Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 13:46:24
|
|
|
|
pocahontas
|
jole bez brige, beba moze da se okrene i u 40. nedelji, mojoj drugarici se to desilo...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 14:41:55
|
|
|
|
Jole84
|
Štetko izgleda je inatlija na mene Bubo bitno da to nije ništa opasno,malo sam se zabrinula jer mi je ovaj dr odsečan,pa mi je na čudan način to saopštio,sad čitam da nije strašno. Jel si ti beše bila na 4D? Nešto se mislim ako je stvarno tako okrenuta beba,da li će da se vidi išta na 4D Poc
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:06:28
|
|
|
|
Tiziana
|
Moji su oboje bili naopacke.On je i izasao naopacke,za cas,2,5h mi je trajao porodjaj,sve bilo super. Ona se u 36.ned okrenula glavom na dole. Nema brige kako god da bude.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:13:50
|
|
|
|
Jole84
|
Tiziana hvala ti puno,laknu mi
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:26:24
|
|
|
|
New Mom
|
Ma daj bre, Jole! Ti si daleko od perioda trudnoce da se brines o tome! Meni se Kaca okrenula u 32./33.nedelji, Kolja jos kasnije (mada kod viserotki to moze i par sati pred porodjaj). Ja sad pokupila klince i cekam mm da odemo kod sveki na rucak, njoj je danas Bozic. Na UZ sve OK, po merama je bebana 25cm i 300g. Uporedjujem stalno mere sa merama ovo dvoje i ova je bebana veca. Majko mila, sta li me ceka? Ona bila 4250g, on 4260g. Elem, znakova krvarenja nema sto je dobra vest. Za bolove mi rekla da forsiram Mg. Kod nje kontrola za nekih 6 nedelja. U medjuvremenu oko 10.og idem kod svog dr, a krajem januara na fetalni eho.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:28:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nešto se mislim ako je stvarno tako okrenuta beba,da li će da se vidi išta na 4D To nema apsolutno nista jedno sa drugim.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:30:20
|
|
|
|
Jole84
|
Pretpostavila sam da je glupo pitanje NM
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:32:36
|
|
|
|
New Mom
|
Nisi cula za ono "nema glupih pitanja samo glupih odgovora"? Sto glupo? Pa svako ima pravo da se zapita, zamisli.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:35:22
|
|
|
|
Jole84
|
Nešto sam se smučila sama sebi s tolikim strahovima i raznoraznim pitanjima,nikako da se opustim i kuliram malo
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:37:54
|
|
|
|
New Mom
|
Zasto strahovi? Reci sebi da te na tolika pitanja podstice tvoj naucno-analiticki um.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:40:28
|
|
|
|
Jole84
|
Obožavam te
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:43:23
|
|
|
|
New Mom
|
Nego zaboravih da napisem, danas me dr preko 5 minuta ubedjivala da do 35. imam taman fore da odradim jos jednu bebu. Prepricah to posle mm, covek samo sto se nije slogirao na taj predlog.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:45:18
|
|
|
|
Jole84
|
Mogu da ga zamislim Nego jel se oporaviste ti i klinci od kašlja?
< Poruku je uredio Jole84 -- 25.12.2013 15:50:53 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:55:46
|
|
|
|
New Mom
|
Kaca se jos muci, al dr misli ili nesto alergijski reaguje ili je suv vazduh provocira. A ja sam ujutru ko neki pusac, pola sata izbacujem slajm. A inace sam ok.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 15:57:55
|
|
|
|
Jole84
|
Ma bitno da se izbacuje šlajm,ima da ti lakne. U zadnje vreme su svi nešto zakačili,baš je bezvezno vreme,virusi "na izvolte"
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 19:12:03
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nešto sam se smučila sama sebi s tolikim strahovima i raznoraznim pitanjima,nikako da se opustim i kuliram malo I ja kažem sebi, još samo ovo pa ću da se opustim al vraga, nema opuštanja. Polako ulazim u drugo tromesečje, mislila sam da ću se bar sa hranom opustiti jer je meni isključen siofor od početka, al ja pazim i dalje, baš ono striktno. Nego kad će ta tvoja curica da se pokaže više?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 20:52:13
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo moja, bitno je da mali borac lepo napreduje, da si ti dobro, okrenece se bekica do kraja videces strahovi su normalna osecanja pogotovo onih koji su dugo čekali na ostvarenje sna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 22:09:37
|
|
|
|
viking
|
Gledala sam neku emisiju o višeplodnim trudnoćama, prikazivali porodicu koja je imala troje dece i majka godinama ubeđivala oca za još jedno. On konačno pristao, kad ono - trojke! IZVORNA PORUKA: New Mom Nego zaboravih da napisem, danas me dr preko 5 minuta ubedjivala da do 35. imam taman fore da odradim jos jednu bebu. Prepricah to posle mm, covek samo sto se nije slogirao na taj predlog.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 22:29:05
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo da znaš da je tako Degu izgleda ćemo da se opustimo tek kad ih držimo u rukama Meni siofor isključen u 16.nedelji,pojedem povremeno nešto slatko ali mi ne prija uopšte,valjda se organizam naviko onako. Ručkaj šta ti se jede,nismo mi od onih što nemaju meru Vik kako si jao blago njima Moja beba je postala baš aktivna,tako da sam sada mirna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 22:48:33
|
|
|
|
viking
|
Dobro sam Jolence, spremamo se polako za dolazak beba, pa sad malo brže prolazi dan. Čak smo počeli i o imenima da pričamo, što je veliki napredak :) Čak sam i anketu postavila, pa pomagajte ako vas ne mrzi :) Ne znam zašto si toliko pod stresom, ipak ti je već poodmakla trudnoća i bez ikakvih komplikacija, prešla si više od pola i stvarno su šanse da se nešto desi minijaturne
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 22:56:09
|
|
|
|
Jole84
|
Jel ofarban krevetac? Glasala sam za Doroteju,baš mi se sviđa Ne znam šta mi je,baš sam se bila opustila,nego me naplašiše s tim grlićem i naopakim položajem bebe. Ali rešila sam da kuliram i ne dozvolim da me te bezvezne brige muče,sve dok se ja osećam dobro.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 23:41:44
|
|
|
|
viking
|
Nije ofarban još, a glasala si za tuđu anketu Ova je moja http://www.ringeraja.rs/ankete.asp?id=1683&postBack=1 A što se položaja tiče, imaš ti da giljaš još onoliko, beba može da se okrene 100 puta do tada! Ne sekiraj se nego uživaj!
< Poruku je uredio viking RR -- 25.12.2013 23:43:28 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 23:44:23
|
|
|
|
Jole84
|
E pa baš sam plavuša a još se pitam gde je dečakovo ime Glasala
< Poruku je uredio Jole84 -- 25.12.2013 23:46:17 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.12.2013 23:52:25
|
|
|
|
viking
|
Hehe, nisi plavuša nego si trudna plavuša, to je dobitna kombinacija (pričam iz iskustva )
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.12.2013 9:52:47
|
|
|
|
Milica cica
|
Glasala Pa gde ste žene? Mi bili juče na selu, kod svekijevaca oni slave Božić, pa smo se malo družili. Inače smo ok, uhvatila nas prehlada i sad izgledam ko onaj irvas crvenog nosa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?