|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ne dozvolite đacima da se dosađuju na raspustu

Novosti.rs, 22.8.2016
Za vreme letnjeg raspusta mnogi đaci brzo "izgustiraju" igračke, loptu, dobre knjige, pa i prijatelje i vrate se igranju igrica.

image
/11



Za vreme letnjeg raspusta mnogi đaci brzo "izgustiraju" igračke, loptu, dobre knjige, pa i prijatelje i vrate se igranju igrica. Roditelji na to obično odmahnu rukom i puste ih da nekvalitetno provode vreme. Stručnjaci kažu da je to velika greška, jer je na njima da im pomognu da se pokrenu, probude maštu, budu kreativni, nauče nešto novo, zabave se...



Zato, umesto da ih prepustite kompjuteru, ulepšajte im i obogatite raspust. Svakog dana im zadajte neki mali zadatak koji će ih razdrmati. Na primer, kada krenete na posao, ostavite im da pročitaju neki interesantno-edukativni tekst, o kojem ćete posle ručka razgovarati. Ne mora i ne treba da bude dugačak i težak, nego samo da ih zainteresuje, a da iz njega izvuku neku pouku. Donesite im iz biblioteke lepu knjigu koju ćete paralelno sa njima čitati, pa posle razmenite mišljenja o njoj.



Naučite zajedno neku novu pesmu, upoznajte ih sa likom i delom kvalitetnog pevača ili filmske zvezde, ispričajte im zanimljiv istorijski događaj o kojem će tek učiti u školi. Izađite napolje i zajedno nacrtajte školicu, preskačite vijaču, zamolite ih da vas nauče neku igru koju su naučili u vrtiću ili školi, organizujte takmičenje u kartama ili šahu na kraju kojeg će pobednik dobiti ono što želi. Zašto ne biste podelili posao, pa palačinke ili kolač koji najviše vole zajedno napravili?! Sat ili dva sata dnevno su malo, a njima će mnogo značiti.


Izvor: Novosti.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Trči sine, trči kad god možeš, trči za svo...
Saslušah mirno sve te argumente zašto dečak od sedam godina ne sme da trči na odmoru, probah da objasnim da nemaju fizič...
8
Devojčice opasnice
Devojčice su ponekad prave "opasnice", podmeću noge svojim vršnjakinjama, nazivaju ih ružnim rečima, ogovaraju...
4
Kakve palačinke vole vaši mališani?
Da li ste jedna od mama kojoj nije teško da „na brzinu“ umuti koju palačinku, ili je ta aktivnost u vašoj kući „tatin po...
4
Debela deca
Kada su deca mala i buckasta, svima su simpatična, ali koliko je ova pojava kod dece zdrava?
4





Šta kažu mame, veronauka ili građansko vas...
Pročitajte šta kažu Ringerajine mame na temu - Veronauka ili Građansko vaspitanje?
Svojoj deci sam rekao da ne moraju da imaj...
Da obrazovni sistem u Srbiji vapi za velikim promenama, jasno je skoro svima. Jedan od pobornika radikalnih zaokreta u n...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here