Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 23.7.2012 17:30:14
|
|
|
|
17 joka
|
Veco mila moja joj hvala vam svima puno,ove suze same teku nikako da se smirim
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 23.7.2012 17:36:57
|
|
|
|
Veca77
|
Samo polako i opušteno, draga! Probaj što manje da razmišljaš o ishodu uopšte. Opusti se maksimalno i radi samo one stvari koje te opuštaju. Veruj mi, pozitivan stav ti je u ovim trenucima najbitniji! I naravno, cepaj pivo!!! Šalu na stranu, pivo jeste dobro za endometrijum, ali bi mogla da počneš da jedeš i svež ananas i to svakodnevno. On je takođe dobar. Čitala sam i da avokado potpomaže implantaciji, ali ga je malo teže naći.... Uglavnom draga, samo pozitivno i sve će biti OK!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 23.7.2012 17:38:56
|
|
|
|
Veca77
|
Samo da ti još napomenem da su meni pomogli i pivo i ananas (koji mi je na uši izbio, ali vredelo je).
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 23.7.2012 17:39:48
|
|
|
|
17 joka
|
Veco,ananas jedem svaki drugi dan,brazilski i indijski orah , pivo ,cveklu ređe ali i nju,nadam se da ce biti ok.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 23.7.2012 17:40:39
|
|
|
|
Veca77
|
Biće sve OK, kad ti ja kažem!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 19:37:17
|
|
|
|
17 joka
|
bili smo na UZ i dr. je bila prezadovoljna endometrijum je 10,9mm kaze perfektan hvala pivu,ananasu,orasima i terapiji kupili smo karte i u petak ujutru putujemo ,ma neumem da opisem kako se osecam
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 20:17:39
|
|
|
|
babby
|
bravo joko
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 21:29:53
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo draga,kao da sanjam Jako sam srećna zbog tebe
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 21:36:48
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka bili smo na UZ i dr. je bila prezadovoljna endometrijum je 10,9mm kaze perfektan hvala pivu,ananasu,orasima i terapiji kupili smo karte i u petak ujutru putujemo ,ma neumem da opisem kako se osecam Bravo Joko, endometrijum ne moze biti bolji Ubaci vitamin E, odlican je za implantaciju! Da nam se vratis sa najlepsim vestima
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 21:42:52
|
|
|
|
17 joka
|
kako vitamin e ,da kupim posebno? pijem folnu i neki kompleks vitamina
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 21:52:35
|
|
|
|
nina26
|
pa vidi koliko ga ima u tim vitaminima koje pijes, ali bez obzira, uzmi samo cist vitamin E, jednu dnevno i to je to, ja sam isto to pila pored svega ovoga sto i ti uzimas
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 24.7.2012 21:56:15
|
|
|
|
17 joka
|
hocu Nina hvala puno mila!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 9:28:43
|
|
|
|
17 joka
|
Juče je bila punkcija 11 jajnih celija,od njih je 9 zrelih i 8 embriona,nadamo se da ce sve teci lepo u razvijanju i da ce ostati na broju.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 9:37:15
|
|
|
|
Štetica
|
Joko vidim ja da ces se ti nama vratiti kao dupla . Ulepsala si mi dan sa ovako divnom vescu.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 9:41:42
|
|
|
|
17 joka
|
ma stetice i ja sam malopre saznala,ma suze mi u ocima stoje,tako mi se place,samo da sve bude uredu nadam se makar jednoj bebici.
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 9:42:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Joko Divne vesti,evo da ti pozelim sad srecan put i da nam se vratis ,ne znam da li cu danas moci jos da pisem ali da znas da mislim na tebe i drzim ti palceve
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 9:45:35
|
|
|
|
17 joka
|
hvala Figaro draga punooo ,i ja svaku novu novost delim sa vama o svemu cu pisati
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 26.7.2012 23:52:16
|
|
|
|
sanjiva
|
Joko da ti poželim sretan puta i da se vratis kao
|
|
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:01:06
|
|
|
|
17 joka
|
hvala mila ,evo krecemo za 3 ipo sata za Bg,pa onda iz bg za Prag
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:03:57
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo znaš šta ti želim samo hrabro,a mi ti šaljemo pozitivnu energiju da sve bude kako treba
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:06:38
|
|
|
|
17 joka
|
znam i jako sam srecna vasoj podrsci,navijanju divnim recima. ma ja sam ti kumo moja jako uzbuđena ovo je ma neobjasnjivo
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:13:01
|
|
|
|
Jole84
|
Mogu samo da zamislim kako ti je
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:17:08
|
|
|
|
17 joka
|
sve vas volim i ljubim punoooooooo!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 0:20:58
|
|
|
|
Veca77
|
Joko, srećan put!!! Znaš šta ti želim!
|
|
RE: Europe IVF International ,PRAG 27.7.2012 10:33:33
|
|
|
|
17 joka
|
drage moje mi evo putujemo bliyu smo subotice, embrioni se ya sada filo rayvijaju i dele embriotransfer ce biti u ponedeljak ceo vikend cemo uyivati u setnji i malo se opustiti,jako ali jako sam srecna sve vas puno
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?