Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 6:54:34
|
|
|
|
bebuska
|
Vidim ima jos ranoranioca Vidjecemo hoceli moja beba da voli lino proizvode al ja ih obozavam upravo spremam sebi cokolino za dobro jutro.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 6:56:40
|
|
|
|
eugenija
|
Hahaha bebuska, dobro jutro i prijatno!
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 7:06:35
|
|
|
|
bebuska
|
Jutro eugi, ma pravi sam manijak za cokolino kutija mi traje najvise 2,3 dana (sad kad to napisa prosto se zastidi ) Al zato sebi tu kutiju priustim jednom u 6 mjeseci inace bi bila kao tenk...Ma bjezim odavde da ti ne kvarim temu...
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 7:08:26
|
|
|
|
eugenija
|
Na pravoj si temi, vidiš da si prava bebuška
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 8:05:57
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam mu to davala PONEKAD uveče. Zašto ponekad? Zato što sam shvatila da ga muči stomačić noću, kad to večera. Da li je to zbog previše mleka, jer prvo tu stavim mleko, pa onda se posle uspavljuje cuclicom sa mlekom ili je to zbog čokolade, keksa ili čega već slatkog, a dosta je slatko...ne znam, ali sam posle nekog vremena odustala od toga. Sa druge strane, uvek sam doručak volela da mu dajem nešto lepo konkretno tipa pavlaka, med i puter, džem, jogurt...i onda nisam imala kad da mu dajem ove kasice, sem za veceru ili da ih izbacim. I ja ih izbacila.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:14:35
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja mislim da su ti proizvodi preslatki, jer se prave sa adaptiranim(bar ja sam probala). Zasto ne kupis Milupa proizvode? Ima ih raznih i David ih obozava.
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:24:42
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ja ih isto obozavam ali ih bas dugo nisam jela a detetu to nebih dala bar do jedne 6,7,8 godine jer isto kao i drugi mislim da je puno secera i ne najbolje...
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:39:42
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Zasto ne kupis Milupa proizvode? Zašto? Zato što je meni to sve isto.. Nisam ni mislila na određenog proizvođača dok sam otvarala temu . Uglavnom, Viko to neće baš nešto rado da njapa.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:40:25
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Zato što sam shvatila da ga muči stomačić noću, kad to večera. Vik je jednom samo pojeo nešto malo, i celu noć sam imala frku sa njim i plakanjem i stomčićem.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:50:47
|
|
|
|
Anoniman
|
david se budi jeo ili ne jeo, vec 3 zadnja mjeseca. mislim da milupa nije toliko slatka, pravi se sa vodom, jer vec u sebi sadrzi ad mlijeko. u svakom slucaju je lakse za stomak
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:53:51
|
|
|
|
eugenija
|
Znači Milupa! Kakvih ukusa ima?
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 9:55:46
|
|
|
|
Anoniman
|
burek, cevapi sa lukom ima jabuka-sargarepa, mixed fruit, kukuruz-riza, riza-keks... IZVORNA PORUKA: eugenija Znači Milupa! Kakvih ukusa ima?
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:02:05
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Diabla kukuruz-riza Cool! Jel se može u ovo umešati pavlaka ili jogurt?
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam vec sam pitala negdje da li je rano za jogurt, ali mi jos nije jasno. ja imam bebin kuvar i kaze da se od 6 mjeseci pocinje.
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:05:47
|
|
|
|
eugenija
|
Meni ped savetovala da krenemo. Ajde zrakni u temu o mlečnim proizvodima klik
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:06:03
|
|
|
|
Jeca*
|
nemoj mešati jogurt....da mi vidiš izraz lica sad a ja sam vec pisala kako je nama preporuceno. isli smo postepeno. puter, pa jogurt i kiselo mleko, pa pavlaka, pa mleko. Postepeno povecavate % mlecnih masti. Ako se ne varam, krenuli smo od sedmog meseca....joj kako se brzo zaboravlja probucacu po forumu da nadjem gde sam pisala
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:07:14
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR nemoj mešati jogurt....da mi vidiš izraz lica sad Dobro, neću, samo zbog tog groznog smajlića
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:09:58
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Juče sam pitala našeg pedijatra. Puter i pavlaka se uvode sa punih 8 meseci, jer imaju malo više masnoća. Kaže da tad polako uvodimo i pomalo maslinovog ulja i sve sl. Takođe i pšenično brašno, hleb i keks. Onda sa punih 9, kao što rekoh, i mleko.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:10:26
|
|
|
|
Jeca*
|
znači, sa 7 meseci jogurt i kiselo mleko.
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:11:09
|
|
|
|
Anoniman
|
e, a taman da pitam..je l to ima mnogo secera? je l goji? pitam za sebe (dok ne stigne mala) jer ja to oboooozavam
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:11:57
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR znači, sa 7 meseci jogurt i kiselo mleko. Danke, danke!
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo Čokolino sam pokušala, pljunuo ga je kao jedan-dva. Iskreno, i meni se želudac prevrtao od toga. Tata je pojeo tu jednu kutiju koju smo kupili.
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 10:43:53
|
|
|
|
Anoniman
|
po kad kad ...meni je kuhinja puna tih čokolina, medolina, frutolina, čokolešnaka, nekakvih žitarica al mi je Dino najsmješniji sa kukuruznim pahuljicama stavim njih u tanjirić i onda on to ko horozčić kljuca
|
|
|
|
RE: Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćo... 25.12.2009 11:01:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: OTI e, a taman da pitam..je l to ima mnogo secera? je l goji? pitam za sebe (dok ne stigne mala) jer ja to oboooozavam A da i bebe to jedu... salim se posto ga i ja tamanim ko luda!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTatine rukavice grle novorođenče, koje ga ...Kažu da anđeli razgovaraju sa bebama kada se smeju u snu. Pretpostavljam da je to možda istina.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?