|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mama Daliborka o Zvezdama baby kalendara

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.10.2018
Nikolina je jedna vesela, nasmejana, plavooka devojčica koja je prošle 2017. godine ponela titulu Zvezda baby kalendara za mesec mart. O utiscima, učestvovanju, očekivanjima smo razgovarali sa njenom mamom Daliborkom.

image
/11


 

 

Mamu malene Nikoline, jedne od naših Zvezda baby kalendara za 2017. godinu, Daliborku, upoznali smo prošle godine, tokom druženja zvezda kalendara.

 


Prošle godine, odlučila je da sa fotografijom svoje medene šmizle učestvuje u takmičenju za Zvezda baby kalendara 2017.

I, Nikolina je postala jedna od 12 Zvezda baby kalendara!

 

Svojim osmehom, i krupnim očima obasjala je mesec mart u Baby kalendaru za 2017. nagoveštavajući proleće.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

“Videla sam konkurs na Ringerajinoj stranici i poželela da moje dete učestvuje. Poznavajući svoje dete nadala sam se da će biti odabrana za vaš kalendar. Bilo je tu glasanja, pozivanja prijatelja da svojim glasom doprinesu tome da Nikolina uđe među prvih 100 zvezdica.

I da, iskreno sam se nadala da će biti jedna od zvezda, ali sam ipak bila iznenađena i oduševljena.

 

Kada sam videla da je odabrana za mesec mart bila sam presrećna, odmah sam pozvala Nikolininu baku da joj javim, iako je bilo jako kasno.

Između nas, plakala sam od sreće, jako sam ponosna što sam mama jedne prelepe plavooke devojčice.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kompanija Johnsons i Ringeraja.rs su tradicionalno nakon takmičenja organizovali veselo druženje pobednika - 12 Zvezda baby kalendara, koje su se sa svojim roditeljima, bakama, dekama, tetkama, ujkama, prijateljima okupile u Beogradu, došavši iz raznih gradova Srbije i Crne Gore.

 

“Da li vam je poznat osećaj kao da se znate ceo život? Svaki susret sa svakom novom zvezdom i roditeljima je baš takav bio. A ipak, to je verovatno zbog toga što smo zajedno pratili, zajedno čekali koje od sve divne dečice će biti baš ta zvezda! Celokupni utisci su jako lepi, organizatori su prijatni i druželjubivi, lepo su organizovali druženje za roditelje i decu, tako smo se lepo družili i isričali.”



"Svim zvezdicama koje će se takmičiti u narednom periodu, Nikolina i ja želimo puno smeha i divnih momenata koji će biti zabeleženi i podeljeni na Ringeraji, puno sreće, a mi ćemo od srca navijati i glasati. Ipak je ovaj konkurs jedno jako lepo druženje, iskustvo i mnogo lepa uspomena!" - poručuje mama Daliborka za kraj.




Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
9
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...
7
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
5





Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
5 prednosti RAĐANJA BEBE u JESEN
Ukoliko ste postali roditelji baš u jesen, evo koje su prednosti rađanja jesenje bebe.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here