|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" 23. NOVEMBRA OTVARA VRATA SVOG MAGIČNOG KRALJEVSTVA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.11.2023
Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija, animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove, sa 7 novih numera, iza kojih stoji potpis poznate pevačice i tekstopisca Džulije Majkls (Julia Michaels), kao i Bendžamina Rajsa (Benjamin Rice) dobitnika nagrade Gremi.

image
Sinhronizovana animacija Želja donosi na bioskopsko platno originalnu priču i potpuno nove likove smeštajući nas na fantastično ostrvo Rosasa.
/21


Naredne nedelje, 23. novembra na repertoaru domaćih bioskopa naći će se novi Diznijev animirani film "Želja" (Wish) kojim poznati filmski studio kruniše proslavu svog velikog jubileja, 100 godina od početka rada prestižnog filmskog studija.


Inspirisana ogromnim nasleđem Volta Diznija animacija "Želja" donosi originalnu priču i zabavni mjuzikl sa 7 novih numera iza kojih stoji potpis poznate pevačice i tekstopisca Džulije Majkls (Julia Michaels), kao i Bendžamina Rajsa (Benjamin Rice) dobitnika nagrade Gremi.


Prilikom odabira autora pesama producenti animacije ističu da su želeli da to budu oni koji će snimiti vanvremenski i savremeni zvuk, originalnu muziku koja će biti inspiracija za dalji rad na filmu. Džulija Majkls do sada je pisala za mnoge svetske zvede, među kojima su Pink, Selena Gomez i drugi.

 

Želja


Sinhronizovana animacija "Želja" donosi na bioskopsko platno originalnu priču i potpuno nove likove smeštajući nas na fantastično ostrvo Rosasa, na Pirinejskom poluostrvu gde živi brojna zajednica predvođena kraljem Magnifikom. Iz svih delova sveta u Rosas dolaze ljudi kako bi poverili kralju svoje želje, a on im za uzvrat obećava da će čuvati njihove snove i jednog dana im ispuniti želje.

  

Želja

 

Na ostrvu živi i devojka Aša koja jako voli svoj narod. Njena moćna želja, zamišljena u ime voljenog naroda dobija svoj odjek i u kosmosu, a kada se pojavi nebeska sila bezgranične energije Aša dobija prijatelja sa kojim zajedno čini čudesne stvari. 


Želja


Reditelj animacije Kris Bak (Kris Buck) koji je režirao i čuveni Diznijev animirani hit "Zaleđeno kraljevstvo" kaže da su najnovijim filmom želeli da naprave ostvarenje koje u sebi sadrži nasleđe onoga što je Volt Dizni stvorio, čineći ga istovremeno bliskim novim generacijama. "Ono što bi i on sam uradio. Uvek je pomerao granice," rekao je Bak. 

 

U NASTAVKU POGLEDAJTE I TREJLER ANIMACIJE "ŽELJA"


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kada se farbaju jaja za Vaskrs?
Jaja se u Srbiji farbaju još od 16. veka. Kroz nekoliko vekova usavršavale su postojeće tehnike, izmišljale nove, ali je...
23
Otkrijte uči li vaše dete rukama, ušima il...
Mama, ali ja to ne mogu! Ako imate školarca, ovaj ste ton sigurno već čuli kad treba napamet naučiti pesmicu, rešiti zad...
7
Zvončići no.1
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
7
"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.
5





Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji
video
Koliko su prijateljstvo i ljubav važni i jaki, saznajte u trećem delu nezaboravne, divne priče o Beli i Sebastijanu, koj...
Ko se boji vuka još 2
video
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here