Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 9:15:28
|
|
|
|
bubulence
|
lelo bilo bi super. poc i ja pokusavam da nadjem nekog da ostavim Emu. krecem u pola dva odavde a mm dolazi u pola 3 sa posla. treba neko samo sat vremena da je pricuva a jetrva mi se ne javlja na tel...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 9:45:15
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ti bi kafenisala? Aj u neku temu o školi da čujem kako ste. ...nemam pojma u kojoj temi da pisem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 9:46:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Videću još do 16h.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 10:27:36
|
|
|
|
isidora88
|
i ja dolazim ako nadjem nekog da cuva mateju, javite tacno vreme, moze scenario
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 11:27:13
|
|
|
|
bubulence
|
isi izmedju 4 i pola 5, mislim vi se organizujte pa se nadjite tacno kada vama odgovara, ja ne smem da kazem u minut jer se desi da moram malo i da cekam kod zubara... mada ne bi trebalo. a uspela sam da udomim dete pa dolazim solooo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 13:01:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ima li nekih dogovora?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 13:15:25
|
|
|
|
isidora88
|
i mene zanima kad je okup? ja pre 4 i 15, pola 5 ne mogu stici, jer mm stize sa posla oko 4,4:10h pa dok ja stignem mi treba jos bar 10,15 min. hocete pola 5, scenario?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 14:13:03
|
|
|
|
bubulence
|
moze, meni odgovara. Sanjalice tebi? ostale devojke? Torbi?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 14:58:35
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Stizem i ja. Zamalo sam zaspala
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 15:38:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja neću stići ovaj put. Sad sam stigla kući, vodila D u vrtić i išla u pazar. Imam još brdo posla i figuricu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 19:34:03
|
|
|
|
bubulence
|
divno popodne sa divnim zenicama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 19:50:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam bas pisala i u drugoj temi. Bas mi je bilo lepo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 19:52:37
|
|
|
|
17 joka
|
Divno za druzenje i samo mi recite da opet nema slicice
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 19:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
A slike
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 20:44:52
|
|
|
|
isidora88
|
nema slika divne ste zene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 21:16:51
|
|
|
|
wivern
|
Molim moderatore da svim zenama koje su danas pile kafu u novom sadu skine po 100 poJena jer se opet nisu slikale. Ovo je vec prevrsilo svaku meru, drugi put za redom bez fotki. I sta mi sad da gledamo?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 21:17:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam danas bila u Sali i nisam pogledala ovdiii, bas mi je krivo. Ljubim vas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 21:23:12
|
|
|
|
17 joka
|
slazem se sa Wiv
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 21:46:54
|
|
|
|
pocahontas
|
ja opet nisam uspela...pih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 22:14:42
|
|
|
|
bubulence
|
ih wiv sto si na kraj srca, imalaa si ceo dan da me preteknes . da vi znate kako mi pricano, 300 na sat, kome ce jos slikanje pasti na pamet
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 22:48:39
|
|
|
|
wivern
|
Bubi nemoj sad da me nateras da budem prva i sve da vas preteknem
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 22:53:06
|
|
|
|
bubulence
|
e ajde ako smes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 22:55:12
|
|
|
|
wivern
|
E sad ces da vidis, pisem po celu noc samo smislene postove. a vi sledece nedelje ponovo na kafu al' da se slikate.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 23:00:48
|
|
|
|
bubulence
|
a ja cu prestati da ti odgovaram da bi me prestigla . i skroz je moguce da sled nedelje opet kafenisemo, moramo Sanjalicu da izvucemo iz kuce i njenog muza ostavimo da gladuje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2014 23:04:36
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi ako obecate da ce te da se slikate mozda popustimo ozbiljno bar jednu slicicu to nije problem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?