|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
13.3.2015 19:22:26   
Yellena008
Pozzz Jacika...vidim da si i ti ovde na forumu.....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 1876
13.3.2015 20:26:35   
JACIKA77
Pozdrav Yellena008 user posted image

< Poruku je uredio JACIKA77 -- 13.3.2015 20:27:03 >

Direktna veza do poruke: 1877
13.3.2015 21:56:29   
JACIKA77
Danas dobila rezultate briseva...pozitivna mycoplasma hominis >10000 CCU .14.3.treba da idem u Valjevo na uz i da mi daju bocke diferelina,e pa sada ne znam da li ce ovo da mi pomeri sve i da li ce mi raditi vto.Ako je neko imao slican problem da mi kaze sta se desilo,da li se sve normalno nastavlja ili ce da mi pomere vto user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1878
14.3.2015 20:34:55   
Bebana17
Јacika, nemoj čekati da odeš u Valjevo, nego odmah idi kod svog ginekologa, neka ti prepiše antibiotike, jer ako ideš sa diferelinom, onda je u pitanju dugi program, i imaš sve šanse da središ beštiju sa antibioticima. Ja sam dva puta pre postupka imala bakterije i sa antibioticima ih rešila. I ništa mi nije odlagano zbog toga, sve se da rešiti.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1879
14.3.2015 20:52:15   
zece
Ja sam imala mikoplazma hominis i pila sam klaritromicin i za mesec dana sam je izlecila

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1880
14.3.2015 22:28:28   
JACIKA77
bila sam odmah kod ginekologa i dala mi je dovicin 10dana pa hemomicin 6 dana.U utorak idem u Valjevo na uz i nadam se da cu da se resim bestije sa ovim antibioticima,diferelin bi trebala da krenem 17.3 a microgynon pijem do 22.3 pa kada dobijem krece stimulacija

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1881
16.3.2015 22:14:11   
Yellena008
Imala sam ja prosle godine ureaplazmu....pila dovicin i eritromicin po 5 dana i proslo kao da nije nista bilo....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1882
18.3.2015 9:22:15   
JACIKA77
Juce sam pocela bockanje sa Diferelinom...kontrola i vanjenje krvi 27.3 user posted image

Direktna veza do poruke: 1883
18.3.2015 9:45:29   
jess021
Jacika, srecnouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1884
19.3.2015 10:14:14   
margom
Jacika navijamooo user posted image , samo napred mila ! Sad su se set_ile bestije da nam se nameste !
E pa dosao je i taj trenutak, sutra krecemo ako Bog da sa postupkom....ujutru moramo biti u VA u 8h na vadjenju krvi i pretpostavljam na UZ. Ja sam u nedelju uvece popila poslednji Mikroginon i cekam svaki cas user posted image , stomak me od jutros zestoko probada.... Antibiotike za streptokoku u vaginalnom brisu sam zavrsila jos u nedelju ujutru, a kontrolme briseve su mi uzeli u NF u utrorak popodne, pa cekam i na te rezultate, nadam se da su bestije iskorenjene. Usput uzimam i aloju, a i nanosim alojin-propolisov sprej dole na gospoj''icu user posted image .....Meni su inace rekli, kada su me pozvali da dodjem 20.3. da u sustini tada dolazim po stimulaciju, sto verovatno znaci da sam na kratkom protokolu, jer se ne pominje nigde diferelin, a rekli su mi da prekinem sa Mikroginonom pet dana pre dolaska kod njih, tako da ocekuju da cu dobiti user posted image .....a to mi je zanimljivo, sta da mi je ciklus krenuo dva dana od prekida kontracepcije, ja bih kod njih sutra otisla na 3-4 dc, sta onda.... ali dobro, dzaba ja mozgam o tome, ima pametnijih glava koje se bave time....Nego devojke drage koje ste prosle isti ili slican protokol, sta da ocekujem od sutra, kako to izgleda...dodjem ujutru i vade mi krv, pa onda ? I kada ponovo idem, jer mi oni pomenuse nesto opet za 5-6 dana? A na onom papiru sa konsultacija mi pise CTX Gonal ll/Menopur l..... Ljubim vas sveeeeee mLogoooooo...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio margom -- 19.3.2015 10:15:48 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1885
19.3.2015 22:02:29   
Yellena008
Sutra smo zajedno...i mene su zakazali sutra u 8h.....na vadjenje krvi i ultrazvuk i da mi daju bocke....vidimo se sutra...user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1886
19.3.2015 22:11:05   
Štetica
Magrom srecno.
Pa u principu sa stimulacijom se pocinje 2-5dc,a sto se odlazaka tice,pa sledeci ce ti verovatno biti u ponedeljak. Ujutru u 8 je vadjenje krvi,pa ce vam sestra reci kad da dodjete na UZ,uglavnom je oko 9-10h,do tada si slobodna za kafu,setnju… uradi vam uz,daju terapiju koju nosis sa sobom,primas u vreme koje tebi odgovara,tek od sledeceg odlaska moze da se desi da budes malo duze u Va,do 11-12h ako cekaju rezultat estradiola da bi ti odredili dal se menja doza terapije. Ako me secanje sluzi CTX se kasnije ukljucuje u toku postupka i prima se i posle stop injekcije,tj do aspiracije. Meni je prvi postupak bio kratak protokol,i odreagovala sam bas brzo,samo sam 6 dana primala stimulaciju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1887
19.3.2015 22:16:32   
Yellena008

IZVORNA PORUKA: Štetica

Magrom srecno.
Pa u principu sa stimulacijom se pocinje 2-5dc,a sto se odlazaka tice,pa sledeci ce ti verovatno biti u ponedeljak. Ujutru u 8 je vadjenje krvi,pa ce vam sestra reci kad da dodjete na UZ,uglavnom je oko 9-10h,do tada si slobodna za kafu,setnju… uradi vam uz,daju terapiju koju nosis sa sobom,primas u vreme koje tebi odgovara,tek od sledeceg odlaska moze da se desi da budes malo duze u Va,do 11-12h ako cekaju rezultat estradiola da bi ti odredili dal se menja doza terapije. Ako me secanje sluzi CTX se kasnije ukljucuje u toku postupka i prima se i posle stop injekcije,tj do aspiracije. Meni je prvi postupak bio kratak protokol,i odreagovala sam bas brzo,samo sam 6 dana primala stimulaciju.

Stetice, mene su izgleda ubacili na taj brzi protokol? Ja sam dobila danas i bila u Va i rekli su mi da dodjem sutra u 8h na ultrazuk i vadjenje krvi i po boce,a onda u utorak verovatno sledeca kontrola...jel ti lici kao tvoj protokol? Hvala na odgovoru....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1888
19.3.2015 22:56:37   
JACIKA77
Yellena008,danas si bila na prvim konsultacijama i sutra vec kreces sa stimulacijom...nisi pila microgynon...

Direktna veza do poruke: 1889
20.3.2015 8:44:27   
Yellena008
Nisam pila nista jer jako lose podnosim kontracepciju, svaki put kad je pijem ne dobijem po nekoliko meseci...a Dr. rece da ako ne dobijem,ne mogu da pocnem proces,tako da nece da rizikuju....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1890
20.3.2015 9:59:33   
JACIKA77
Srecno danas...javi kako je proslo user posted image

Direktna veza do poruke: 1891
20.3.2015 16:29:20   
Yellena008
Danas je bilo ok,valjda,ja ne znam sta me strefilo ovako brzo...uglavnom slusam sta mi kaze Dr. i nadam se najboljem...dobila sam boce menopur i gonal...u utorak ponovo kontrola....drzim svima nama palceve....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1892
20.3.2015 16:33:53   
JACIKA77
Do koliko sati si se zadrzala...sta su ti radili...ja treba da idem u petak da znam sta me ceka user posted image

Direktna veza do poruke: 1893
20.3.2015 16:51:57   
Yellena008
Zadrzala sam se oko tri sata,ali bilo nas je 14 zena....radili su mi ultrazvuk,vadjenje krvi i dali terapiju. Vecina zena je dobila,pa nam je svima bio fakticki drugi dan. E sad da li i tebi tako pada? Ako je i kod tebe tako onda ce ti verovatno biti isto ovako.:-) :-) :-) :-)

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1894
20.3.2015 16:52:36   
Yellena008
Dokle si ti stigla sa terapijom?

Direktna veza do poruke: 1895
20.3.2015 16:57:14   
JACIKA77
Od 17.3 primam bocke diferelin a do 22.3 pijem microgynon...rekli su mi da cu u medjuvremenu dobiti i 27.3 vade krv i ako je sve ok daju stimulaciju

Direktna veza do poruke: 1896
20.3.2015 17:01:46   
Yellena008
Joj stvarno ne znam....danas je bilo zena sa takvom terapijom...one su dobile i bile danas i kome je bilo ok,one su dobile stimulaciju...uglavnom sve su odnele kese sa bockalicama....drzim ti palceve da bude sve ok....bice...mora...

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1897
20.3.2015 17:08:44   
JACIKA77
Je si li srela danas Margom u Valjevu posto ste u istoj grupi user posted image

Direktna veza do poruke: 1898
20.3.2015 17:16:45   
Yellena008
Jesam sigurno,ali nismo se upoznale...bila je guzva i sve je nesto brzinski obavljeno....ne znam kako se zove margom...mozda smo se i ispricale a nismo znale da smo to mi....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1899
20.3.2015 18:24:52   
margom
Evo i mene devojkeeeeee sa izvestajem-raportom iz VA...Elem, jutros u minut do 8h utrcah ko'' bez duse na odeljenje i s'' vrata se bacih na iglu, te mi uzese krv....Tu upoznam puunoo finih zenica, Yellena i ti si sigurno bila medju njima, mene ces lako prepoznati, jer sam najlajavija hahahhhaaa, te zajedno sacekasmo dragog nam dr Baneta koga sto pre treba klonirati u minimum tri primerka...Covek nit'' jeo, nit'' pio ...ispregleda onaj buljuk zenica, sve vreme prikacen na dva telefona slusalicama diktirajuci terapije sestra Bilji, dusa mu u nosu....U mom slucaju izbroja nesto tipa, pet levo i tri ili pet desno, navlaci gace i begaj.....posle mi iskusnije devojke rastumacise da se radi o nekim antralnim folikulima iz kojih ce valjda kasnije nastati pravi (?!)....Elem, posto sam ja jezicara tj. studirah drustvene nauke, i ne razumem se u ovu nauku nesto posebno, resih da ne zapitkujem previse...inace je pregled trajao citavih 28 sekundi, posebno u predivnim okolnostima user posted image i to 2. dan, meni posebno omiljen...mada, moram priznati da mi je nakon Mikroginona ciklus neverovatno slabiji, bar za sada....Kada sam izasla da sacekam terapiju, shvatih iz razgovora drugih zenica o kakvom se tu brojanju na UZ radi, posebno iz razloga sto nam se jedna koleginica rastuzila jer joj je doktor video (to nesto) jedan na levoj strani, jedan na desnoj.....jedva je utesismo da to nista ne mora da znaci jer tek danas krece sa stimulacijom... Onda smo jedna po jedna isle u "office" kod druge sestre Biljena obuku i preuzimanje terapije....ja dobih 5 Menopura i 5 Gonala po 150mg...do srede...a u sredu sve ispocetka, krv, UZ......i tako sve do izleganja jajaaaaa........ user posted image
Posle svega obidjosmo nekoliko pansiona-hotela sa jos jednim parom, i to je to, via Belgrade......
Ljubim punoooo sve zenice koje daju sve od sebe da na ovaj svet donesu novi zivot user posted image user posted image user posted image , a onim damama koje su to vec ucinile moj naklon i postovanje user posted image ....

< Poruku je uredio margom -- 20.3.2015 18:25:42 >

Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here