|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Da li dojenje i vrtić idu zajedno? Da li morate da prestanete sa dojenjem kada dete pođe u vrtić? Kako će beba zaspati i smiriti se bez dojenja? Odgovore na ova najčešća pitanja dojilja potražili smo od savetnice za dojenje Aleksandre Brlan.

VRTIĆ

Pomozite detetu da se privikne na vrtić

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 29.8.2013
image

Prilikom jutarnjeg rastanka u vrtiću roditelji ne bi smeli da budu tužni niti da plaču, jer će tako rasplakati i dete, a posle podne treba maksimalno da se posvete svom mališanu, savetuje Nada Gartner iz Udruženja vaspitača Beograda.

VRTIĆ

Prvi dan u obdaništu. Ko teže podnosi: dete ili ja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.4.2011
image

U procesu uspešnog prilagođavanja deteta na kolektiv, ključnu ulogu igra stepen fleksibinosti i volje roditelja za ovaj korak.

STRANA 1 OD 1



Uloga belančevina (proteina) u prvenciji a...
Belančevine u majčinom mleku pomažu u sprečavanju pojave alergija!
MAME KAŽU: lakše i lepše se doji uz FITOLAT
Mame koje su koristile Fitolat, pozvali smo da napišu svoja iskustva, i one to redovno rade u okviru Ringeraja foruma, a...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here