|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   indijska detoksikacija -holisticka medicina
9.4.2010 14:19:41   
anuksunamun
Pije se samo tecnost , drugo se nista ne uzima . Jedna doza ide ovako

- sok od jednog limuna
- 3 supene kasike Maple sirupa
za dijabeticare -Malteks , koja moze u stvari za svakoga , jer se kod nas
(mislim na prostore bivse Jugoslavije) ne moze naci Maple syrup .
- Kajan paprike (cayanne) na vrh noza - onako da bude duzine oko 1 cm i gore kao piramida
- pola litre vode

Ovo se uzima 6-7 puta na dan
Popije se cela doza od jednom . Kad god osetis da bi mogao da jedes - popij jednu dozu limunadu gore navedene limunade.
Jedno zapamtite - to nije dijeta - to je ciscenje organizma , i sto vise limunade popijes - vise se cistis .
Ako si i pored toga gladan znaci da ne uzimas dovoljno limunade.

Uz to se pije voda , cajevi od nane , zeleni caj , i bilo koji herbal caj je dobar . Ja sam redovno pila kafu , ali je nisam pravila jaku jer bi mi verovatno stomak reagovao na jacu kafu. U kafu se ne stavlja ni secer ni mleko.
Za one koji rade (svi mi koji smo to radili -radimo) je najjednostavnije da se limunada priredi unapred u flasice od pola litre ili malo vece i ponese na posao . Na pocetku ponesite bar 4 flasice da se ne nadjete u situaciji da ste gladni i morate cekati da dodjete kuci.
Ja sam to nosila sa sobom gde god sam isla .

Posle 3 dana zeludac potpuno prestaje sa varenjem , zato je jako vazno da shvatite da ne smete nikakvu cvrstu hranu da jedete , jer zeludac ne moze da je svari , a hrana sedi u zeludcu i trune i zeludac je primoran da upija te otrove nastale trulenjem.
Onda to vise nije ciscenje nego trovanje organizma .
Osim toga , posledice uzimanja hrane u stadijumu ciscenja mogu da budu veoma bolne i zavisi od uzete kolicine i vrste hrane - cak i smrtonosne .

Zato vas jos jedan put sve koji zelite da krenete to ciscenje, molim da to shvatite najozbiljnije i ne uzimate nista vise osim onoga sto sam napisala.

Da nastavim
Ciscenje izbacuje u creva sve obolele , ostecene i mrtve celije . Da bi se to sve izbacilo iz creva mora se svaki dan (ja sam isla svaki drugi dan) popiti rastopljena morska sol .
To se uzmu 2 ravne kasicice (za caj) morske soli i otope u pola litre vode
Samo ga saspi u grlo jer nije bas prijatno da se "meraci"
Morska so mora biti ona sivo- plava a ne bela iz koje je sve isprano.

Ovo se uzima kada ste sigurni da imate bar jedan sat vremena , jer kod nekog taj proces ciscenja creva uzme toliko .Kod mene je bilo oko 30 minuta . Ne bi vam savetovala da ste predaleko od WC-a , jer ta otopina soli izlazi iz creva veoma brzo i kad krene nema nacina da zaustavite.

Ja sam to obicno uzimala ujutro , prvo to popijem pa skuvam kafu i onda uz kafu sacekam da se creva izprazne . Ako vam nije zgodno da to radite ujutro , onda napravite kad se vratite sa posla .

Najkraci period za ciscenje organizma je 10 dana , a optimalan period za osobu bez nekih obolenja je 30 dana . Za to vreme se regenerisu sve celije u organizmu .
Za one koji imaju nekakvo obolenje - 40 dana je potrebno

Znam da sada mislite kako je to moguce da nista ne jedes 30 i vise dana.
Ako pijete dovoljno limunade na dan , zajedno sa cajem - nikada niste gladni . Prvih dana su vam samo "oci gladne " jer smo svi navikli od rodjenja da nesto trpamo u usta . Samo ta "mehanika" unosenja hrane u usta , zvakanje i gutanje hrane - fali na pocetku.

Kazu da sve sto se uzima treba da je "organik" ne -tretirano pesticidima .
To je ovde u Kanadi bilo moguce da nabavim , ne znam koje su mogucnosti u krajevima gde vi zivite . Ako limun nije "organik" onda ga potopite u blagu otopinu sode bikarbone 2-3 sata .
To ne znaci da svaki limun posebno drzite u tome .
Izracunajte koliko vam limuna treba za recimo nedelju dana . Ako pijete 6-7 na dan , racunica je jasna.
Ja sam jos pojednostavila ceo postupak pa sam sav limun izcedila prvo , stavila u staklene flase i u frizider . Tada je sve mnogo jednostavnije .

Neki ce morati postupak ponoviti nakon izvesnog vremena . To zavisi od obolenje . Jedan prijatelj je uzimao 30 jedinica insulina na dan , i to se svaki dan smanjivalo da bi 40 -ti dan dosao na 4 jedinice na dan.
Kad se vratio na ishranu povecao je na 10 i sada je na tome ali se sprema uskoro da krene jos 40 dana . Ne znamo koliko puta ce morati ponoviti jer te podatke niko nema , ali je cinjenica da se vecina celija Pankreasa regenerisala .
Drugi prijatelj se posle 40 dana resio Psoriaze , videla sam ga pre nedelju dana kad je zavrsio proces ciscenja - koza na rukama ,laktovima ,kolenima i nogama je cista - mlada koza - .I on ce da ponovi ciscenje za mesec dana jer mi kaze da nije obratio paznju na glavu , tu jos ima nekoliko tackica pa hoce i toga da se resi .
Direktna veza do poruke: 1
   RE: indijska detoksikacija -holisticka medicina
9.4.2010 14:22:29   
anuksunamun
ovo regenerise kompletan organizam...zato sam pisala na temi endometrioze....svaki lek ulazi preko usta...tako da devojke ...srecno...ja cu da uradim ...pa vam javljam rezultate

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: indijska detoksikacija -holisticka medicina
9.4.2010 14:25:28   
anuksunamun
ova zena koja je pisala svoja iskustva izlecila se od raka ,inace je dr...pisala je o tabletama i ANTIBIOTICIMA i svim ostalim sr***ima koje ubacujemo u sebe...ovo je najprirodniji moguci nacin da se ocistite od svega negativnog u teluuser posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: indijska detoksikacija -holisticka medicina
16.2.2012 0:54:20   
vukosava
Ja sam to radila. Ugojila sam se prase nakon toga. Kao da sam izasla iz gladi.

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: indijska detoksikacija -holisticka medicina
16.2.2012 9:28:14   
Lu
Posle 3 dana zeludac potpuno prestaje sa varenjem , zato je jako vazno da shvatite da ne smete nikakvu cvrstu hranu da jedete , jer zeludac ne moze da je svari , a hrana sedi u zeludcu i trune i zeludac je primoran da upija te otrove nastale trulenjem.
Onda to vise nije ciscenje nego trovanje organizma .
Osim toga , posledice uzimanja hrane u stadijumu ciscenja mogu da budu veoma bolne i zavisi od uzete kolicine i vrste hrane - cak i smrtonosne .

Znači ako prekineš, _________________user posted image


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here