|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

Iskoristi ovo leto maksimalno - uz NIVEA SUN

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.5.2023
image

Zagreb, 30. maj 2023. – Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa – Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja u Zagrebu, predstavili smo novitete uz koje će vam NIVEA SUN i ovog leta omogućiti maksimalnu uživanciju.

ZDRAVLJE

(Da li ste znali) SUNCE JE PLAVO!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.6.2022
image

Sve više istraživanja ukazuje koliko plava svetlost može biti štetna i za oči i za kožu. Stoga, osim od ultraljubičaste svetlosti, potrebno je zaštititi oči i kožu i od plave svetlosti.

NEGA KOŽE

ŠTITI VAŠU KOŽU, ČUVA NAŠU PLANETU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.6.2021
image

Mnogi od nas oklevaju da upotrebljavaju preparate za zaštitu od sunca zato što im smeta lepljiv i vidljiv trag koji nakon toga ostaje na koži. Istovremeno, mnoge od nas brinu njihovi štetni uticaji na životnu sredinu. Ali, sada možete da zaboravite na ove brige.

NEGA KOŽE

Nega kože je #mojplanzajul

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.7.2020
image

Vaši planovi za odlazak na more, putovanje ili kupanje na omiljenom bazenu se menjaju? Leto je ipak tu. Možda će biti drugačije od prethodnih, ali jedno je sigurno: letovanje je najugodnije tamo gde se osećamo sigurno i zadovoljno, a u tome će vam pomoći i izbor idealnih saveznika za negu kože poput Hyalu B5 seruma i Anthelios proizvoda za zaštitu od sunca.

NEGA KOŽE

Eucerin® darivanja tokom juna i jula

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.6.2020
image

EFIKASNA NEGA I ZAŠTITA UZ LETNJI POKLON ZA VAŠU KOŽU

image

Leto na vidiku! Jeste li spremni za duge, tople, sunčane dane? Ja jesam! I klinci jesu! Štaviše, jedva dočekasmo vreme da možemo da skinemo sa sebe glomaznu garderobu i da po ceo dan uživamo napolju, u dvorištu, u šetnji, i čarima lepog vremena. Međutim, uporedo sa time, meni se odmah pali lampica – zaštititi ih što od sunca, što od dosadnih letećih, zujećih krvopija!

STRANA 1 OD 1



Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Regionalna peta Lipikar škola atopije
photo
Može li se izlečiti atopijski dermatitis sa kojim se bore i deca i odrasli, kako sprečiti svrab i negovati kožu, kao i k...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here