Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 19:21:00
|
|
|
|
JACIKA77
|
U koliko sati primas stimulaciju...da li se sama bockas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 19:36:39
|
|
|
|
margom
|
Ma sama ci, gde da zbog toga idem u DZ svako vece (rekose mi da dajem u 20h, jer cu od srede u to vreme primati i neki antagonist (?!)), jos bih tamo navukla i neku gripcinu u ovom trenutku.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 19:43:51
|
|
|
|
JACIKA77
|
nama su rekli da mozemo kada hocemo najbolje popodne jer cemo pre podne dolaziti uValjevo i da sami odlucimo u koje vreme jer cemo morati i stimulaciju da primamo u isto vreme...ja se bockam u 18h...sta ti je to antagonist prvi put cujem za to...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 19:50:05
|
|
|
|
margom
|
Da se ispravim, to su agonisti ili antagonisti, , citiram sa njihovog sajta : "Lekovi za stimulaciju ovulacije se obično kombinuju sa lekovima iz grupe koju zovemo agonisti (Suprefact, Decapetyl, itd) ili antagonisti (Cetrotide). Oni omogućuju ujednačeniji rast folikula i time kvalitetnije jajne ćelije, a ujedno i sprečavaju prevremeno pucanje folikula." Lepo, svidja mi se sto postoji i tako nesto.......
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 20:43:29
|
|
|
|
margom
|
Pale prve boceeeeee ! Malo pecka dok se daje, posebno Menopur, ali izdrzi se...Sada malo bolucka to mesto uboda, medjutim sve se izdrzi....idemo daljeeee.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 20:50:04
|
|
|
|
JACIKA77
|
prva je najteza..posle sve ide lakse
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 20:55:58
|
|
|
|
margom
|
A jel treba da ocekujem neku reakciju ili se sve desava "unutra".....oni mi danas rekose kao nista posebno, eventualno ponekoga bolucka glava.......
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 21:01:23
|
|
|
|
JACIKA77
|
Ne znam stvarno,ja sam prosli put primala Suprefact,Fostimon i Merional...nisam osecala nikakve promene kao da nisam ni primala stimulaciju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:11:16
|
|
|
|
Yellena008
|
Margom pozzz...ne mogu da provalm koja si ti od onih zena...ja sam dobila menopur i gonal.... 4 dana....do utorka....u utorak opet na sve ono kao danas....imam neku cisticu ali dr. rece da nastavljamo sa stimulacijom....probila sam led...malo sam bila nervozna jel nisam znala kako ce biti posle boce,mada nista specijalno....oset_ila sam kao neku toplotu posle toga,malo boluckanje ali nista nista strasno....kako je tebi?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:20:18
|
|
|
|
margom
|
Hmmm kako da ti objasnim koja sam...imala sam rajf crni u kosi sa crnim cveticem i sivi kaputic....u pocetku sedela u sredini izmedju dve zenice dok smo cekali da doktor dodje....trazila od sestre da nas posluzi doruckom i kafom dok cekamo.....eto.... Ja dadoh sebi u 20h, malo je peckalo, pa posle boluckalo i to je to...... valjda sam dala kako treba.....Menopur pod uglom, a Gonal direktno bez ugla hehehe..... Kada ti video cisticu, na kom mestu? Pa jel ne smeta?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:25:13
|
|
|
|
Yellena008
|
A znam sad.....ja sam u startu cekanja za uz stajala preko puta vas tri...vi ste bile odmah na pocetku prozivane...cistica valjda ne smeta,kapiram da me ne bi pustio....ma zna dr.bane sve....najbolji je....imam ja takve ciste na pocetku ciklusa pa ce ona sigurno da pukne...mozda je vec i pukla...jer mene stravicno boli stomak dok to ne popuca sve. Uglavnom,bitno je da smo mi pocele sa bocama i da ce nadam se biti sve ok...gonal pod 90 stepeni,ja sam razumela da i on ide pod 45??? Jao nisam valjda pogresila...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:26:20
|
|
|
|
Yellena008
|
P.s. ja sam smedja,kosa vezana u rep,farmerke,teget dzemper,zelena majica ispod....ako se secas....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:29:41
|
|
|
|
margom
|
Mislim da znam koja si devojcica..... ....Ma jok, nije to nikakva greska, samo sutra malo ispravi ugao za penkalo i bodi direktno, bez ugla...vise puta sam je pitala da mi ponovi na mom cenjenom stomaku hehehe......A to su sigurno te vodene cistice, nije to nista.....Ma guramo samo napred i to je to...Odakle si ti, iz BG?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:33:29
|
|
|
|
Yellena008
|
E hvala ti punoooo...sutra ispravljam gresku....iz Loznice sam,nisam iz Bg...ti imas u sredu? A ja u utorak. Mozda se sretnemo sledeci put....jel tebi ovo prvi put?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:38:03
|
|
|
|
margom
|
Aha, mozda bude prvo pa musko hehehee.....Pa dobro, nije ti previse daleko, nama je oko 105 km od Zemuna...Ma vidimo se sigurno do kraja, ukrstice nas makar jednom....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:47:48
|
|
|
|
arucak
|
Drage moje veeeeliki pozdrav za sve vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:53:29
|
|
|
|
arucak
|
Kod mene pet operacija,od toga dve vanmatericne,oba jajovoda sklonjena.Sledece nedelje predajemo papire za Vto i naravno biramo Valjevo!Svaka pomoc je dobro dosla!Nikada nisam bila na forumu ne znam kako ovo funkcionise.Nadam se da poruke idu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 22:59:54
|
|
|
|
Yellena008
|
Pozzz Arucak....dobrodosla....izabrala si najbolje ako izaberes Valjevo....ljude koji tamo rade treba uramiti....da ne postoje trebalo bi ih izmisliti....predaj papire i prodji brzo komisije i mirna si...u Valjevu nema liste cekanja...brzo svi dodju na red....pod tim brzo mislim mesec dana svih komisija do konsultacija.....sto je u Srbiji express u odnosu na ostale....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.3.2015 23:25:34
|
|
|
|
arucak
|
Koliko se ceka na drugostepenu komisiju?Dugo sam se premisljala da li jos da krenem sa pricom za Vto a sada sam tako nestrpljiva!Samo da krene!Imam neki dobar osecaj za Valjevo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 9:51:05
|
|
|
|
margom
|
Arucak, dobrodosla u nasu malu druzinu, zelim ti da sto pre ostvaris svoje snove ! Sto se tice drugostepene, zavisi gde si izabrala, ja sam u Visegradskoj cekala preko mesec dana, neko je i dva, a za Front ne znam, javice se vec neka zenica. A za Valjevo sve pohvale stoje. Odavno se nisam osecala vise kao covek u nekoj zdravstvenoj ustanovi, ma kakav covek, drugar, clan tima, ma extra su.....Meni posebno detalji zapadnu za oko, i to bas oni koji pokazuju da je njima zaista stalo sa pomognu svakoj zeni koja im dodje. I ponavljam, treba ih klonirati u minimum tri primerka, jer Visegradska i NF mogu samo da uce od njih o stavu prema pacijentima-ljudima. Nije uvek sve u strucnosti, naravno, ona je cesto presudna, ali nedostatak empatije je ono sto najvise povredi. Auu al'' isfilozofirahhhhh......Znaci, ako si se odlucila za Valjevo, samo napred...
< Poruku je uredio margom -- 21.3.2015 9:52:03 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 11:47:55
|
|
|
|
JACIKA77
|
Dobrodosla Arucak da li si iz Bg/a ako jesi najbolje je na drugostepenu da biras Narodni front mnogo brze ide...petkom salju papire iz Nemanjine u Front i vec u ponedeljak zoves da vidis da li je stigao spisak sa tvojim imenom i zakazes drugostepenu koja je odprilike za nedelju dana,utorkom su radili u decembru kada sam ja prosla
< Poruku je uredio JACIKA77 -- 21.3.2015 11:49:57 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 13:59:04
|
|
|
|
BANANKO
|
Pozz devojke... nova sam na forumu pa mi treba vasa pomoc.... U ponedeljak idem na prve konsultacije u Valjevo...komisije sam prosla ovde u Beogradu..pa me interesuje sta da ocekujem od tog prvog razgovora. Da li je ukljucen i pregled...da li se odmah dobije terapije...i koliko se ceka do same vto. Unapred hvala punooo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 14:58:47
|
|
|
|
JACIKA77
|
dobrodosla Na prvim konsultacijama dr.Bane samo razgovara sa tobom i suprugom i pregleda papire...onda ce odluciti da li mozda treba da odradis jos nesto ili ako ne treba onda ce vam reci kada krecete sa vto
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 19:13:52
|
|
|
|
arucak
|
Ja sam iz Uzica.Nisam znala da mogu da biram gde cu na drugostepenu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.3.2015 19:19:29
|
|
|
|
JACIKA77
|
kako si u Bg-u bila na drugostepenoj ako si iz Uzica...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?