Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 21:30:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto ne volim to kad se ne jave, bez obzira sto im je blizu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 21:40:41
|
|
|
|
emicaa
|
U kazni je naredna 3 dana.A to ne znaci da de nece produziti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 21:47:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR U kazni je naredna 3 dana.A to ne znaci da de nece produziti. Uh, ko da sam ti ja nesto, odma kaznica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:14:08
|
|
|
|
emicaa
|
Znas koji šok kad cijeli stan pretrazim,otvaram ormare,dozivam je i nista.A nasa vrata se jako teskko otvaraju,uooste mi nije jasno kako se izvukla da nisam cula
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:16:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро вече. Гледам још једном видео упутство и сутра пут под ноге - на пријемни. Еми, вечерас сам отишла да купи мм панталоне. 20 пута сам звала децу на мобилни. Ниједна се није јавила. Претрнула сам. Оне се загледале у тв и нису чуле мобилни. Мобилни им је мм наместио да после сат времена не могу да гледају туторијале. Могу само позиве да обаве. И зашто би им мобилни требао. Угасиле су звук. Полудела сам. У неко време Т зове. И ја кажем сад сте готове кад дођемо. Батине ће те да добијете. Ударила у плакање, па се извињавала. С такође. Дечија посла. Дошли кући, наравно да их нисам тукла. А нисам ни казнила. Деца су то. Видело се да јој је жао, што смо се насекирали. И знам да се неће више поновити.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:17:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Искрено нема ништа због чега би се насекирали кад би их казнили
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:36:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma ima da se javis kad ti kazem da se javis 😂 Inace nema Mali sef nedelju dana! Ili Trolovi 😂 Delotvorna kazna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:42:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedina kazna im je zabrana mobilnog😂😂na 7 dana. Bila sam na bowen terapiji,na reset_u..nasla sam vreme za sebe,1h nedeljno..opuste se misici, detoksikacija.Meni T pravi problem,boji se da ostane sama kod kuce...od kad joj je onaj lik zvonio na vrata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:49:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za tablet bi samo rekla "pih nije ti neka kazna" 😂Uzmi joj biciklu i trotinet i Trolove odma udari u plač 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:51:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kakva ti je ta Bowen terapija? I zasto je otvarala vrata ako je bila sama kuci? Nema otvaranja vrata kada si sama iako je kljuc u bravi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:55:10
|
|
|
|
emicaa
|
Von ko je zvonio? Ivanka kakvi trolovi? Kazna 3 dana bez tableta i nema ici babi taman da me moli.Ma ona ni izvini nije rekla...nista
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:56:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ау, како сте строге. Мислила сам да сам ја строга. Сад ми је лакше Не плачу Иванка моје због мобилног телефона и због цртаћа. Нађу оне занимацију: цртају, играју се, читају...
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 22:58:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Crtani Trolovi 😂 Place mi dete kad ga nema ba tv-u pa mora da gleda nesto drugo 🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 23:00:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moj kad ga kaznim samo zbog Brace Kret place. Telefon ne koristi. Terala sam ga da sedi sa ugasenim tv-om i da bas nista ne radi. A on kaze meni: "bas nam je lepa kuca".. samo da krene da prica... Meni je najbolja kazna za sada da ne izlazi napolje. Terasa gleda na park. I jedan dan ih gleda kako se igraju i sutra je ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 7:09:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Samo da mahnem i odoh na prijemni.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 7:44:15
|
|
|
|
jess021
|
Dobto jutro! Kod nas pada kisa, al sta sad. Da, djaci danas imaju prijemni, od moje sestre sin isto, drzim im svima palceve Emice, mogu zamisliti koliko si se prepala, uf. Sanjice, jel dezuras sva tri dana? Pari, sta M kaze za Ameriku?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 8:09:29
|
|
|
|
smeško
|
Srecno svima na prijemnom! I moja kumica polaze. Mi danas uzimamo ispisnicu iz vrtica, a dete uvelikon upisano u skolu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 9:02:20
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,David i ja doruckovali.Gledamo Masu. Kisa pada kao da nikad nije padala do sad.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 9:28:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, svima... sta radite? Mi se spremamo da krenemo u set_nju. Kod nas za sads lepo vreme. Nema kise. Ja trebala da dobijem 9og. Jos nissm... mislim da imam neki hormonski poremecaj..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 9:47:00
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Emice, mogu misliti koliko si se uplašila. Mirko, jesi li sigurna da je to u pitanju? Mm jutros otišao da dežura na prijemnom pre nego što se M probudila, pa je bila sva tužna. Sto puta je rekla "nedostaje mi moj tata" Kod nas grozno i sivo vreme, a ja nešto umorna, ne znam kako ću izdržati do kraja radnog vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 9:52:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobto jutro! Kod nas pada kisa, al sta sad. Da, djaci danas imaju prijemni, od moje sestre sin isto, drzim im svima palceve Emice, mogu zamisliti koliko si se prepala, uf. Sanjice, jel dezuras sva tri dana? Pari, sta M kaze za Ameriku? Da, da Jess. Sva tri dana.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 10:07:02
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kakva ti je ta Bowen terapija? I zasto je otvarala vrata ako je bila sama kuci? Nema otvaranja vrata kada si sama iako je kljuc u bravi. Ukucaj bowen,za opystanje misica,odlicno je,za svasta nesto..jutros sam ustala,i napokon mi nisu bile utrnute noge.Nije otvarala vrata,nego se uplasila,bila je sama..a to bio tatin kolega,dosao kod njega,znaci dole je zvonio,ali se sve cyje kod nas.Ona zna da ne sme da otvara vrata i zato se uplasila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 10:17:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. I kod nas tmurno, bzvz. Moje dete je prvo juče sletelo sa bicikle, nabio se grudima na ručku, dobro nije rebro polomio. A od noćas je slinav katastrofa, samo kija i slini. Samo da ne dobije temperaturu. Joj Emi, mogu da zamislim kako si se uplašila uh. Baraba mala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 11:05:39
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Anci mogao se bas povrijedit,dobro je prosao. A ona zna da je ozbiljno zasr... ali mudro cuti,valjda da ne napravi gore.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 17.6.2020 11:51:12
|
|
|
|
flamingos
|
Drage moje,mislim na vas.Pari,jeste li dobro?Uživajte.Ostale mame?Kod nas sve po starom-vreme loše,kiša će.Signal,loš,jurim po dvorištu.Ručak se krčka,mašina pere,dete se igra.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: