Ushtipak
|
26+1 je 27. nedelja, a 27+1 vec 28. Koliko vidim, mozes da biras Lepterija, samo polako, izdrzi, najbolje da si tu ako treba da budes tu. Znam kako ti je, izdrzala sam 6 nedelja sa neprekidnom infuzijom, kosu nisam smela da operem 42 dana, novu godinu i bozic sam proslavila u bolnickom krevetu, sama, gledajuci u zid, jer su druge trudnice smele bar do trpezarije da gledaju tv, a ja ni to Iako se sve izdrzi zarad bebice, ja ipak svakoj trudnici zelim lepsu trudnocu, bez bolnickog lezanja, pa i Lepteriji zelim da sto pre izadje i da uziva u raznovrsnoj klopici! Jole, bolovi raznorazni su normalni u trudnoci, recimo, bol kod pupka (mozda se javlja blago rasatezanje pupcane kile koju mnogi od nas imaju, a ne znaju), bol u stidnoj kosti (kosti omeksavaju i razdvajaju se), bol sa leve i desne strane materice, ostar i vrlo jak (ligamenti). A kontrakcije su kad ti se ceo stomak, ceo celcat, zategne i otvrdne. Pipni svoj vrh nosa i svoje celo, npr. Kad je stomak bez kontrakcija, mekan je kao vrh nosa, a kad je pod kontrakcijom, tvrd je kao celo. Nadam se da sam ti bar malo razjasnila. S obzirom da sam lezala zbog kontrakcija, dobro sam obradila materiju...
|