|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
7.12.2013 21:44:50   
Milica cica
Uh Poc vi uživate, tako i trebauser posted image
Jole i NM ajd da nam ozdravite što pre user posted image
Buba super za bebanuuser posted image
LO navikavajte se na plavo hihi user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 151
7.12.2013 22:10:16   
Štetica
Drugaci po jedan cmok za sve trbice.
Jole a da pokusas sa propolis kapima?15-20 kapi na kasicicu secera i to polako otopis u ustima. Ja imam hronicno oboljenje sinusa i to je jedino sto mi pomaze kad krenu ovi hladni dani,jer od njih imam strahovite glavobolje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 152
7.12.2013 23:22:59   
Lepterija
LO, prodjem ja, promenila se, cini ti se da nije. Eto, ni moj fax vise nije na istom mestu. Iz Sipova sam ja, tako da prodjem vise puta godisnje. Mnogo je volim, ali eto sve za ljubav, napustih i bl i posao i udadoh se dalje 600km.
IZVORNA PORUKA: little_one

Dobro vece bebelice!

Jole i MIco user posted image sve za nase mrvice, zivot ima smisla sada, zar ne?

Lepterija, pa dodji, Banjaluka je i dalje na svom mjestu! Od 2007me se ama bas nista nije promijenilo nabolje, nazalost!

NM ajde da nam ozdravite, dosta vas je to mucilo...odmarajte i lijecite se...

Buba, super za curu! Sad da se bacite na imena!

Poc, jooooj i vi raspravljate o imenima, ja hocu da poludim od toga, pa stvarno vise ne znam, nijedno ime mi nije leglo kako treba...lakse bi mi bilo da je opet cura...cure bas nisu komplikovane...

MI smo danas skitali, kupili smo i prvu robicu za momka, jednu dekicu, bodic i pidzamicu sa kapicom...predivno je a sve plavo user posted image treba se navici na tu promjenu!

Direktna veza do poruke: 153
8.12.2013 1:22:20   
Milica cica
E meni u utorak stiže onaj Beluga jastuk, nadam se da je dobaruser posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 154
8.12.2013 8:00:50   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: little_one

Lepterija, pa dodji, Banjaluka je i dalje na svom mjestu! Od 2007me se ama bas nista nije promijenilo nabolje, nazalost!

MI smo danas skitali, kupili smo i prvu robicu za momka, jednu dekicu, bodic i pidzamicu sa kapicom...predivno je a sve plavo user posted image treba se navici na tu promjenu!

LO ipak je decak, cestitam dragauser posted image
A sto se tice BL ne bbih se slozila sa tobom. BL se mnoooogo promenila i cak sta najvise u periodu od 2005/6 do danas. Mnogo se izgradila, prosirila, dosta je uredjenija. Pricam konkretno o izgledu grada da se mnogo radi na njemuuser posted image
A sto si tice posla,politike,finansija itd. e tu je sve gore i gore :-(

Direktna veza do poruke: 155
8.12.2013 8:51:45   
little_one
Dijance, jeste djecak je, odavno vec znamo....joj jedva cekam da se vidimo u subotu, nemoj da se porodis u medjuvremenu, da malo mazimo tibe...bice nas 3 trudnice, pa cemo da se gegamo po igraonici :))) Kako se ti osjecas?

A sto se tice BL, jeste, izgradila se ona, i sto se izgleda tice, stvarno mnogo ljepse izgleda, al sto se tice generalnog utiska i situacije nista na bolje, pa i to sto se izgradilo nimalo ne doprinosi dobrom utisku, nazalost...ili sam ja malo previse razocarana...hmmm

Al da ne mracim....

Mico, super za jastuk, ja ga stvarno nisam koristila ni prosli put ni sad, mada se mame kunu u njega....meni je odlican obicni mali jastuk koji stavim pod ledja i guzu i to mi je dovoljno da se naslonim i prija..a sa tim velikim mislim da bih se samo borila pa se nisam ni odlucivala za njega...

MOj momak, se uzvrtio sinoc i jutros, bas mi je uzivanje kako su se pojacali udarci....inace, osjecam se kao da sam trudna citavu vjecnost, a kad se sjetim koliko je ispred mene, prosto ne vjerujem, jer sam vec sad ogromna...

< Poruku je uredio little_one -- 8.12.2013 8:52:48 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 156
8.12.2013 9:05:29   
dijana1*
LO i ja jedva cekamuser posted image iskreno malo sam se vise zavukla u krevet i mirujem samo da izdrzim do suboteuser posted image
Pa kada sam ovoliko izdrzala jos samo 6 dana, racunala sam i danasnjiuser posted image

Direktna veza do poruke: 157
8.12.2013 11:26:17   
New Mom
Kod nas status quo, poludecu od kaslja sto mog sto Kacinog. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 158
8.12.2013 14:07:52   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Drugarice ja skroz zakasala sa sinusima,noćas nije bilo spavanja...ništa mi nije pomoglo,ni čajevi ni inhalacije ni vitamini,tolko začepljeno da se gušim. Danas isto stanje,iz hitne pomoći mi rekoše da mogu adrianol kapi za decu,ali samo malo,makar pred spavanje. Sad čitam u uputstvu da ne sme u trudnoći,ali mene je to danas spaslo. Baš brinem user posted image

Djuro, skuvaj bosiljak, natakni peskir na glavu i inhaliraj se. Ne postoji bolja stvar na ovome svetuuser posted image
Ja s neba pa u rebra, to jest, na bosiljakuser posted image Pozdrav svim trudnjacicamauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 159
8.12.2013 17:46:11   
viking
Koliko ja znam, bosiljak se u trudnoći izbegava, ali proverite...

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Drugarice ja skroz zakasala sa sinusima,noćas nije bilo spavanja...ništa mi nije pomoglo,ni čajevi ni inhalacije ni vitamini,tolko začepljeno da se gušim. Danas isto stanje,iz hitne pomoći mi rekoše da mogu adrianol kapi za decu,ali samo malo,makar pred spavanje. Sad čitam u uputstvu da ne sme u trudnoći,ali mene je to danas spaslo. Baš brinem user posted image

Djuro, skuvaj bosiljak, natakni peskir na glavu i inhaliraj se. Ne postoji bolja stvar na ovome svetuuser posted image
Ja s neba pa u rebra, to jest, na bosiljakuser posted image Pozdrav svim trudnjacicamauser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 160
8.12.2013 20:10:55   
Milica cica
Gde ste žene? Šta radite? Ja grickam badem, svako veče se družim sa gorušicom.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 161
8.12.2013 20:13:06   
New Mom
Kod nas je ovo vreme vecernje rutine - vecera, kupanje, spavanje. C U later!

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 162
8.12.2013 22:04:07   
buba m
Ja imam problem kako da privolim muža da bebi damo ime koje se meni sviđa. Mnogo je neodlučan a ja odabrala ime za koje on nije siguran da li mu je lepo ili ne i nervira me!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 163
8.12.2013 22:10:49   
Milica cica
Ma moraju da se složeuser posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 164
8.12.2013 23:05:58   
viking
Eh, bubo i kod nas je slična situacija, u stvari, kod nas je još gora jer smo oboje neodlučni ali odlučno odbijamo predloge onog drugog user posted image  A koje se tebi ime dopada?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 165
8.12.2013 23:25:22   
Dani.kv
Drugarice pa da cujemo te predloge. Meni je muz rekao da se ne izmisljam, kaze imas toliko lepih srpskih imena pa odluci. Tako da ako bude 14 januar bice Vasilije. A za devojcicu za sad Jovana. Do kraja ko zna...

Direktna veza do poruke: 166
9.12.2013 0:08:10   
Milica cica
Mi za sada David i Anđela, oboma nam se sviđauser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 167
9.12.2013 6:27:27   
Milica cica
Dobro jutro, ja poranila da vam skuvam kaficuuser posted image Ukočila sam se, nema više spavanja, čari trudnoće me sustižu. Žene, kako vi spavate?

< Poruku je uredio Milica cica -- 9.12.2013 6:32:48 >

Direktna veza do poruke: 168
9.12.2013 11:06:43   
New Mom
Kad spavam, spavam dok se ne ukocim u tom polozaju. Al pitanje je kad spavam. Krenem oko 23h na spavanje, Kaca krece sa kasljem. Inhaliraj, nosaj, lupkaj. Posle sata u krevet. Izmedju dva i tri opet. Pa oko pet opet. A pride je sve vreme cujem kroz san kako kaslje.
Meni je nesto bolje. Prodisala sam na nos. Kasljem jos povremeno, al sam ukljucila fluimucil (ne znam kako se tog nisam ranije setila).

Imam tremu za sutra. Vise jer klinci ne idu u vrtic i kako cemo se sa njima organizovati i ko ide sa mnom i posle nosi uzorak. Mm nema slobodan dan, keva mi nije tu.

Direktna veza do poruke: 169
9.12.2013 11:57:29   
Jole84
Dobar dan drugarice,kako ste mi? Ja se malo opravila,bilo je katastrofa,sad se samo nadam da mi ovaj šlajm ne siđe na pluća,konačno malo dišem. Ne znam šta nisam probala sve.
Štetko prskam propolis u spreju,kontam da je to istog učinka?
Verkić user posted image inhalirala se i bosiljkom,čini mi se da mi je pomogo,mada bez kapi sam bila mrtav čovek. Kako si mi ti vrednice moja?
Bubo bravo za devojčicu,nekako sam tako i mislila da je curica kod tebe,tako mi ličilo user posted image Koje ime je u opticaju?
Poc samo skitajte i uživkajte user posted image
Mico javljaj kakav je jastuk,ja rešila da šijem ovih dana. Nadam se da ćeš bolje da spavaš s njim.
Dani baš lepa imena,naročito moja imenjakinja user posted image user posted image
NM bitno da ti je malo bar bolje,da živneš,držim palčeve za sutra user posted image
Ljubim vas sve,napisah roman,ne znam šta pre da kažem user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 170
9.12.2013 12:21:10   
buba m
Društvo user posted image
Ja mnogo volim ime Iskra! I već sam počela da je zovem tako i da joj smišljam nadimke. Međutim, mm misli da ime zvuči grubo a uopšte nije tako. Bar se meni čini user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 171
9.12.2013 12:22:01   
buba m
Jao ja još malo pa u terći razred! Sad sam pogledala tiker! kako vreme leti...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 172
9.12.2013 12:35:31   
Jole84
Baš je lepo ime Bubo,tako se zove jedna mala u mom komšiluku,mada je modernije,znam da je njena baka htela da šlogira kad je čula izbor user posted image Ja sam više za stara imena,mada kako me hormoni spičili,sve mi se menja.
Vreme leti user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 173
9.12.2013 12:41:13   
Anoniman
Jole a taj sprej je od propolisa? Ima li u sebi ulja od nane,citam da nanu ne smijemo koristiti?!
Mene grlo boli,smrcam itd.

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 174
9.12.2013 12:44:02   
Jole84
Čini mi se da ovaj nema nanu,čist propolis,malo je ljuto kad se prsne ali mnogo pametna stvar.
Šta nam je bre,sve zakasasmo user posted image pazi se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here