
- 2 veća lista oblande
- 1 manja glavica luka
- 1/2 struka praziluka
- 500 grama šampinjona
- 200+100 grama majoneza posnog
- 100+50 grama biljnog dimljenog kačkavalja
- 100 grama pečenog susama
- 400 grama ajvara

- Iseckani luk i praziluk proprziti na malo ulja.Dodati seckane sampinjone i dinstati dok ne uvri sva tečnost koju šampinjoni puste. Začiniti biberom i vegetom.
- Pomešati 200grama majoneza sa susamom i 100 grama sitno rendanog kačkavalja.
- Prvi list oblande premazati smesom sa majonezom a preko toga rasporediti dinstane šampinjone. Zatim staviti drugi list oblande i premazati ga ajvarom.
- Urolati u rolat.
- Odozgo premazati 100 grama majoneza i posuti rendanim kačkavaljem.
Oblandu staviti izmedju dve vlažne krpe, i držati ih tako dok ne omeknu, ne previše jer će omeknuti i od fila, kada nanesete, držati u krpi tek toliko, da možete da ih uvijete, a da se ne lome
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Piletina sa pečurkama
Ringerajin kuvar: imperial
3
Prebranac (bez brašna)
Ringerjin kuvar: guppy RR
3
Kuglof sa višnjama
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Princes krofne
Ringerajin kuvar: bukimuki
3