|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEPLODNOST

7 godina čekanja bebe: Priča koja me više ne boli

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.9.2022
image

Ispričaću vam nešto vrlo intimno… I bolno.Sa svojom tugom nosila sam se sedam godina, ostavila je posljedice, ali mi je donijela i nešto divno – postala sam majka.

MAMA POSLE POROĐAJA

Emotivno pismo u kojem će se pronaći mame Palčića...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.5.2022
image

Dobro je znati da i drugi ljudi prolaze kroz slične situacije i da niste sami, napisala je mama dečaka rođenog u 27. nedelji, sa nešto više od 450 grama.

STRANA 1 OD 1



KOLIKO SE BEBA RODI UZ POMOĆ VTO?
Srbija je jedna od retkih zemalja koja omogućava neograničen broj postupaka vantelesne oplodnje za prvo dete za parove s...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here