|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Duško Dugouško na ledu
1.12.2008 15:02:19   
Anoniman
Duško Dugouško na ledu - Put oko sveta za 80 minuta", interesantna predstava kompanije „Holiday on Ice", klizački spektakl održaće se od 26. do 28. decembra u Beogradskoj areni.

U petak, 26. decembra, pomenuta klizačka predstava premijerno će biti izvedena u 18.30 časova, sledećeg dana i u nedelju biće izvođena u tri termina – 11.30, 15.00 i 18.30 časova. Sve posetioce očekuje veličanstveno klizanje, nesvakidašnje akrobacije, raskošna scenografija i veoma uzbudljiva priča Duška Dugouška i njegovih drugara na ledu.
Svi glasovi junaka ove priče su sinhronizovani. Marko Živić je dao glas Fileasu Fogu, Dragan Vujić Vujke je u ulozi Paspartua, Lako Nikolić je u ulozi Duška Dugouška, Nebojša Burović u ulozi Patka Dače, Goran Peković u ulozi Elmera, Violeta Peković u ulozi Bakice i Tatjana Stanković u ulozi Ptičice. Sinhronizaciju je režirao Goran Peković a za tehničku obradu zadužen je studio „Mirius".
„Put oko sveta za 80 minuta" zasniva se na popularnoj knjizi oca naučne fantastike, pisca Žila Verna. Prvi put je objavljena 1872. godine, i od tada je postala najčešće prevođena knjiga svih vremena i jedna od najpoznatijih priča na svetu. Radnja knjige je adaptirana za klizački spektakl koji ćemo moći da pogledamo u Beogradskoj areni, a ona prati živote Fileasa Foga i Paspartua koji obilaze različite zemlje na svetu, ali u velikoj žurbi. Ovog puta, oni će se sresti sa Duškom Dugouškom i ostalim omiljenim „Looney Tunes" likovima i proći kroz fascinantne i vesele avanture prožete raznim efektima i nesvakidašnjim klizačkim umećem koji će oduševiti publiku svih uzrasta.
Ulaznice za klizačke predstave „Duško Dugouško na ledu – Put oko sveta za 80 minuta" u prodaji su po cenama: 999, 1.500, 2.000 i 2.300 dinara i mogu se nabaviti na biletarnici Beogradske arene, u Bilet servis, „Eventimu", preko „Card Servica", u IPS-u, „Mamut store", kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

user posted image

user posted image

IZVOR

< Poruku je uredio Tasha -- 1.12.2008 15:03:29 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Duško Dugouško na ledu
1.12.2008 17:27:48   
Jeca*
Joooooj super, što mi žao što nemam malo starije dete pa da ga vodim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Duško Dugouško na ledu
1.12.2008 17:33:32   
kumara
Videla sam prilog na TV-u o tome, izgleda extra super slatko!!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Duško Dugouško na ledu
2.12.2008 6:08:23   
Lu
Blago vama,kako bi ja voljela svog sina dovesti,predivno...

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Duško Dugouško na ledu
2.12.2008 8:31:57   
Anoniman
Sinoć sam uletela na rr samo na trenutak. Luka je sedeo pored mene i gledao crtać na TV, i kada sam otvorila ovu temu istog momenta je rekao "Duško! Paja Dača!" (Patak Daču on zove Paja Dača" user posted image )

Tako da baš razmišljam da ga vodim, mada to vredi gledati sam iz prvih redova, a to je onda oko 2-3000 po osobi (ako sam dobro shvatila, bez popusta za decu).  

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Duško Dugouško na ledu
10.12.2008 11:46:33   
Makili
Ja svoje dete definitivno vodim,nije jeftino daleko od toga ali ce sigurno biti oduševljen,jer obožava bilo koje vrste predstava.Redovno idemo u dečije pozorište a sad nedavno sam ga vodila i na balet i iako samm ja mislila da mu neće biti interesantno on je sve vreme sedeo i uživao.Jedini problem ove predstave na ledu je to što u Novom Sadu nigde ne prodaju karte.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Duško Dugouško na ledu
10.12.2008 11:55:04   
Anoniman
vidi na www.tickets.rs, možeš da ih poručiš.

(odgovor članu Makili)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Duško Dugouško na ledu
27.11.2013 19:07:58   
New Mom
Kaca i ja smo gledale pre mesec dana ovakvu predstavu. Zove se Disney on the Ice. Bili su Mala sirena, Automobili, Zvoncica i ToyStory, a pored njih Miki Maus, Mini Maus, Silja i Paja Patak. Sve je sinhronizovano. Sastojalo se iz 2 cina, skoro 2 sata.
Kaca je bila odusevljena! A bogme i ja!
Jedino me nervirale mamipare u holu, kokice od 650din do sokova od 800, da ne pricam o ostalome. A roditelji kupuju i kupuju... Ne znas kako detetu da objasnis da ne mozes to da kupis sve.

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Duško Dugouško na ledu
27.11.2013 19:46:04   
Moiraina
I ja sam bila sa Đorđem. Najviše smo bili zbog Automobila, koji su najkraće trajali. Naravno raspametio se kad je video Munju user posted image i mislila sam da će mu sve posle toga biti dosadno. Ali on je i sve ostalo odgledao baš sa pažnjom, na pauzi je pitao Hoćemo da se vratimo? (morala sam da ga odvučem u WC jer se nalivao vodom) Moram da priznam da je meni deo sa Toy Story bio pomalo dosadan, ali bitno mi je da je njemu bilo super.
A to u holu... user posted image Mi smo se još pre ulaska dogovorili da nećemo ništa da kupujemo jer je sve jaaaakooo skupo, i stvarno nije ništa tražio, dobio je samo kokice (ja sam ih platila 350din), ali vidim da su ljudi baš dosta kupovali.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Slaba motorika, ravna stopala, loš govor -...
Veliki izazov današnjeg vremena su savremene tehnologije. Tu je, naravno, televizija, ali primat preuzimaju mobilni tele...
BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here