Jeca*

| 

jula 2008-e godine moj spisak je izgledao otprilike ovako (upitnici su na mestu gde su cene okvirne ili sam ih otprilike "tresnula"    ):      AKSA      Krevetac – Bambi sa fijokmo, natur   8200,00      Daska za presvlačenje   1534,00      Fiksni pozicioner   1550,00      Kadica   782,00      Pelene, Pampers br 2, 98 kom   1190,00      Vlažne maramice, Pampers, kutija   Oko 500,00 ?      Termos za grčeve   Oko 500,00 ?         Zanza - protiv komaraca   Oko 500,00 ?      Lampica   Oko 300,00 ?      2 peškira   2 x 534,00= 1068,00      Čarapice (3 in 1)   200,00 ?      2-3 benkice   3 x 120,00 ? = 360,00 ?      2 para pantalonica   400,00 ?      1 pantalonice na bretelice   500,00 ?'      1 kapica   100,00 ?       KUPITI I. . .      Dušek – zimska i letnja strana   TC piramida      Žuta posteljinica   TC piramida      Bokal   supermarke Vero      Kantica za pelene   Plastikarnica      Kantica za prljav veš   Plastikarnica      uzeti od sestre:      Sterilizator   Pumpicu za grudi   Nosiljku za iznosenje bebe iz porodilišta   Posteljinicu i eventualno garderobicu (naknadno)   Kolica – kompletno - chicco trio (imaju tri polozaja) (naknadno)         ono što bih sad dodala je sledeće. Pun pogodak je bio sto smo u Aksi kupili veliku kadicu a ne onu komodu sa kadicom. I dalje koristimo istu kadicu       Sada znam i za butik u TC IMago (babyboom) koji ima odlicnu garderobicu za decu, ali odlicnu, a cene su im sjajne! Aksa zaista ima najbolje cene. Kozmetiku, lekove, adaptirano mleko iskljucivu u apoteci u Sindjelicevoj, koja ima najbolje cene na svetu.   sediste za kola smo kupili tek kad je imao 7 meseci tj kad je zaista sedeo, a do tad smo koristili onu korpu od kolica   eto...i sad ce me verovatno guppy ubiti sto ja kao moderator prekrsih sva pravila i postavih imena firmi.    

< Poruku je uredio Jeca RR -- 7.12.2009 21:41:42  >					

|