|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ZDRAVSTVENO-SPORTSKI PROGRAM „ISPRAVI SE I VEŽBAJ“

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 24.5.2018
TRENIRAJTE SA VANJOM GRBIĆEM I DRAGUTINOM TOPIĆEM

image
/11


Jedinstven zdravstveno - sportski program „Ispravi se i vežbaj“, u organizaciji fondacije „Spinalni centar Milinković“, biće održan u subotu, 26. maja, u periodu od 17 do 20 časova, u atrijumu BIG FASHION šoping centra.

Ovaj program, namenjen deci, obuhvata besplatni lekarski pregled kičme i stopala koji će izvoditi dr Zdeslav Milinković, osnivač programa, spinalni hirurg i lekar Teniskog saveza Srbije, uz pomoć stručnog osoblja Instituta za ortopedsko - hirurške bolesti "Banjica".

Nakon pregleda, mališani će imati priliku da zajedno sa proslavljenim odbojkašem Vladimirom Grbićem i poznatim atletičarem Dragutinom Topićem rade i odgovarajuće praktične vežbe za ispravljanje problema kičmenog stuba koje će kasnije moći i samostalno da izvode.

Osnovni cilj programa jeste da podignemo opštu svest o problemima deformiteta kičmenog stuba, ali i da ukažemo na degenerativne promene kičme kao osnovnog uzroka pojave bola u leđima. Poslednjih godina, jedan od najčešćih zdravstvenih problema dece predškolskog i školskog uzrasta jeste upravo ova vrsta deformiteta, a jedan od osnovnih razloga jeste savremeni način života koji vode, nedovoljno kretanja i previše vremena provedenog pred kompjuterom. Upravo zbog toga su redovni pregledi veoma važni“, istakao je dr Zdeslav Milinković.

Program „Ispravi se i vežbaj“ podržali su mladi kraratisti, Teniski savez Srbije, kao i Teniski savez Beograda, koji će deci na malom teniskom terenu, uz svu neophodnu opremu pokazati osnove ovog popularnog sporta i pravilnog držanja.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
56
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
20
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
11
(Zlo)upotreba antibiotika kod dece…
Na ovu temu nam govori Dr Ivan Milovanović, pedijatar-gastroenterolog iz Univerzitetske dečije klinike u Beogradu.
9





DEČJE PREDSTAVE UŽIVO NA INTERNETU
Dečje predstave, kao i predstave za odrasle, otkazane su za vreme vanrednog stanja u Srbiji. Ipak, pozorišta nisu zatvor...
PUNOLETSTVO ŠKOLE RODITELJSTVA NADE LAZIĆ
Za osamnaest godina 15.000 polaznica škole dobilo je najvažnije lekcije iz roditeljstva



Click Here