|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.2.2024
image

Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svet oko nas i njegova stroga pravila, ali na mnogo nežniji način.

NEGA KOŽE

Nova Labello formula za vašu omiljenu negu usana

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.10.2023
image

Beograd, 29. septembar 2023. – Koža na našim usnama je tanka i osetljiva i upravo zato im je potrebna posebna nega i sigurna zaštita od spoljnih uticaja.

NEGA KOŽE

Labello Caring Scrub / NIVEA Caring Scrub

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.1.2020
image

Uživajte u predivno mekim usnama! Novi Labello Caring Scrub balsam u dve razigrane varijante savršen je za negu usana u pokretu i čini ih baršunasto mekim.

STRANA 1 OD 1



Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Lumin...
photo
Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam...
Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju
Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crta...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here