|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Praziluk čorba

Ringerajina kuhinja, 24.2.2012
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • ulje
  • 2 manja krompira
  • so
  • veći praziluk
  • vegeta
  • voda


  1. Krompir oljuštiti i iseckati na tanke kvadratne listiće.
  2. Praziluk očistiti i iseći na kolutove.
  3. U lonac sipati malo ulja, pa staviti praziluk da se prodinsta.
  4. Kada praziluk malo omekša staviti krompir i takođe prodinstati dok malo ne omekša.
  5. Začiniti po ukusu solju i vegetom i naliti 1,5l vode.
  6. Kuvati dok svi sastojci ne budu kuvani, u međuvremenu dodavajući vodu ili začine po potrebi.


U čorbu pre serviranja možete dodati kašiku pavlake ili milerama, ako tako volite, ali čorba i bez toga ima vrlo karakterističan ukus. Ako volite da se "igrate" sa začinima, pri začinjavanju na početku, možete staviti malo bosiljka, peršuna i timijana. Igrajte se ukusima, uvek bude lepše i drugačije!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Praziluk čorba
Ringerajin kuvar: lelaigor
Paradajz čorba
Ringerajin kuvar: ksena



Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here