|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:53:43   
Anoniman


Sastojci:
• 30 gr šunke
• 30 gr kačkavalja
• 50 gr svinjskog mesa sitno iseckanog
• 2 čena belog luka
• so i biber
• aleva paprika
• mešavina začina

Priprema: Pileći batak se pažljivo razreže očisti od kostiju, pa se meso formira u vidu šnicle. Nadev pripremljen od navedenog materijala iseckanog na kockice, dobro izmešan i sjedinjen, staviti na sredinu šnicle po dužini pa sve urolati i čačakalicama zakačiti sa strane da se meso ne razmota prippečenju. Peče se lagano na roštilju, na tihoj vatri   da fil ne bi iscureo, oko 15 do 20 minuta a servira se na ovalnom tanjiru.
Za preliv:
• 30 gr ulja
• 10 gr sirćeta
• 30 gr vode
• kašika aleve paprike
• zelena paprika
• peršun

Sve se izmeša i prokuva, pa se već gotov pileći batak prelije. Dekoriše se sitno secknaim crnim lukom i drugim povrćem po želji.           user posted image
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:56:29   
Anoniman
mmmm, mesooooooouser posted image
Ima da se kupi taj otkosceni batak, mene mrzi to da radim, pa sam otkrila gde da kupimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:56:37   
Dora
Kaliopi, nemoj to da mi radiiiiiš!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:57:42   
Anoniman
Halavštine jedne kako ste samo pohrlile! user posted image   

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:58:52   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
25.12.2009 21:59:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

mmmm, mesooooooouser posted image
Ima da se kupi taj otkosceni batak, mene mrzi to da radim, pa sam otkrila gde da kupimuser posted image



jel? user posted image   nisam znala..... uh, ja obožavam meso, a kada sam videla da ga spominješ setih se ovog recepta kojeg obooooožavam...user posted image da se ne lažemo... ne štedim ni na filu a ni na prelivu.........user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Punjeni pileći batak .. mmmm...
11.2.2010 21:51:36   
Anoniman
Malo se zbunih... a to svinjsko seckano? Nista pre toga s njim?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kidy torta
Ringerajin kuvar: lanajelena
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here