Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:28:22
|
|
|
|
wivern
|
Moguce je, zavisi od neta tj koliko joj brzo komp otvara stranice. Ja sam majstor u brzom kliktanju tako da znam iz iskustva IZVORNA PORUKA: amdn sta ta ti kazem kraljica sam, imam muza programera a i ja sam tako da zao mi je.... evo spremam se da klikcem Dzabe ti sve to, imas srece sto ja vise ne igram
< Poruku je uredio wivern -- 20.4.2015 0:31:24 >
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:31:43
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, vidi kad nema trika, pa da ima ne znam ni ja koji protok. Daj onda savet
< Poruku je uredio jess021 -- 20.4.2015 0:32:19 >
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:33:02
|
|
|
|
Klarita
|
Wiv ne podsecaj me...htela sam da poludim onda, kako li bi mi tek bilo da sam i ja ucestvovala, onda sam samo navijala za tebe.Ma nije moguce zeno...evo ja imam neki extra lap top, nov novcijat, protok fenomenalan trenutno...i nemam dovoljno padajacih ikonica iako setam od teme do teme... By the way nije mi do nagrade, majke mi, slucajno sam na RR, nije me bilo danima, i nece opet...
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:33:03
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Jole, da znas da hoce. Mene nepravda, inace, strasno nervira, a i k'o me terao da se upustam, samo se iznerviram. Tebi nema nervirancija sada samo klikaj..
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:34:33
|
|
|
|
wivern
|
Ima, ima... Ali ima i onih koji misle da mogu da klikcu sa dva kompa istovremeno
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:36:47
|
|
|
|
jess021
|
Jole
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:37:17
|
|
|
|
amdn
|
lajkovala bih sve vase komentare al nesto nece, bice da je do mog starog kompa ili loseg protoka neta.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:37:47
|
|
|
|
wivern
|
Jess bila si dobra devojcica prosle godine pa ti je dobra vila nesto ostavila u pp
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:44:10
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: amdn lajkovala bih sve vase komentare al nesto nece, bice da je do mog starog kompa ili loseg protoka neta. Na starom kompu mi "skinuti" smajlici, ali sad bih stavila onog sto cita molitvu
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 0:45:05
|
|
|
|
jess021
|
Wiv
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 1:11:30
|
|
|
|
Azra_
|
Žene, naoštrite se!!!! Već nadiru ˝zainteresovani članovi˝. Slučajno svratili baš danas, pa eto, kad su tu da malo igraju igricu.
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 1:46:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: amdn lajkovala bih sve vase komentare al nesto nece, bice da je do mog starog kompa ili loseg protoka neta. Evo ja cu da lajkujem tvoj
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 6:45:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Bog te mazo, će bude tepanje Tepanje,tepanje i to golemo
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 6:52:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni se ovaj medjed Lino uvek natrti posred teksta Zivnuo nam forum, a vidim ima i novih clanova Mozda nas iznenade pa nam se pridruze kad prodje klikteraj Eh...
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 6:55:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel ko ulovio meče? Mečku? Mišu ti li vidiš i međeda? Al' nije zlaaaatan
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 6:58:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma mali medvedic ce postati medjed kad poraste
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 7:10:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene samo interesuje gde su ove zene dok nema nagradne igre? Meni je mnogo smesno.
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:26:34
|
|
|
|
Trcosava
|
8. Trcosava RR 205 9. Sanjica26 205 Sanjice pratimo se
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:28:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad ces ti mene da ispratis na posao
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:30:08
|
|
|
|
Trcosava
|
MAni, eno čedu se oglašava - sad ću i ja na 'posao' Ma da ubodem mečku pa me baš briga
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:32:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni ce sad dete da se oglasi. Tu mecku i ja cekam, ali izgleda je necu docekati.
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:40:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Pazi Mod sto se naostrila 6. Modessty RR 656 Ajde Mod navijam Pokazi im kako se to radi.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 8:52:19
|
|
|
|
Maraj
|
Modd
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 9:01:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Opalalal vesela RR, marketing zadovoljan, salim se Inace vidim punooo novih clanova, Mod navijam
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 9:10:12
|
|
|
|
Maraj
|
O sad vidim da je i Trca u igri!!! Napred Modd i Trco
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?