|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
23.12.2013 19:48:59   
moja ciklama
Samo da se zapljunem!
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 526
23.12.2013 19:54:06   
pocahontas
dobrodoslaaaa user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 527
23.12.2013 19:55:12   
mamica 91
user posted image dobrodoslaaa user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 528
23.12.2013 20:17:55   
Milica cica
ciklama dobro došla user posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 529
23.12.2013 20:38:53   
dunja RR
Dobro došla ciklamice user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 530
23.12.2013 20:47:25   
little_one
Dobrodosla ciklamo!

Mamice, sad ce to, proci ce praznici i ides da vidis bebicu!
Andrea nema vise temperaturu, ali je sad muci kasalj, naguta se slajma preko dana, puno mi balavi zbog zubica a onda navece cim legne pocne da kaslje i da iskasljava...dusica bas se pati...

Ja cu da predjem u trece kad udjemo u Novu godinu, nova godina, novo tromjesecje, sve novo user posted image tad cu taman da udjem u 26tu nedjelju :)))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 531
23.12.2013 23:51:27   
Jeltje
Ja sam danas slavila muzu rodjendan. user posted image

Dobrodosle nove devojke!!!

A ove moje sto imaju bolove (Milica i NM) zelim da vas to sve brzo prodje, sigurna sam da nije nista ozbiljno...user posted image

user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 532
24.12.2013 7:43:24   
Lepterija
Pozdrav zenice, evo mene ko zapeta puska cekam vizitu i nadam se da ce me danas konacno pustiti kuci. Ne krvarim vec 7 dana, taman bi bilo da sam otisla pre vikenda, ali moja dr nije radila par dana, uh, cekam je kao ozebao sunce. U nedelju sam ziva najebala, zaboleo me zeludac i povracala. Dr u viziti se uplasila kad me je videla u bolovima. Ispade da mi je sve to zatvor creva napravio, boleo me ceo stomak. Umrla sam od straha zbog bolova, krenulo po dnu stomaka, pa se popelo oko pupka, pa ziganje svuda. Dr me odmah pigledala na dopler, bebe u redu i otpremi me na klistiranje (uh, koji ugodjaj). Ceo dan sam bila jako lose, sa temp. 37,5 sam se osecala kao da imam 40. Bolnica nema paracetamol, a nedelja bila i meni nije imao ko da ode do dezurne apoteke. Tek uvece mi prijatelj doneo lek i preporodih se u roku 3h. Sad mi se creva opet pune i pocinje da ziga ceo stomak, samo da mi je da pobegnem dok nisam nacisto obolela od lezanja u bolnici i da pojedem nesto jestivo i normalno (u Nisu na gak-u je uzasna hrana). Javljam se kasnije kad saznam hocu li konacno, nakon 16 dana kuciiiii.user posted image

Direktna veza do poruke: 533
24.12.2013 9:21:35   
Milica cica
Dobro jutrouser posted image kako ste mi danas? Svima koji slave Badnji dan i Božić neka je srećnouser posted image
Lepterija super što ćeš uskoro kućiciuser posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 534
24.12.2013 10:57:59   
Jole84
Dobro jutro drugarice user posted image Kako ste mi? Sad ću da iščitam šta ste pisale,mnogo sam se majala ovih dana pa nisam stigla user posted image
Vidim da pominjete bolove u stomaku,i ja sam noćas imala boluckanja,a evo i jutros. Uz to me i beba lupne povremeno pa sam tome prepisala. Ono što me brine je da ja ne znam da razlikujem "normalna" boluckanja od kontrakcija,dakle ne znam za šta bi trebalo da se alarmiram,ako me razumete,a da ne ispadnem paničar.
Večeras idem na kontrolu,jedva čekam user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 535
24.12.2013 11:47:33   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Milica cica

Kako četiri? Jel ja nešto ne računam dobro? Ja idem za dve u treće, a sad sam 25+1po tvom tikeru ispada za 6 nedelja,zar ne?

Mico ja sam to nekako zbrzano izračunala user posted image Ako sam danas 21+2,znači ušla sam u 22 nedelju,a sa 26+1 se ulazi u treće,jel tako? Ili sa 27+1,matematika će mi doći glave user posted image

Direktna veza do poruke: 536
24.12.2013 11:50:01   
buba m
Ja mislim da sa 27+1 se prelazi u treće. Bar sam ja tako. To će Vik najbolje znati.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 537
24.12.2013 11:57:45   
Ushtipak
26+1 je 27. nedelja, a 27+1 vec 28. Koliko vidim, mozes da biras user posted image
Lepterija, samo polako, izdrzi, najbolje da si tu ako treba da budes tu. Znam kako ti je, izdrzala sam 6 nedelja sa neprekidnom infuzijom, kosu nisam smela da operem 42 dana, novu godinu i bozic sam proslavila u bolnickom krevetu, sama, gledajuci u zid, jer su druge trudnice smele bar do trpezarije da gledaju tv, a ja ni to user posted image Iako se sve izdrzi zarad bebice, ja ipak svakoj trudnici zelim lepsu trudnocu, bez bolnickog lezanja, pa i Lepteriji zelim da sto pre izadje i da uziva u raznovrsnoj klopici!
Jole, bolovi raznorazni su normalni u trudnoci, recimo, bol kod pupka (mozda se javlja blago rasatezanje pupcane kile koju mnogi od nas imaju, a ne znaju), bol u stidnoj kosti (kosti omeksavaju i razdvajaju se), bol sa leve i desne strane materice, ostar i vrlo jak (ligamenti). A kontrakcije su kad ti se ceo stomak, ceo celcat, zategne i otvrdne. Pipni svoj vrh nosa i svoje celo, npr. Kad je stomak bez kontrakcija, mekan je kao vrh nosa, a kad je pod kontrakcijom, tvrd je kao celo. Nadam se da sam ti bar malo razjasnila. S obzirom da sam lezala zbog kontrakcija, dobro sam obradila materiju...
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 538
24.12.2013 12:05:01   
Jole84
Uštipak user posted image kako si nam ti? Nadam se da će ova trudnoća da ti prođe kao pesma,baš si se namučila.
Lepo si mi objasnila user posted image uglavnom i ja tako tumačim,da nema razloga za brigu. Videću šta će dr da mi kaže za taj skraćen grlić. Baš sam bila jedno vreme skroz smirena a sad me opet počeli neki strahovi,kao što je to neprepoznavanje opasnosti. Ne znam šta mi je user posted image
Lepterija zašto se nisi setila da ostaviš poruku ovde na forumu,ja bih ti donela panadol ili bih poslala nekog user posted image Bitno da si sad bolje i da ćeš ubrzo kući user posted image

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 539
24.12.2013 12:49:23   
viking
Tako sam sam i ja, sa 27+1.
IZVORNA PORUKA: buba m

Ja mislim da sa 27+1 se prelazi u treće. Bar sam ja tako. To će Vik najbolje znati.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 540
24.12.2013 17:49:49   
Lepterija
Jole, set_ila sam se, ali bilo me sramota da trazim od nekog uslugu koga ne poznajem. To je bila temp. Samo 37,5, ali me slomila, imala sam neko zariste.
Ushtipak, mogu da mislim kako ti je bilo. Ima i ovde zena koje preleze celu trudnocu. Danas sam tek saznala da u Nisu nemaju inkubatore za bebe laganije od 1300gr, tj.rodjene u 7.mesecu i taj podatak me poprilicno frapirao. Mene ce da otpuste sutra, hoce dr da odradim i ogtt.

< Poruku je uredio Lepterija -- 24.12.2013 17:51:30 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 541
24.12.2013 21:44:05   
dunja RR
Lepterija, super što izlaziš i što je sve ok user posted image

Ja stigoh iz bioskopa, gledali Hobita, i sada može da se završi ova godinica user posted image
Super je ovaj deo :)

Kako ste ostale devojčice trudnjačice? user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 542
24.12.2013 22:04:55   
Štetica
Jole sta kaze cika doca? Izgoreh od iscekivanja da se javis.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 543
24.12.2013 23:20:50   
17 joka
Lipterijauser posted image za vas i da ces konacno kuci,mogu da zamislim koliko si srecna

Kumo čekamo izvestajuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 544
25.12.2013 0:02:39   
degu
Jole ima nas još budnih koji čekaju izveštaj user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 545
25.12.2013 9:00:12   
New Mom
Ciklamo, dobdordošla u drugi razred.
Leptitirija, drago mi je što si kući!user posted image

Odoh da se spremim do DZ na kontrolni UZ. Kuckamo se kasnije.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 546
25.12.2013 11:08:08   
Jole84
Drugarice moje user posted image
nisam stigla juče da se javim jer sam išla na rođendan odmah posle dr,stvari stoje ovako,nisam baš zadovoljna. Moja beba je "naopačka",stručnije rečeno prednjači zadak,tako je bilo i prošli put ali sam mislila da je trenutno,nadam se do porođaja će da se okrene...a druga stvar je da grlić nije hteo da mi gleda,da me ne čačka,očigledno smatra državnog dr nestručnim (što i nije daleko od istine) i čak je besan što me uopšte i uplašio s tim,a ipak sad sam daleko od smirenog. Za ks da pijem gvožđe dodatno.
Ono što je bitno je da je beba odlično,sve ok,mere su odgovarajuće.

< Poruku je uredio Jole84 -- 25.12.2013 11:10:18 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 547
25.12.2013 12:36:18   
Štetica
Jole to je definitivno jedna mala šmizla. Samo mi zene znamo da teramo tako inat bez razloga i da bude po nasem pa makar i naopačke.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 548
25.12.2013 13:33:12   
buba m
Jole bitno je da su mere dobre. I moja beba je okrenuta vertikalno, guzom prednjači. Prošli put joj je glava bila odmah ispod mog želica pa mi je doktor rekao da više mirujem pa će se ona okrenuti lepo. Nemoj zbog toga da brineš.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 549
25.12.2013 13:34:40   
buba m
Ciklamo dobrodošla u drugi razred!
Sad se prvi malo ispraznio. Daj Bože novih trudnica od Nove godine! Da bude što više beba!

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here