Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 11:42:32
|
|
|
|
wivern
|
UM vidim bice FIGHT Veselice, UM idemoooooo
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 12:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw tesko , ja klikcem sama, a tekilica nikako da uspava dete, siurno s enapila tekile i mala spava
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 12:31:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Mm,Wiv hvala drage Um klikci ne posustaj
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 12:45:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona Tajci me urekla a taman sma bila pretekla tekilicu Mislim da ce ova da odustane
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 12:49:44
|
|
|
|
wivern
|
Pa ona ne gubi vreme na tracarenje, zena klikce samo Nikako ne odustaj, samo zaboravi na piskaranje i u NAPAD
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 13:02:03
|
|
|
|
amdn
|
napred Unina mama i veselice navijamo Unina mama poslah ti privatnu porukicu :)
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 13:05:27
|
|
|
|
Maraj
|
Opa UM kakvo odustajanje! Moras da osvetlas obraz nama samo napred!
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 13:09:03
|
|
|
|
mali_mis
|
3. tekilica 3553 4. Unina mama 2830 UM imas jos samo malo da je stignes, to se odradi za manje od sat. Samo klikaj
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 14:58:10
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: amdn devojke ja sam na portalu jos od trudnoce -2011, ali da budem iskrena svaki dolazim ali samo citam teme, tek gde pitam nesto ili kometarisem. ali sad vidim da je ovde bas zabavno sa vama, pa cu se vise druziti :), Bilo bi lepo, radujemo se
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 14:59:20
|
|
|
|
dunja RR
|
I mi volimo da se sa Lino mečetom valjamo po krevetu
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:05:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jao Dunja kako ste slatki
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:16:43
|
|
|
|
ivaMark
|
Dunja, kakav je medenkoooo DrugaRRke, drago mi je da ste se aktivirale
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:30:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam I meni je drago da su naše devojke krenule da delaju, i osvajaju nagrade
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.4.2015 15:35:58 >
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:33:43
|
|
|
|
Maraj
|
O sad vidim da Veselica vodi
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:37:13
|
|
|
|
marketing RR
|
Lino meče negde čuči, ko li će ga pokupiti
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:39:05
|
|
|
|
Maraj
|
Joj a jos nije nadjeno! Kazite gde se krije sapnite mi
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:49:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja sin ti je premeden Maraj Ja navijam da Um pokupi to mece,ako ga ja ne nadjem volela bih da ga ona pronadje,mogu da zamislim kako bi se deca obradovale ovom medi Mi imamo cinije Lino,bas cu da ih slikam kasnije da vidite,moja Stasa samo iz njih jede supu,zitarice i salatu
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 15:50:54
|
|
|
|
amdn
|
dunja deckonja je prelep :)
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 17:20:57
|
|
|
|
nikiteki
|
danas je dobro sakriven cim niko ne moze da ga nadje
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 17:32:04
|
|
|
|
jabudic
|
Dunja, ako mogu da primjetim - isti tata!
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 18:35:39
|
|
|
|
Modessty
|
Jao divan je Dunja!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 18:44:24
|
|
|
|
jess021
|
Dunja, vidi kakve obraze ima, medenko mali
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 18:52:16
|
|
|
|
lesica
|
Oooooo vidim zahuktava se Ako, ako neka se klinci obraduju. Dunjči, sve znaš, Sava je duša moja medena
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 20:17:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala hvala drage Jabude, jes, isti tajo Još nije ulovljeno Lino meče danas, ajde ajde, navijamo
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 22.4.2015 20:21:23
|
|
|
|
Figaro88
|
Dunja Sava je divan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?