|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 1-2 glavice kupusa
  • 600 g mesa ( buta ili plecke u kockicama ili sveza rebra)
  • 2 veće glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • malo ulja
  • so
  • biber
  • brasno
  • aleva paprika
  • lovorov list
  • 3 cena belog luka


  1. Na ulju propržiti seckani luk. Uprženom dodati kasiku brašna, propržiti jos malo pa dodati kasicicu aleve paprike. Naliti vodom, dodati prethodno očišćen i isečen kupus, meso i šargarepu sečenu na kolutove, so, biber i lovorov list. Dolijte vodu da prekrije kupus. Kuvajte na srednjoj temperaturi sat ipo vremena. Pred kraj dodajte sitno seckan beli luk. Poslužite toplo uz hleb.


Ukoliko želite da vam kupus bude kompaktniji, možete odvojeno skuvati meso do pola (oko sat vremena) tako na pola meso kuvano dodati kupusu, naliti vodom u kojoj se meso kuvalo, tako se kupus manje termički obrađuje.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka
Pileći paprikaš
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Da li je stvarno tacno da su deca bolesnija kada krenu u jaslice?
VVVV

Da li je vase dete pocelo da se razboljeva mnogo vise nakon polaska u jaslice?

da (82%)

ne (18%)


Ukupan broj glasova: 266

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here