|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 13:37:21
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 19:32:55
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo,Cece,Sunce prodje taj kriticni period baš se radujem za vas. Dunjica je vec tu u prvom razredu,za mene je to još diskutabilno. Svom snagom bih volela da bude onako kako se nadamo.
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 19:50:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko,ti prelazis sada u prvo Ja jos ne vjerujem sama sebi koliko je nedjelja prošlo
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 20:07:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Jole, Cece vec drugi razred, kako vreme leti Joko bice, navijam da i tebi uspe pa da se druzis sa Dunjom
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 20:48:19
|
|
|
|
New Mom
|
Kako ste zene? Ne stizem da se javim. Kod mene muka po ceo dan, vece i noc mi najgore, sva sam nikakva. Bila sam juce kod svog dr na kontroli, sve je OK. Po njemu sam ipak tek 9+5 danas (po drzavnoj dr 10+2, a po menstruaciji bi trebalo 10+5). Za tri nedelje radim EUZ i onda dabl, bicu tad 12+5. Tako sam i u prethodnim, dr smatra da je najtacniji rezultat sto si blizi punih 13 nedelja. Stara skola i u svemu je bio u pravu pa mu verujem. Kad prodje to odoh opet da se zezam sa torch-om i polako procedura za AC.
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 21:00:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nm a to torch se obavezno radi prije Ac?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.10.2013 21:15:52
|
|
|
|
17 joka
|
Nadam se da cu vam se uskoro pridruziti u ovim divnim temama
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 11:09:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joko navijam jako Super je što si opuštena i pozitivna, a to boluckanje cini mi se da se i Dunja žalila pa poslije bila super beta Bit ceš ti naš prvačić uskoro
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 11:49:44
|
|
|
|
pocahontas
|
cao zenske! Ja samo da vas pozdravim i izgrlim! Dana sam trudna tacno 13 nedelja, vreme leeeti, a stomak raste nevidjenom brzinom...u utorak idem na ekspertni, tada bi trebalo i da vidimo da li ce moja bebana dobiti batu ili seku Cmoks za sve!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 11:58:23
|
|
|
|
New Mom
|
Cece, to mi je geneticar trazila svaki put. Treba mi nalaz sa ekspertnog UZ, dabl test i torch. E sad, ceo torch sam radila pre prve trudnoce i posto sam za sve sem za toksoplazmu i CMV imala IgG (znaci da sam prelezala), u svakoj trudnoci mi traze za ta dva da radim ponovo antitela. Posto sam i u ove dve ostala negativna, i sad ih radim. U svakom slucaju, kad odes na prvi razgovor sa geneticarem reci ce ti sta ti treba. Bar ovde ne mogu na AC bez misljenja geneticara da je potrebno.
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 11:59:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Poc pa i ti sa nama prelazis u drugo.Od sutra ja jole i sunce A sto se tice pola mi smo tražili na Ac.da nepise pol jer ne zelimo da saznamo.Samo da bude sve ok.Dace Bog. Pozdrav za prvakinje
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 11:59:55
|
|
|
|
New Mom
|
Joko :smajlikojigrli: ma eto tebe u prvacima! :-*
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:01:11
|
|
|
|
17 joka
|
Pipi,jesam opustena bas je sve nekako drugacije nego prvi put.nadam se da cu se druziti sa vama,od ponedeljka vam odlazi divna ekipa ali se nadam da cu bar jedan krevet do Dunjice popuniti ja :-D
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:06:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko.mi smo odavno napravili mjesto za tebe.Upravo ti biramo boju posteljine
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:10:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Nm hvala,bila sam kod geneticara i nista mi nije rekao Jojj pa za sve moram traziti informacije.Imam torch.poslije spontanog radjen,sve prelezala sem toksoplazme
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:12:16
|
|
|
|
nata11
|
Cece draga samo opusteno i ne opterecuj se bice sve OK Joko jurim te po celom forumu Jedan za tebe, jesi vec stigla kuci?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:14:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato, pravimo mjesto i za tebe
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 12:26:53
|
|
|
|
17 joka
|
Jesam Nato moja,ajmo na temu VTO da nebudemo Off. Cece,grlim te puno i sve vas
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 14:17:11
|
|
|
|
Lepterija
|
Joko, dobro dosla kuci, navijam za tebe i Nadam se da cemo se druziti ovde uskoro. Ja samo posmatram za sad :) A nastanjujem se, nadam se prekosutra, posle prvog ultrazvuka! Ne brini za bolove i ja sam ih imala, pogotovo kad sam trebala da dobijem, a hoce to i od lezanja. Ja uopste nisam lezala, samo 2 dana posle transfera, sve radila sem ususavanja i ribanja.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.10.2013 14:54:29
|
|
|
|
17 joka
|
Pa otkud znam prvi put nije bilo bolova pa zato,smeta mi da sedim planiram tamo od srede malo u setnu po kraju,sta da ti kazem verujem da je gore taj period cekanja na Uz. Znam da ce biti tu dva drugara i da ces u ponedeljak moci konacno da se radujes na pravi nacin i uzivas u prvom razredu a ja ako Bog da da ti se uskoro pridruzim
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.10.2013 7:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro prvaci Danas nam je Petka!!!!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.10.2013 20:00:23
|
|
|
|
Jole84
|
Srećna sveta Petka svima koji slave,a i nama trudničicama i trudilicama,upalila sam sveću za sve,ona je zaštitnica majki i poroda
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.10.2013 8:41:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro prvaci. Kako ste mi danas? Ja evo uživam u kafici laganini.
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.10.2013 20:21:11
|
|
|
|
marigogi
|
Pozdrav svim trudnicama,mi smo Vam novi mene interesuje Vaše iskustvo sa lekarima drzavni ili privatni???? msm na Novi Sad gde je bolje pratiti trudnoću? Inače mi smo u 7 nedelji
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.10.2013 21:27:58
|
|
|
|
Lepterija
|
Danas potvrdjeno u Spebu - blizanci , sutra punih 7 nedelja.
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim tridesetim i ranim četrd...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
zensko imejelenadunjanajlepse zensko imedunja (
31%)

nina (
22%)

jovana (
13%)

tijana (
8%)

mia (
18%)

teja (
7%)
Ukupan broj glasova: 392Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!