|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prvi trenuci koje roditelji i bebe iskuse zajedno

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 29.4.2015
Sa jedne strane sveta do druge, Pampers odaje priznanje svim “prvim” trenucima koje porodice iskuse.
Ključne reči:

/11


 

Od trenutka kada saznate da ćete postati roditelj, uvek slavite taj prvi trenutak. Kako bebe postaju veće i prohodaju, pa postaju deca i adolescenti, dokle god odrastaju, ali i čitavog života, roditelji su ponosni, emotivni, srećni i uvek se prisećaju prvih, najlepših uspomena.

 

Kao doprinos mnoštvu prvih trenutaka koje porodice zajedno dožive, Pampers realizuje video pod nazivom “prvi”, koji naglašava mnoga dragocena iskustva koje roditelji i bebe dele.

 

Novi roditelji i oni koji očekuju prinovu iskusili su iščekivanje, nadu I ushićenje povodom bebinog dolaska na svet, i svih “prvih” neprocenjivih trenutaka koji slede: prva fotografije bebe u stomaku, prva garderoba za trudnice, prva kupovina za novorođenče, prvo odelo za bebu i prve igračke.

 

Ukoliko pitate bilo koju mamu, koji dan joj je bio najlepši u životu, sigurno će odgovoriti “Onaj kada sam postala mama po prvi put!”

Kako beba raste, vreme brzo prolazi i ostaju uspomene od stotine, hiljade fotografija. Novim roditeljima ništa ne predstavlja veće zadovoljstvo od proživljavanja svih bebinih prvih doživljaja. Prvo kupanje, prvi zub, prvi koraci, prvi virus, prva šetnja, prvi rođendan, prva emotivna nemoć, neprospavana noć, prvo “ne znam šta da radim”, prvi izlet, prvi zajednički odmor, prvi Uskrs, Božić, detetove prve reči, polazak u školu…

 

Svi prvi trenuci koje roditelji i njihovi mališani dožive zajedno kao porodica, nevažno da li je velika ili mala, su momenti koji su dragoceni i slavljeni.

 

Međutim, roditelji mogu da se osete nostalgično i emotivno kada se prisećaju svih uspomena koje su doživeli sa bebom kao porodica. Neka vas Pampers-ov “Prvi” video inspiriše da se setite svog iskustva i emocija koje ste doživeli sa vašom bebom.


O kompaniji P&G

 

P&G svojim brendovima uslužuje oko 5 milijardi ljudi širom sveta. Kompanija ima jedan od najačih portfolia pouzdanih, kvalitetnih i vodećih brendova, uključujući including Always®, AmbiPur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® i Whisper®. P&G zajednica posluje u oko 70 zemalja širom sveta. Za najnovije vesti i detaljnije informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima, molimo Vas posetite sajt  http://www.pg.com 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

ZVEZDA Baby kalendara za SEPTEMBAR 2022.!
Prve jesenje dane osmehom divnim donosi nam septembarska zvezda!
35
Rođeni smo da se smejemo!
Naučnici tvrde da bebe znaju da se smeju čim se rode, dok se plakanje uči.
33
MAME KAŽU: Beba ima grčeve, kako joj pomoći
Kako pomoći bebi sa grčevima? Pitali smo mame, šta je njima pomoglo kada su se javili grčevi, te vam ovom prilikom pren...
7
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
6





Jednogodišnjaci i njihove omiljene "za...
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan dan nije dosadan!
Učenje kroz igru
Iako mislite da vaša beba ništa ne razume, ona sve upija kao sunđer, zato joj od prvog dana pričajte, puštajte muziku, p...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here