|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (11.04.-15.04.2020) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pita sa šampinjonima

Ringerajina kuhinja, 13.3.2013
Ringerajin kuvar: Ivana 82

image
/11


  • 500g lisnatog testa
  • 250g šampinjona
  • 250g šunke250g kačkavalja
  • 5 jaja
  • 2 dl kisela pavlake
  • začini po želji(vegeta,origano,peršun,beli luk...)
  • susam


  1. Lisnato testo rastanjiti i podeliti na dve kore.
  2. Jednu koru staviti u podmazan pleh sa podignutim stranicama da se ispod testa ne razliva nadev.
  3. Nadev:Umutiti 4 jajeta,pavlaku,narendanu šunku,kačkavalj,šampinjone,začine po želji.
  4. Rasporediti nadev po kori,pa prekriti drugom korom.
  5. Premazati umućenim jajetom i posuti susamom.
  6. Peći 200 C dok ne porumeni.


Ukusno je i toplo i hladno!Prijatno!:)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:




image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image
Kuvar: knjigovodja
Lagana tortica zanimljivog izgleda i jos lepšeg ukusa

Anketa

sa koliko je vasoj bebi otpao pupak
barbara

sa koliko je vasoj bebi otpao pupak

7 dana (62%)

10 dana (16%)

15 dana (14%)

20 dana (4%)

ili kasnije (4%)


Ukupan broj glasova: 56

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here