Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 18:40:46
|
|
|
|
Milica cica
|
Sunce držimo fige, srećno anajid ja sam pitala koja je radila serklaž, a vidim da si ti mislila na posao svaka čast kako si izdržala meni već sad teško Jole ne nerviraj se zbog rolata, nemoj da se forsiraš.
< Poruku je uredio Milica cica -- 20.11.2013 18:41:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 18:58:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole ti naucila da se digne Sunce srecno Ja radila urin,imam dosta bakterija.Na litre pila i pijem caj od Pancica,pa cekam nalaze urinokulture.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 19:00:13
|
|
|
|
New Mom
|
Sunce, srecno! :) Ja sam se bas umorila danas, jos nisam do kuce dosla, stomak me bas zeza. Pola dana sam klincima pricala kako izgleda sex.odnos i objasnjavala sta je masturbacija itd. Uzas. :D Ne znam ko je vise crveneo, ja ili djaci. :D Jedino lepo je moj svekar, napravio mi lazanje, a to su najlepse lazanje koje se mogu jesti, bez preterivanja. :)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 19:01:37
|
|
|
|
Jole84
|
Mici vidim i ti se mučiš oko spavanja Meni baš nezgodno zadnjih noći,leđa mi se koče a na bok kad legnem u toku sna se okrenem na stomak i onda kad počne da me stiska,obrnem se. Ne znam jel ima neka onaj jastuk? Baš sam se razmišljala da ga kupim ili sašijem. Cece dušo dizanje mi očigledno ne ide od kako sam trudna Uzimaj i druge čajeve,brusnicu,kamilicu.. NM bravo za svekra
< Poruku je uredio Jole84 -- 20.11.2013 19:02:23 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 19:05:49
|
|
|
|
New Mom
|
Ja nisam uzimala taj jastuk, al imam neka 2 mala koje sam podbacivala izmedju kolena. I meni problem sto spavam na ledjima jer kad stomak poraste znala sam da ostanem bez daha pa i svesti tako. A na levom boku se preporucuje jer tako nema pritiska na v.cavu, glavnu venu koja vodi krv u srce.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 19:36:10
|
|
|
|
Lorena Lee
|
Kada sam ostala trudna mama mi je kuplai taj "jastuk za trudnice (oblika kifle je i dugacak je bas)". Mogu vam reci da je meni on fenomenalan.Stim sto moj dragi muzic ima minimalno prostora u nasem krevetu :( S obzirom da ja dugi niz godina imam problema sa listovima nogu,naime javljaju mi se nocni grcevi listova,od kada koristim ovaj jastuk to se gotovo smanjilo i nije toliko cesto.A ako iko zna o cemu pisem,zna dobro kako su to jezivi bolovi i da bukvalno "iskacem iz kreveta u sred noci i pocinje grubim pokretima ruku da "udaram" listove kako bi grc nestao. Cena ovih jastuka je razlicita ima ih od 2500 din,pa nadalje, e sad na nekim sajtovima ti u poredjenu sa mojim jastukom su zaista mali ,nekako su kraci,a sad se dosta reklamira i "gnjezdo jastuk" koje je bas,bas dugacko i meni deluje fenomenalno ,a nije skupo kosta 3000 din. jer ovaj moj mama je kao aktivan kupac sa posebnom njihovom korisnickom karticom platila 5200 din,a imam samo belu obicnu jastucnicu za njega,tako da moram sasiti drugu.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 20.11.2013 23:23:52
|
|
|
|
viking
|
Jole, imam ja jastuk, odličan je. Pročitaj u temi Jastuk za dojenje, pisale smo iskustva. NM, svekar ti je car Što se mog trudničkog dijabetesa tiče, dr prepisala strogu dijetu. Još jedino travu da počnem da pasem, no šta je tu je. Šta se mora nije teško
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 11:14:39
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan drugarice Nisam znala da imamo temu o jastuku,baš ću da iščitam Mi danas na slavu kod mojih roditelja,baš sam u nekom posebnom raspoloženju
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 11:31:01
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja sam ga naručila pa pišem utiske kad stigne.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 11:32:46
|
|
|
|
Jole84
|
Ja ću ovih dana da idem da vidim gde ga ima kod nas,a možda ga i sašijem
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 11:56:11
|
|
|
|
buba m
|
Zdravo! Evo i mene! Što se spavanja tiče, ja uglavnom spavam na levom boku a po malo i na desnom. Na leđima ne mogu, nemam dovoljno vazduha. Jedino kad podmetem dva jastuka. Ali to je onda polusedeći položaj. Sunce Jole mojima je slava bila pre nedelju dana. Išla sam d im pomognem ali se sva moja pomoć svela na moralnu podršku dok oni rade i na degustaciju
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 12:15:45
|
|
|
|
New Mom
|
Ja u mirovanju, od sinoc me bas boli stomak.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 12:57:33
|
|
|
|
Jole84
|
Bubice i to je pomoć nisam se ni ja nešto prekršila od pomoći,ali oni su bitno zadovoljni. Ako ste za degustaciju praseta,navratite u Niš il da vam šaljem poštom NM odmaraj draga,ovih dana si se verovatno preforsirala,sad malo leškari
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 13:43:24
|
|
|
|
Milica cica
|
NM verovatno si se preforsirala, samo odmaraj. Jole vidiš kakve smo, za put nismo, šalji poštom
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 13:44:16
|
|
|
|
Jole84
|
Mnogo je lepo ispalo,bojim se da poštari ne omaste brke
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 14:28:05
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mnogo je lepo ispalo,bojim se da poštari ne omaste brke Pa da nama ne stigne samo mastan papir Kad beše ti ideš na UZ, sutra?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 14:54:25
|
|
|
|
Jole84
|
Trebalo bi,čekam da mi jave kad može dr da me primi,pošto je bila neka gungula na niškoj klinici. Mnogo sam nestrpljiva Mico nikako da te pitam jel si ti vto trudnica ili prirodna?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 15:01:06
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mico nikako da te pitam jel si ti vto trudnica ili prirodna? VTO
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 15:05:00
|
|
|
|
Jole84
|
Pretpostavila sam
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 21:19:47
|
|
|
|
New Mom
|
Tacno se vidi da su trudnice tek u trecem tromesecju na porodiljskom, prva dva slabo pisu. Kako ste devojke? Milice, bolje ti stomak? Jole, sutra na UZ? Mene nikako ovo da pusti. Ubacila sam ponovo utrogestan, nadam se da ce pomoci.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 21.11.2013 22:55:24
|
|
|
|
Milica cica
|
Danas jeste, s vremena na vreme me pritisne ili žigne, ali već sam se pomirila sa tim da mora. Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 22.11.2013 0:15:33
|
|
|
|
jovana jojo
|
Dobro veče devojke,ja danas uopšte nisam stigla da dignem glavu od nekog posla,a plus mi i devojčica ostala kući jer je počela da šmrca pa nisam htela da je vodim u vrtić....beba se danas jako šutirala izglrda sam je iznervirala sa jurnjavom po ceo dan Što se tiče spavanja ja za sada nemam problema odmah zaspim
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 22.11.2013 10:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro. Sunce kako si?Nadam se da je prošlo sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 22.11.2013 12:43:02
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan ženske NM kako si? Koliko inače koristiš utrogestana,povećaj slobodno dozu na svoju ruku,za jedan dnevno više,dok ne odeš kod dr. Sunce javni nam se Cece šta radiš draga,kako si mi? Ja večeras na kontrolu,ali će ovaj dr prvi put da me gleda,on će najverovatnije da me porađa ako bude sve po planu,pa da krenem s upoznavanjem Jedva čekam da vidim bebića,baš me drma trema je li sve u redu..
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 22.11.2013 12:49:59
|
|
|
|
New Mom
|
Th je bila 3X200mg ali je iskljucena pre 2-3 nedelje. Pustio je stomak, mada danas opet tempo, sad sam sela. Zakazala sam geneticara i AC, pisala sam na temi.
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?