|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Posni brzi slani rolat

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 2 veća lista oblande
  • 1 manja glavica luka
  • 1/2 struka praziluka
  • 500 grama šampinjona
  • 200+100 grama majoneza posnog
  • 100+50 grama biljnog dimljenog kačkavalja
  • 100 grama pečenog susama
  • 400 grama ajvara


  1. Iseckani luk i praziluk proprziti na malo ulja.Dodati seckane sampinjone i dinstati dok ne uvri sva tečnost koju šampinjoni puste. Začiniti biberom i vegetom.
  2. Pomešati 200grama majoneza sa susamom i 100 grama sitno rendanog kačkavalja.
  3. Prvi list oblande premazati smesom sa majonezom a preko toga rasporediti dinstane šampinjone. Zatim staviti drugi list oblande i premazati ga ajvarom.
  4. Urolati u rolat.
  5. Odozgo premazati 100 grama majoneza i posuti rendanim kačkavaljem.


Oblandu staviti izmedju dve vlažne krpe, i držati ih tako dok ne omeknu, ne previše jer će omeknuti i od fila, kada nanesete, držati u krpi tek toliko, da možete da ih uvijete, a da se ne lome

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Čorba od šampinjona
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Posni brzi slani rolat
Ringerajin kuvar: Maraj
Slani štapići
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here