|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 23 [24]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
30.11.2013 17:56:33   
viking
Pozdrav, drugari!

Mico, koliko godinica puni muž? Koju tortu si napravila na kraju?
Jole, kakvi su kreveti? Pošto ćemo mi imati dva kreveca, u maloj sobi nema mesta i za krevet, pa će malci biti s nama u velikoj spavaćoj za početak...

NM, drži se user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 576
30.11.2013 18:04:56   
jovana jojo
Evo i mene da se javim danas,nisam dosad stigla,sve vasuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 577
30.11.2013 18:34:14   
Jole84
Vik kod nas nema mesta u spavaćoj,pa ću ja u jednoj manjoj sobici da stavim taj krevet,krevetac i komodicu. Tako da uskoro mogu da kupim krevet,da mi se ne skupi posle sve. Ima baš lepih,mada me koče dimenzije,mora da bude mali a udoban. Uh kod vas dve kreveca,treba puno prostora. A jel uzimate neku komodicu,ormančić?
Jovana user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 578
30.11.2013 18:37:47   
viking
Dobiću od kume komodu za presvlačenje sa fiokama, a u spavaćoj imamo američki plakar sa 3 vrata, u srednjem delu (iza 2. vrata) su samo police od poda do vrha) pa ćemo i u njemu isprazniti 2-3 police za bebeće stvari, koliko već bude trebalo. Tako planiram sada, a videću ako se ukaže potreba za još prostora onda ću da smišljam šta dalje.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 579
30.11.2013 18:39:40   
Jole84
U pa fino,sigurno je dovoljno. Polako teku pripreme user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 580
30.11.2013 20:01:42   
New Mom
Kod nas vandredno stanje, Kaća povraća. Pride je krenula prehlada, prepuna je šlajma. Kolji curi nos, a i mene glava ceo dan boli, kanda ću ja sledeća.
Vau, kod vas već sve pripreme! Divno! Nama ustvari ostaje da na proleće kupimo Kolji dušek, kod Kaće u krevetu je donja fioka predviđena za dušek 180*80, pa će deliti sobu.
Pokušavam da štrebam, al me ceo dan pobrkan...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 581
30.11.2013 20:16:16   
viking
Pa kod mene i ne teku, ormar još nisam počela da sređujem, komodu još nismo uzeli od kume, stvari nisam kupila, ali teorija mi dobro ide user posted image  U svakom slučaju, trebalo bi do kraja decembra da pripremim većinu.

Držite se, mogu misliti koji je haos kad su svi u kući bolesni user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 582
30.11.2013 20:22:16   
little_one
Dobro vece trudnice!

NM uh kod vas bas vanredno stanje! Nadam se da ti se nece vracati mucnine i da se neces razboljeti a Kaca da ti brzo pregrmi to povracanje....uh...bas je tesko to kad ih strefe boljke....nama je Andrea zadnjih 7 dana bas nervozna, danas je vrhunac na sve se zaplakuje, a dve 4ke vire i samo sto nisu izletile..a ona se zaplace pa se drzi za obraze, uh srce mi se cijepa kad tako jako place user posted image

Jole, imam ja i zensko dijete, a i planiram obavezno jos jednu curu da rodim, tu nema price...djevojcica mora imati sestru....pa cemo ugovarati nesto...user posted image

Mico da fino proslavite rodjendanac! user posted image

Vidim da se trudnice polako spremaju da docekaju bebane, neka, neka tako treba...moj savjet je da budete sto prakticnije i da ne pretjerujete sa kupovanjem svega i svacega jer se dosta toga na kraju i ne koristi...a brzo prerastu dosta toga i bude nepotrebno....

MI jos nista nismo ni poceli da spremamo, ni ime nismo izabrali, a vec me to pomalo nervira jer ja volim da je sve na vrijeme i sve pod konac da bude, da me nista ne iznenadi...pod hitno moram barem jedan bodic da kupim, pa da otvorimo sezonu priprema user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 583
30.11.2013 21:36:48   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Pozdrav, drugari!

Mico, koliko godinica puni muž? Koju tortu si napravila na kraju?

33 user posted image pravile sam jednostavnu tortu sa pudingom da se puno ne zamaramuser posted image ne peče se,milina. To je za goste, a meni sam pravila kolač sa bundevom bez šećera.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 584
1.12.2013 10:03:45   
dijana1*
Novi mesec KLIK user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 585
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 22 23 [24]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 23 [24]
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Uloga placente (video)
video
Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here