Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 14.1.2012 18:13:11
|
|
|
|
Anoniman
|
PE ima neka tajna veza medju nama I wanna wake up in a city that never sleeps ... I wanna be part of it New York, New Yooork :)
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 10.3.2012 23:45:35
|
|
|
|
gagana83
|
Au Dunjice, nije mi dobro...
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:03:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Za mesec dana sam ovde :)
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:12:53
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve E sad cete svi da mislite da sam luda, ali sva ta mesta su primamljiva za odmaranje a meni bi tamo ipak bilo dosadno, stoga ja glasam za Big Apple Ovo je Njujork hotel u Las Vegasu na tvojoj slici... klikni
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:14:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Iskreno, ja u Dubai ne bi išla da nemam tamo najbolju drugaricu. Nije to-to, što mene privlači. Odlučila sam da sada odem jer me dugo zovu, našla sam povoljno kartu, dobila sam odmor 20 dana, drugarica trenutno ne radi pa će me skoro 20 dana voditi da obiđemo sve što treba (inače je stjuardesa i uvek je bila na putu). To ni sa jednom agencijom ne bi mogla + imam svoju sobu sa pogledom na more u zgradi na plaži. Namestilo se sada sve super i nisam želela ni da razmišljam, odmah sam kupila kartu, još samo vizu da dobijem
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2012 0:27:40 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:17:10
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: vukosava Ja bi volela da idem u Peru - Machu Pichu Pogledajte ovih top 100 klikni Ja sam videla 6 od ovih 100. Ja nisam nešto preterano putovala ali videh 8 od ovih 100, nisam loša . Čini mi se da su malo stavili morskih destinacija, a to su moji favoriti:) I ja 8. Nisam videla dobro neke. A bila sam u blizni mnogih od ovih. Npr bila sam na Siciliji ali nisam isla da vidim ove Strombole...
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:25:09
|
|
|
|
dunja RR
|
E Vuko, beše i Dubai je u tih 100, znači penjem se na 9 :)
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 11.3.2012 0:58:14
|
|
|
|
anuksunamun
|
Mi smo bili na Barbadosu,ocean two resort Dover (town), Karibi su prelepi ,mislim Karipsko more ,ali je tuga i zalost kako tamo ljudi zive u kolibama a na obalama luksuzne vile i hoteli...lepo je videti sve to ali Mediteran i Jadran su gospodska mesta...
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 13:48:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Riomaggiore, Italy
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:27:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Benteng Chittorgarh, India
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:29:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Skaftafeli - Iceland
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:32:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Preachers Rock, Preikestolen, Norway
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:33:36
|
|
|
|
dunja RR
|
4 Hands - Etretat, France
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:34:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Aiguill e du midi, Chamonix, France
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:36:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Lucca, Tuscany, Italy
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:37:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Alentejo, Portugal
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 17.3.2012 14:42:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Prvo da kažem da je ovo fotografija a ne slika!:)) Rice Field Terraces in Yunnan, China
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 12.3.2013 0:52:46
|
|
|
|
liliana
|
Sve je ovo prekrasno, ali , za mene , najlepše mesto na svetu su oči moje devojčice.Plavlje od najplavljeg mora, veće od najvećeg neba!!!
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 12.3.2013 0:57:07
|
|
|
|
zoća
|
moj dom
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 12.3.2013 0:59:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj rodni grad
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 30.10.2013 11:59:43
|
|
|
|
Leax
|
Imam ne ostvarenu zelju da posetim ova mesta, na osnovu slika i reportaze mi se cini da su ona najlepsa a kada ih obidjem javljam utiske Rio de Janerio Tuscany Venice Dominicana
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 31.10.2013 10:40:43
|
|
|
|
jole82
|
Ja bih ovde Bora Bora (4 seasons hotel) Jos kao mala sam sanjala da imam kucu bukvalno na moru i čim se probudim da skočim kroz prozor u vodu
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 31.10.2013 14:04:07
|
|
|
|
Zdravko Čolić
|
Tajland
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.