|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Porodiliste u Uzicu
27.7.2012 15:52:43   
MarijaBg
Porodila sam se prosle godine u Uzickom porodilistu, gde sam i vodila trudnocu (i lezala 20-ak dana na patologiji).
Sada sam ponovo trudna, pa idemo u novi krug.
Trudnocu mi je vodila dr. Mira Paunovic, za koju imam sam reci hvale... Porodila sam se prirodno, sa epiduralom, anesteziologom sam takodje bila jako zadovoljna, dosla je cim sam je pozvala (unapred smo dogovorile dolazak) i dobila sam epidural 2 prsta otvorena.
Porodjaj je bio dug i tezak (necu detaljisati), mada su stvarno svi bili tu da mi olaksaju.
U globalu sam jako zadovoljna uslovima, doktorkom, anesteziologom, babicama... Jedna dr sa neonatologije me nervirala, ali to je manje bitno, ostali su bili ok. U porodilistu su sobe trokrevetne, mada su uglavnom po dve zene i dve bebe u sobama (baby frendly program). Posteljina ima koliko god treba, spavacice nemaju bolnicke, pelena i benkica za bebe isto dovoljno i svi mogu da se posluze sami kad im zatreba ako ne mogu da cekaju sestru.
Velika zamerka je na tuseve koji nisu radili u svim kupatilima i nije bilo tople vode u svim kupatilima, pa sam onako tek porodjena trazila od jednog do drugog ispravan tus.
Dok sam lezala na patologiji sam upoznala manje-vise sve doktore, cula razne price, ali ono sto je najbitije nisam primetila da je neko od doktora ekstremno bezobrazan ili da je neko pravio neke strasne propuste.
Bilo bi lepo da se javi jos neko ko se porodio u ovoj bolnici i podeli svoje iskusto...

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Porodiliste u Uzicu
28.7.2012 12:20:44   
vukosava
Moje iskustvo je nesto drugacije (naravno ne secam se nista), tu sam dosla na svet user posted image . Bio je Dan Republike za vreme Tita, mama mi je rekla da se osecao miris alkohola, da su babice bile malo rumene u faci jer je bila velika proslava a ja dosla popodne na svet.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here