Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 8:10:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja se jos izlezavam. Trebali bi ustati. U 10 imam nastavu. Posle se vracam kuci, pa posle podne imam jos jedan. Decu cujem da sapucu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 8:16:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Dobre su dok sapucu.moje odmah urlaju maaaamaaa!! Mene glava jako boli.tj.rame.leva strana..u snu me bol budio..a inace spavam na kant..J se zalepi za mene.nije ni cudo stp me sve boli.. Mi danas idemo za Lazarevac..u goste malo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 8:19:29
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro lepotice moje. Suzi sve gotovo, ruka odlicno puna je granuloma od konaca ali briga me. Skinula sam zavoje pre 5 dana i vise cao! Pisem vam kasnije jer ovo od tableta se tek sada puni a punio se celu noc i prazan!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 9:55:39
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,Dora je opet prespavala nos. Nadam se da ste svi zdravi,ako stignem posle cu citati sta ste juce pisale
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 11:40:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zdravo mamike Mm ode na neku sahranu ja sama sa klincima, a ove dve kao da znaju da imam brdo posla samo nesto traze, jos ni rucak nisam stavila. Sad sam ih poslala u sobu da se malo same igraju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 11:46:24
|
|
|
|
branki*
|
i moj je otisao na groblje ,zadusnice..kasnije cemo kod svekrve na rucak,stan mi je ok,sutra cu samo vc i kupatilo i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 12:10:48
|
|
|
|
vocicana
|
Stigla iz gradasa poluzavrsenim obavezama, totalno nisam svoja!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 13:29:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uff mene ovaj malisa urnise od kako je propuzao, svuda ga ima po kuci, i obozava da se zavlaci pod kuhinjski sto i stolice Nego sto bi covek da hoda, pa se pentra a nije jos cvrst sam da stoji, pa ustane i pada, pa se jako bojim ubice se negde kad se popne na nogice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 13:43:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moji su tu, pa sam malo rasterecna obaveza. Idem nazad u skolu. Vodim T jer moramo da svratimo kod drugarice. Skroz sam zaboravila na dogovor. Kratko cemo biti zbog mojih.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 13:54:05
|
|
|
|
emicaa
|
Kad Anck spomenu puzanje,mene je uzasno strah kad David propuze da ne nadje neku sitnu Dorinu igracku i udavi se sa njom vec sad joj govorim da mora uspremati sitne igracke ali njoj n jedno udje a na drugo izadje.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 15:46:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, nece, nemoj da brines, ako se Stefan nije zadavio, a nema sta nije gurao u usta, nece ni David Meni je problem sto Andrea nece da puzi po podu, samo po krevetu, dodje do ivice, spusti se, i "hoda" oko kreveta.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 16:43:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana mene nije bio strah sa Dorom jer nije bilo tako sitnih gluposti ali sad na svakom cosku ima nesto. Ovaj moj i dalje pokusava puzati ali ne ide mu pa se ljuti.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 17:13:20
|
|
|
|
mati
|
Drugo dete se lakse cuva, verujte. Meni je Mita jednom progutao vrh od strele onaj gumeni. Na svu srecu se zaplakao i gurnula sam skoro pola sake, pretrnula sam. A vise sam obracala paznju na sitne stvari, za ovo mi nikad ne bi palo na pamet. Jao i sad kad se setim...
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 18.2.2017 23:39:37
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Emice, bravo za Doru spavalicu! M je baš juče skinula kristal sa ogrlice mojoj kumi, sreća pa je ova videla kad je krenula da ga stavi u usta. Danas smo išli na vađenje krvi. Bila je hrabra, nije plakala, iako joj je čika cedio prst baš dugo. Malo su joj povišeni limfociti a sniženi granulociti. Čitam da je to normalno kod beba, ali ipak ćemo odneti nalaze lekaru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 0:01:47
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Hehe, drugo dete se lakše čuva ma ono se čuva samo Kod nas je L trpala sve u usta ali tad nismo imali sitne igračke, H nije stavljala ništa u usta ali je imala nedavno fazu kada je sve trpala u nos Emice,super za spavanje! Milena, devojčice su bolje,H još slini i moram da joj usisavam nos ali kakva je bila super je. A tvoj kolega bože svašta! Von,koliko tvoja J priča? Moja H sastavlja rečenice od 4-5 reči, ustvari ne reči nego slogova, prva 2-3 slova svake reči. Npr. Hem-am-tem (znači Helena jede sa telefonom)nana do lulu bum(mama dođi Luci me udarila) L je sa 27 meseci recitovala pesmice na 3 jezika a ova ni da progovori kako treba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 0:10:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je to sa drugom decom
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 5:50:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, tako je to sa drugom decom . Sto se mene tice, drugo dete bi moglo da ne bude rano ranilac. Kad pocne da se prevrce po krevetu ne mozes je uspavati pa sta da joj radis.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 6:26:42
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame1boka se probudila i naravno,mama ajde ustaniii i tako ustadosmo.skuvala kafu,a napolju immam sta da vidim,sneg napadao,zatrpace nas,ne mogu da verujem!!mrzim ga,a bas sam mislila da je gotovo sa zimom i snegom.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 7:40:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, slazem se sa time za ranoranilaca. Juce bas pricam frizerki kako smo sa drugim detetom bili opusteniji. Nikakve strahove nismo imali. Prva dva meseca jesmo jer smo cekali Sofijine rezultate gena. Jos u porodilistu su rekli da ima neku anomaliju. Hvala Bogu nema. Ti trenuci u cekanju su bili teski. Posle toga smo odahnuli i stvarno smo se opustili. I ona je bila dete za pozeleti. U svemu mi je pomogla. Osim tog ranog budjenja. Tako da Emice moras malo da se opustis. Elem, ajte na sneg. Ovde se sve zabelelo. A mi treba da idemo na krstenje u drugi grad. Nisam mogla.do 3 ujutru da spavam. Neki djavo mi nije dao mira.Jos mi je jedna forumasica ( jako stara clanica), ne dolazi vise rekla jednu losu vest i to me je dodatno uznemirilo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 8:26:59
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro jutro! Vasi ustajao u 7, dosao do nas, video da je papi tu i onda se vratio u svoju sobu, tako da sam mogla do 8 produziti. Sad ispekli perece i gledamo Mr Bean, to mu je sad aktuelno
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 8:49:32
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro , zenske!! M,bas je hrabra, moje se dralaa kao magare cim je bocnu. A i ono cedjenje traaaaje. Ivana, znaaam kako je. Moj sincic u pola 7h, ne treba mu sat. Strogo tad . Skockice, je l'' tacno da kod vas tamo deca primaju samo par vakcina?
< Poruku je uredio Duškić -- 19.2.2017 8:52:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 8:55:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Pa, evo i kod nas se jutros poranilo. 5.30, dospavljivanje u rukama do 6.40h Ali uspesno sam joj izbacila i nocno sikenje... Emice, skupljajte ih zajedno ,ti i T...mora da nauci. Moja E.sama prijavi kad joj padne neka sitna figurica i sama mi donese ili podigne na visoki sto. Odredi neku manju kutiju gde ce stajati i gledaj da je uzima dok D spava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 9:30:22
|
|
|
|
vocicana
|
dobro jutro mamae. Ljubim vas sve tako vedne i raspisane. Mi klasika, evo ga izuo je obe carapice brrbrbrbrbrbbrrrrrr, sve je mokro od njega. Zubic lep i beo, bas sam srecna zbog njega, nadam se da ce i drugi uskoro, da se malo odmori i on a i mi. Sanjice sta je bilo? Ko te uznemirav u pola noci jois sa losim vestima?
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 11:48:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dancic ,ja sam toliko pospana kao da nisam oka sklopila.A fino smo spavali. David sad opet prikunjao pa cemo posle morati negdje izaci,sunce sija ali je hladno.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 19.2.2017 12:34:01
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,mame...spremam se da pravim galete ako me ne mrzi..da nadjem recept samo.sanjice,sta se desilo?i da se lepo provedete na krstenju!
|
Anketa
ImenaanyushkaDa li podržavate to što se dečacima daju tradicionalna imena, a devojčicama moderna?Da (
14%)

Ne (
26%)

Ravnodušna sam (
60%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!