|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Posebni saveti za tate – budite praktični i “spremite” obrok detetu za sekund

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.12.2022
Mama se vratila na posao, ili je možda uzela zasluženi dan za sebe, što znači da ste danas sami kod kuće sa detetom. Da li ste se našli pred izazovom - šta da pripremite svom detetu za obrok? Ne brinite, imamo odlično rešenje za vas!

image
Mnoge tate se baš i ne snalaze, kada je u pitanju priprema hrane za mališane. Imamo rešenje: najjednostavniji „recept” za brz i ukusan obrok. Foto: Freepik.com
/11


Tate, došlo je vreme da ostanete sami sa bebom. Bez brige, vaše je samo da uživate, a mi imamo neke savete koji će vam olakšati proces. Za početak, ne morate razmišljati da li ćete znati da skuvate i ispasirate detetu užinu. Otkrićemo vam tajnu kako da imate gotov obrok za sekund. Umesto da se pitate kako se pravi voćni pire, zar nije korisniije da to vreme provedete u šetnji, u parkiću sa detetom?

 

Nije da niste želeli da budete praktični u spremanju hranu za vašeg mališana, zar ne? Samo niste znali da je to izvodljivo u danu kada ste vi i beba sami. Naša tajna glasi: ispružite ruku do police i uzmite jedno pakovaje Nutrino voćnog pirea ili voćnog pire miksa i u sekundi ste spremni za izlazak iz kuće. I to je sve.


I budite sigurni da ste napravili odličan izbor jer je reč o prirodnim i zdravim ukusima od 100% voća, bez dodataka šećera.


Ono što je najbolje sa Nutrino proizvodima, koji se pakuju u mekanu “pauč” ambalažu, jeste to što ne morate da brinete. Ova ambalaža čuva sve nutritivne vrednosti voća. Takođe, u šetnji s bebom možete da se posvetite samo uživanju, bez razmišljanja da li će se hrana prosuti. Uživajte u praktičnosti, koju ste toliko priželjkivali: Nutrino voćni pire i voćni pire miksevi su praktični za nošenje i konzumaciju van kuće, u prirodi, u parku, u školi.

 

Foto: Freepik.com

 

Ovo pakovanje omogućava deci jednostavnu konzumaciju jer mogu jesti bez pomoći i tako razviti samostalnost. Ukoliko bebica ne može sve da pojede, samo zatvorite ambalažu. Možete da se uzdate u zatvarač, koji je napravljen tako da sprečava curenje.


Osim što ste praktični i što je hrana za vaše dete bezbedna, i vi ste napokon sigurni da vaš mališan jede zdravu voćnu užinu, koja dolazi u raznovrsnim voćnim kombinacijama: voće sa žitaricama, voće sa keksom, a tu je i mlečna kombinacija sa sirom ili pavlakom. Široka lepeza voća koja se koristi u Nutrino pireima, nudi vam veliki izbor kako biste detetu ponudili najbolje, i baš onu kombinaciju voća koje ono voli. Možete da birate između jabuke, kruške, breskve, banane, dinje, manga, papaje, jagode, maline, a možete se odlučiti i za neku od kombinacija. Postoje dve vrste, za bebe u pakovanju od 100g i za stariju decu i odrasle od 220g.


Nutrino pirei su proizvedeni po najvišim evropskim standardima, bez aditiva i konzervansa.


A kada dete naviknete da od malih nogu jede zdravo i živi praktično, budite uvereni da ste im usadili prave navike, koje će im olakšati život. I budite uvereni da ste vi jedan super tata – praktičan i pouzdan – baš kao Nutrino proizvodi.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
15
Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
8
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
4





Od kad sam majka, niko mi nije rekao najva...
Shvatila sam vremenom da se sve na kraju svodi na ljubav i vreme koje provodimo sa mališanima, jer je upravo to najvažni...
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here