|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nezaboravan rođendan za klince

Mama Danijela, 2.6.2017
Na koji način osmisliti rođendansku zabavu za sedmogodišnje dete? To je uzrast kome igraonica kao igraonica nije dovoljna, odlasci u bioskop sa par drugara još nisu zanimljivi, a kućna žurka je neizvodljiva zbog nedostatka prostora.

image
/11


Kako nam se proslava sedmog rođendana približavala, mene je iskreno uhvatila panika! Gospođica želi proslavu, sve pobrojano - igraonica kao igraonica je sada već nedovoljna i nezanimljiva predškolcima, za neki “izlazak” su i dalje mali, kućna žurka fizički neizvodljiva… su faktori koji su me dodatno opeterećivali.

I bacih se u potragu, da još ove godine proslavimo poslednji put rođendan sa drugarima iz vrtića. Cene… huuh, recimo da ih nazovem različitim… Ono što bi nam se dopalo, iskreno prevazilazilo je planiran budžet, a ono što bi nam se uklapalo sa druge strane nije zadovoljavalo neke druge kriterijume poput malo drugačije animacije dece, a ne pukog skakanja po prostoru igraonice. I tokom traženja naišli smo na igraonicu Oblačak.

Kupila nas je pre svega neposrednošću i izuzetnom ljubaznošću osoblja, i lakoćom dogovora o svemu.


I zaista, kako je rođendan počeo, sve je krenulo nekako spontano i lako da se odvija. Od igranja i razgibavanja na samom početku, do neprekidne i raznovrsne animacije sjajnih devojaka igraonice Oblačak, toliko da klincima nije bilo ni u jednom trenutku dosadno. Retko, i neverovatno pogotovo što je današnjim klincima najčešće sve nedovoljno zanimljivo. Bilo je tu raznih igara, takmičenja, plesanja i pevanja. A oni najmanji i najslađi gosti su stalno bili pod budnim okom, te su mogli nesmetano da se penju, skaču, i nikome od straijih ne smetaju.


Duvanja svećica, i smišljanja divnih želja.


 

 

 

 

A tek torta… fantastična i preukusna, “kao mamina” torta poslastičarnice Cake Factory – maštovita, po želji slavljenice, i iznad svega preukusna, prava domaća. Toliko ukusna da smo kući poneli ništa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I za sam kraj rođendana - oslikavanja lica… Ah taj facepainting, iako ne mogu da ga smislim najčešće, ovaj je bio prosto takav da je bilo tužno oprati ga. Prava umetnička dela na tim malim, dragim licima. I do kraja su svi strpljivo čekali da dođu na svoj red, ne bi li svi poneli kući makar na kratko uspomenu na gospođicin divan dan!

 

 


I znate šta je najbolje? To što smo mi matori proveli kvalitetno vreme, potpuno rasterećeni, tek s’ vremena na vreme proveravajući veselo društvance, zarad po koje fotografisanja. I šta ćete lepše, kada ne morate da jurite neprestano, već se natenane ispričate sa prijateljima.

Kako vreme leti kada se odlično zabavljate, kraj rođendanske žurke u igraonici Oblačak se neprimetno približio. Po završetku, osmeh zadovoljstva je i narednih par dana ostao na licu sada već velike sedmogodišnjakinje, a žurka se još uvek pominje!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ide zmija - VIDEO!!!
Malo zabave za najmlađe
11
Dečje navike koje vas "izluđuju", ...
Svaki roditelj ponekad "pošizi" zbog ponašanja svog deteta, koje, recimo, isto pitanje postavlja već peti put zare...
7
Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
5
Specifični razvojni poremećaji školskih ve...
Ovi razvojni poremećaji obouhvataju grupu poremećaja koji se manifestuju značajnim oštećenjem učenja i razvijanja škols...
4





Osvojite Feltro edukativne igračke
Deca vole igračke! To je nedvosmisleno! Ipak, prilikom izbora istih treba imati u vidu da igračka nije samo stvar koja ć...
POKLANJAMO KNJIGU: "Moje pantalone su ...
Slikovnica o malom srcu na gaćicama, ali velikom u grudima!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here