|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
16.2.2017 11:55:51   
Skockica
Da bas je divno suncano i mm ce zavrsiti posao u 1, opet ce doneti rucak i bas bi bilo divno za setnju ali mene sve dole otkida, celo jutro lezim, mrzi me i da ustajem.
Idem sad malo zategnuti i prebrisati prasinu da bar kuci mozemo gustati.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 426
16.2.2017 11:58:01   
Duškić
Super, Emice ?!!! Skockice,,blago tebi kod nas oblacno, maglovito i mracno!! Uzivaj user posted image

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 427
16.2.2017 14:20:49   
suzi kju
Dobar daaan. ..
Kako ste mi? Mi smo šetale jutros dugo pa su zaspale i evo spavaju već 2 ipo sata user posted image
Kad se probude da ruckaju pa da izadjemo jos malo .
Meni je A prespavala noć noćas prvi put od rođenja a E se budila 15802888 puta. Valjda će i oba preokrenuti da spava malo bolje.
Počela je bas da hrče, nema slina, nos prohodan. Može biti da je treći krajnik ?user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 428
16.2.2017 14:47:35   
branki*
suzi,moguce..jeste jos kod tvojih?mi se spremamo za rodjendan,cekamo da se boka probudi samo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 429
16.2.2017 15:01:37   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Meni je sestra otisla.sa.muzem i decom. Moja.deca.spavaju. Muz radi kod kuce. Veceras idemo svi cetvoro na neku veceru. Kako ce to sa decom da izgleda. Ne znam.
Ja sam toliko besna. Pucicu ako ne podelim sa nekim, ali ne.volim na forum da pisem. I tako ljudi shvataju olako zivot i sebicnu su prema najblizima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 430
16.2.2017 18:01:34   
vonavoj
Sto si besna Sanjice?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 431
16.2.2017 18:03:02   
vonavoj
Mariya.zarazni su bukvalbo prvih 7 dana..samo dok izbijaju!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 432
16.2.2017 18:06:40   
Sanjica26 RR
Pa ne mogu ovde Von da kuckam. user posted image Proslo me je uz decu. Ali me boli sto je neko najblizi nemaran prema svom zivotu. Odoh da se spremam za veceru

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 433
16.2.2017 18:30:14   
mati
Sanjice lepo se provedi i rastereti misli. I meni ce trebati malo opustanja, kao tempirana bomba sam.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 434
16.2.2017 18:31:37   
serpica
Mamike user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 435
16.2.2017 21:15:12   
vonavoj
Sanjice.jesi probala makar da utices nekako?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 436
17.2.2017 8:38:42   
vocicana
Mamike dobro jutro. user posted image
Sanjice sta je bilo? Moze li se pomoci ikako? Sto ne volim neodgovorne ljude...
Kako ste?
Nisam se javljala moram da procesljam teme malo. Sve vas ljubim!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 437
17.2.2017 9:38:11   
Maraj
Jutro i od nas. L budan od 6 tako da mu se vec prispavalo.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 438
17.2.2017 12:50:02   
suzi kju
Dan mame. Beke spavaju ja pijem kafu i odmaram pa u 15 h kod zubara, bas me strah user posted image
Branki još sam kod mojih, neću još kuci, taman su se ovde navikle. Po pola dana smo van,bas im prija.
Sanjice nadam se da si se smirila i da ste uživali na večeri. Voci kako ruka,ništa ne boli sada,završila si sa ab?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 439
17.2.2017 13:12:35   
Sanjica26 RR
Suzi, bilo je lepo na veceri. Uzivala sam. Bilo je nekih tamburica.
Ali problem.je ostao i to je to.
Cekam.da mi pocne cas. Posle letim kuci. Imam i radnu subotu. Dolaze moji da cuvaju decu, jer nas dvoje idemo na krstenje. Napokon samiuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 440
17.2.2017 13:18:41   
mati
Zdravo majke. Sanjice bas mi je drago da si se opustila malo.
8 mene ubi neka tenzija, svaki dan po neka losa vest a sve to treba izdrzati i ostati normalan svojoj deci.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 441
17.2.2017 15:18:12   
Milena18
Dobar dan, mamike!
Sanjice, ako misliš da ništa ne možeš da promeniš, probaj da se ne nerviraš mnogo. Znam da to nije lako kad su bliske osobe u pitanju, ali šta da radiš.
Suzi, super što uživate...
Nas dve smo išle kod mog ujaka, pa na pijacu, kupile smo i neke krpene igračke žirafu i slona usput, neka baka ih je prodavala na ulici. Beka je na povratku kući zaspala u marami.
Za večeras su nam se najavile mamine drugarice, nadam se da će M malo odspavati sada, da napravim kiflice, imam lep džem od jagoda. Mnogo su mi drage te žene, odrasla sam uz njih, bliže su mi od većine rođaka. Ima evo već šest godina kako je moja mama umrla, a one i dalje redovno dolaze kod nas, baš mi znači to.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 442
17.2.2017 16:28:54   
Maraj
Dan mame. Ja zavrsavam rucak. Cekam mm s posla. L zaspao.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 443
17.2.2017 16:31:12   
suzi kju
Ja sam danas odlučila da 20.3.počnem da radim ,da radim.dve nedelje pa onda na godišnji.
Mada nije iskljuceno da ja to opet promenim user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 444
17.2.2017 21:19:55   
IvanaSK RR
Suzi, koliko imas godisnjeg?
Maca je zaspala, sin slaze neki teretni nosac aviona od kartona, kupili u Jumbu. Ja idem polako da se spremam za spavanje.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 445
17.2.2017 21:37:11   
suzi kju
Imam starog 33 radna dana ali bi koristila polovinu pa od 3.4.na godišnji da bi ja i mm bili u isto vreme.
S jedne strane bih pokušala da produžim bolovanje a s druge i nebi. Nisam pametna.
Kad radim veća mi je plata i već me smorilo to sto sam stalno kuci. A i produžila bih jer će taj isti posao brzo da mi dosadi zapravo kolektiv a i zbog dece bih radije bila kući.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 446
18.2.2017 0:12:56   
Mariya
Veče mame!
Tako sam umorna i pospana a smlaćena.. Danas sam se namerno pentrala stepenicama, šetala kao budala iako se raspadam, ali mališa se ne da. Neće pa neće da krene. Ali neću da vam kukam, dosadila sam i sebi sa kuknjavom. A tek što su mi dosadili ovi što pitaju da li sam se porodila user posted image jesam i nisam vas obavestilauser posted image A danas sam počela i da slinim, i to mi nos curi kao iz česme,da izvinete. Bukvalno moram da držim maramicu neprestano ispod nosa! Kašalj suzbijam sirupom od belog sleza, ne znam koliko je to pametno ali ne mogu da kašljem sa ovolikom stomačinom a kašljem kao neki dedauser posted image Ali bar mi je grlo bolje.
Suzi,ništa ne gubiš, pokušaj da ponovo produžiš bolovanje. Nećeš ga moći dugo produžavati. A posao te čeka,neće pobeći. Budi kući sa devojčicama dok god možeš. Jesu li one prohodale?

< Poruku je uredio Mariya -- 18.2.2017 0:14:22 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 447
18.2.2017 1:35:52   
Milena18
Mariya, nadam se da ćeš ozdraviti brzo. Kako su devojčice?
I mene su ta pitanja dovodila do ludila. Ja juče srela kolegu, pita me je l' sam se porodila user posted image Mozak me zaboleo. Došlo mi da kažem "nisam, tek sam ušla u 16. mesec"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 448
18.2.2017 6:28:30   
branki*
jutro,mame!
ja sam juce tooliko bila umorna nesto i smlacena da sam legla u 8 i 20 kao samo malo da odmorim mozak i oci i zaspala sam kao top,probudim se u neko doba,mark,tisina ,svi spavaju...
mariya,sad ce to,ti poslednji dani su nekako najdosadniji bas,vec si sam sebi tezak.
suzi,produzi,slazem se sa devojkama.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 449
18.2.2017 6:55:04   
IvanaSK RR
Jutro.
Suzi, i ja bih produzila bolovanje, ako moze. Posao nece pobeci, a deca rastu, iskoristi svaki trenutak sa njima.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Zaljubljenost...
jabudic

Da li ste zaljubljene u svog muza?

Da (68%)

Ne (32%)

Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here