Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 12:50:02
|
|
|
|
buba m
|
Ma jok, to je staro srpsko ime. našla sam na netu. Samo se zaboravilo. Sad ću ja da ga vratim u modu!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 12:57:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
I meni se svidja ime iskra. Asocira me na nesto maleno, nezno. Medjutim mm kaze kod njih je to zizka, opasna devojka. Jole Jovano, Jovanke je pesma koja u meni budi sve emocije pa kako ne bi
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 16:33:45
|
|
|
|
Jole84
|
Tvojata majka,mori tebe ne te pušta kaj mene da dojdeš dušo,srce moje,Jovano... Drugarice ja bila do državnog dr da mi da uput za ks i urin,a dobila još svašta besplatan oligovit (kome naravno ističe rok februara,al fala svakako),uput za briseve da uradim uskoro,jer zadnji su mi bili avgusta kad sam se spremala za vto,i pregled na kome je moja beba prekrstila noge ko turčin i ne da da se vidi intima Ali,sve je dobro! Sad sam mirna do nove godine
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 16:36:57
|
|
|
|
Milica cica
|
Bravo za bebanu , a baš je tajanstvena Ja treba da idem po recepte za Utrogestan i uput za drugi ekspertni. Jole verovatno sam te već pitala,jel koristiš Utrogestan još?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 16:39:35
|
|
|
|
Jole84
|
Mico koristim,smanjili mi na 2,a ovaj dr što me vodi bi mi uskoro izbacio,meni baš frka,vidim i ti isto razmišljaš. Moja dr koja me lečila od steriliteta je za duže korišćenje,ali od ove nedelje više ne idem kod nje,jer je žena u haosu,nema vremena za vođenje trudnoće,samo za vto,pa ne znam kog da slušam.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 17:37:09
|
|
|
|
viking
|
Super je Iskra, ja ih znam nekoliko, sve su preslatke :) IZVORNA PORUKA: buba m Ma jok, to je staro srpsko ime. našla sam na netu. Samo se zaboravilo. Sad ću ja da ga vratim u modu!
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 17:46:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Ne znan šta da ti kažem,mada svi tvrde da Utrogestan posle 16.nedelje nema nekog efekta.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 21:11:54
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske šta radite? Kao što vidite ja sam danas puna slobodnog vremena i ažurna u pisanju Sutra idem da kupim punjenje za moj jastuk i da nosim da se šije,jedva čekam
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 21:21:30
|
|
|
|
pocahontas
|
caos! i meni je Iskra lepo ime..kod nas su u opticaju Kolja (moj izbor koji se mm prvo dopao, a onda je naprasno promenio misljenje ), Vukasin (njegov izbor, meni je lepo, ali samo u nasem okruzenju ima bar 5 beba sa tim imenom i znam jednog Vukasina koji mi nije bas simpatican pa zato ne bih to ime), Vuk (tako bi bilo prosli put da je bio decak, a kada je posle mm vodio nasu bebanu na gatrijev test pre njijh je bila beba Vuk sa istim prezimenom kao sto je nase, pri tome nase prezime uopste nije cesto) i Dusan (takodje mm hoce to ime, a moj brat od tetke, inace jedini brat kog imam jer sam jedinica, se tako zove i ja ga obozavam, ali ne bih detetu da dajem ime po bilo kome). eto...nasa rasprava oko imena ce, imam utisak, potrajati dok ne smislimo neko potpuno novo ime oko kog cemo se sloziti ili dok moj predlog ne bude usvojen
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 21:36:11
|
|
|
|
Jole84
|
Poc i nama se sviđa Vukašin,Vuk ili Boško (eventualno Vasilije ) ali Vukašin nam vodi. A od ženskih Mila ili Natalija.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 21:46:08
|
|
|
|
serpica
|
Jole vec 20.nedelja da ste mi zivi i zdravi ko juce da mi stize ona poruka ja navijam za jednu devojku i kod tebe i kod Dunje pa da moj Tomica moze da bira saljem veliki pozdrav celoooom drugom razredu,uzivajte u najlepsem delu trudnoce....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 21:48:37
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi leti vreme da ne poveruješ Toma šmeker
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 9.12.2013 22:12:38
|
|
|
|
New Mom
|
Samo da mahnem, odoh na spavanje. Kuckamo se sutra!
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 9:32:41
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro, ima li koga ? Stiže
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 11:36:29
|
|
|
|
buba m
|
Mico cico ima! Evo mene! Jole za 20. nedelju! Poc ja sam za devojčicu odmah znala kako želim da se zove. Mm se tada složio ali verovao je dečak pa se verovatno zato i složio. Mislio da nema potrebe da se svađa. Svi u okolini su govorili da je dečak zbog načina kako nosim i kako generalno izgledam. Međutim, moja Iskrica ih sve zeznula, pa i sopstvenog tatu
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 11:41:26
|
|
|
|
New Mom
|
Mene evo u krevetu. Klince sam morala poluslinave da posaljem jutros u vrtic. Malo me bolucka stomak, al to je normalno. Jedino me dr zabrinuo jer je pesimistican oko posteljice, kaze da je previse i lose nisko usadjena i da misli da ce ostati da bar delimicno pokriva usce. Time mi rizik za krvarenje povecan. Jbg.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 11:46:12
|
|
|
|
buba m
|
NM ne nereviraj se mnogo! Moja sestra se porodila pre tri nedelje i rodila zdravu devojčicu. Bila je od petog meseca otvorena i čak ni serklaž nisu mogli da rade jer je posteljica provirivala napolje! Ležala je, doduše, veći deo trudnoće ali se posteljica zahvaljujući tome polako podizala. Zato, što više lezi i biće sve u redu! Babe i dede neka pomažu i tata naravno!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 11:49:55
|
|
|
|
New Mom
|
Ma uzdam se da ce se podici. U drugoj je bila previja ali se oko 24.nedelje odmakla od usca. Mada sad je ovaj dr skeptican. Inace kad spominjes ime Iskra, evo jedan detalj koji mozda ne znas. Moja cerka se zove Katarina Lara a oba imena znace isto - bistra, svetla, sjajna, iskra. Tako da sva 3 imena isto znace drugog porekla.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 12:00:48
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro drugarice Ja imala burnu noć i jutro. Prvo me uhvatili grčevi i to različite noge,jaukala sam ko malo dete,mm mi nešto odradio pa se malo smirilo,bio je sportista pa se razume. Onda je nastupila dijareja i povraćanje Išla sam u wc 2,3 puta do sad,ne znam jel zabrinjavajuće? Povraćanje manje više,to se dešava naravno,ali dobro je što sam bar povratila šlajm od sinusa. Baš sam nikakva Jel sme morsko orašče?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 13:43:07
|
|
|
|
New Mom
|
Zbog dijareje i povracanja kreni odmah da dodatno ubacujes tecnost. Moze i Orosal ili slicno. A za slajm probaj fluimucil, ja se preporodila.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 15:38:31
|
|
|
|
Milica cica
|
NM podićiće se ona, i meni je bila niže posteljica (15mmod ušća) pa iz tog razloga nije ni rađen serklaž, a sad se podigla na 25mm. Podiže se kasnije tako da još ima vremena. Ti odmaraj koliko možeš
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 19:25:12
|
|
|
|
Jole84
|
Žene meni baš loše,sad imam temperaturu 37,9
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 19:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole duso spustaj temp.Ja sam grozna,disem na skrge,glava puca,a za krajnike ne znam da su moji.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 19:44:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ja imala burnu noć i jutro. Prvo me uhvatili grčevi i to različite noge,jaukala sam ko malo dete,mm mi nešto odradio pa se malo smirilo,bio je sportista pa se razume. Onda je nastupila dijareja i povraćanje Išla sam u wc 2,3 puta do sad,ne znam jel zabrinjavajuće? Povraćanje manje više,to se dešava naravno,ali dobro je što sam bar povratila šlajm od sinusa. Baš sam nikakva Jel sme morsko orašče? Jole meni je dr rekla čim krenu grčevi (za mesec dana mi jr najavila) da krenem sa magnezijumom. Za T mi je rekla ako pređe 38,3 onda paracetamol, a meni glupavi digitalni tolplomer ne radi, tj. juče sam ga kupila a pokazuje i meni i mm 34,5. I sada nisam sigurna kolika je T ali mislim da nemam 38. Vidi da li da kreneš sa paracetamolom, drži se Ja se nadam da vam dolazim ovamo krajem sledeće nedelje, samo da prođe dabl, i eto me u drugom :)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 10.12.2013 19:45:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Jole duso spustaj temp.Ja sam grozna,disem na skrge,glava puca,a za krajnike ne znam da su moji. I kod mene isto, ispiram, inhaliram, džabe ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRegenerativna medicina i matične ćelijeMatične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?