|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:16:02   
minavb
Bolesnom detetu treba mama. Bolovanje se placa 65% od plate. Tu nema ni za jedno i rezerve moraju da se prave bas za takve slucajeve.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:18:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anajid

Niste me shvatile kada sam pomenula zdravlje.Moja jako dobra prijateljica je imala svet pod nogama,a onda joj se (gluvo bilo) decak od 2 godine razboleo,odnosno konstatovan mu je autizam.

Naravno da je lakse ici kroz sve to ako imas novac,ali onda padaju u vodu sva dalja razmisljanja u smislu skolovanja,ekskurzija...bla,bla.

Svako ima svoje misljenje,zna sa cime raspolaze i kakvi su mu uslovi zivota i dalje buducnostii.

Sto kazu :ko voli nek' izvoli"user posted image


Ja se slažem da u takvim slučajevima pada u vodu cela priča školovanja, eksukurzija u onom smislu u kom smo mi ovde do sada pričale. ALI, ako imaš para, veće su ti šanse da to dete odvedeš negde u svet gde postoje ustanove koje se bave takvom decom. A ako nemaš para, onda sem što te je snašla ta grozno teška situacija sa dečijom bolešću, nemaš čak ni sredstava ni mogućnosti da tom detetu olakšaš.

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 152
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:21:49   
Dusha
Anajid user posted image

Iscitala sam vase postove, pa sam se i ja dala u ozbiljno razmisljanje.
Svi smo razliciti, vazno je da se niko ne kaje zbog svojih odluka. Svi smo pismeni, svako je u stanju da stavi na papir za sebe pluseve i minuse.
Licno se grozim onih emisija tipa "porodica ta i ta, zivi u trosnoj kuci , muz jedini radi, a majka odgaja svoje 12toro dece" (a majka ne zna ni imena svima, bilo nesto nedavno na tv-u), pa onda ocekuju da im tetka drzava obezbedi sve, a sa druge neko mnogo losije zivi i sa jednim detetom... Oset_ljiva sam samo na price, kad nekom zdravlje nije kako treba, e onda se tek shvate sta su problemi.
Ja sam zavrsila faks, zaposlila se, udala se, pa onda dobili i bebce. (Skolski primer da me svi u obe familije hvale ( user posted image ) Igrom slucaja je ispalo tako, i ne mislim da tako treba svi da rade. Cekati savrsene uslove i docekati ih, je po meni nemoguce. Cim neko oset_i da ima minimum potreban za drugo dete, a zeli drugo dete, smatram da to treba da uradi. Nikako ne treba ici protiv sebe, jer dete kad tad moze da ispasta zbog toga.

Ja bih volela uskoro i drugo dete, iako kao ni svima, zivot nije savrsen. Ali opet, kad nesto dovoljno zelis, i razmisljas pozitivno, ponekad i sreca malo primogne u svemu user posted image Nije naodmet, poslusati i srce ponekad user posted image



< Poruku je uredio Dusha -- 6.9.2012 12:27:22 >

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:22:24   
marince1
Ja sam jedinica i nemogu da kazem da sam zbog toga srecna ili nesrecna.Jednostavno je to tako,moji nisu mogli da imaju vise dece i to je to.
Ali ja sam zelela dvoje i imam ih,bogu hvala.
I slazem se da ne treba decuradjati po svaku cenu,jer nedostatak para stvara druge probleme,nervozu svadju sa supruznikom,nezadovoljstvo i to deca osete.Ne radi se samo o tome hocemo li imati da im kupimo cokoladu,ili da fensi patike.
To je moje misljenje,treba izbalansirati,kao i sve u zivotu

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:32:13   
bratzz
ovako, ja o bolestima ne zelim da razmisljam, znam da se desava i strah me je ko i svaku majku =, da nesto ne krene po zlu, ali ne treba se time opterecivati bez potrebe.
Milica ima bolje uslove nego sto smo imali mm i ja i drago mi je zbog toga, ne mislim da ce milica biti losija od nasa samo zato sto moze da ima skoro sve sto pozeli, da li ce biti dobra ili losa zavisi od toga kako cemo je vaspitati. Pare jesu bitne ali svako ko je zdrav moze da radi i da zaradi za sebe i svoju porodicu, samo je pitanje ko sta zeli od zivota, moja sestra smatra da je jedno dete dovoljno, ja ne mislim tako, ali sam sigurna da nisam sposobna da cuvam dvoje dece sa malom razlikom u godinama, sve ima svoje prednosti i mane a na nama je da odlucimo sta zelimo i sta mozemo da postignemo, nazalost nista u zivotu nije lako.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:39:23   
isidora88
tash rece svakom detetu stan od 20 kv, znaci treba ti bar 40.000 eura za to, svaka ti cas_t ako svojoj deci mozes to da obezbedisuser posted image
ja ziv kes za stan nema sanse da mogu da zaradim u ovoj drzavi, u kredit necu da se upustam, nema sanse. mi cekamo neke pare od mm tate sto je radio u svici pa ako nam pomogne pomogao je (obecao je,ali ne verujem dok ne vidim), a ako ne nikom nista, snalazicemo se sami.
moje dete ce mozda dobiti nekretninu od mene ukoliko ja uspem da je kupim pa da mm i ja uzmemo manji stan za nas i sinu recimo stan od 20 kv, ne verujem da cemo biti u mogucnosti da stekamo tolike pare da bi kupili stan za 20 godina i poklonili detetu.
ne znam zaista ni kod danas ima tolike pare, osim ako ne radi u inostranstvu i ima dobru platu, ili ima neko nasledstvo ili je neki mufljaros, nemoj samo neko da se uvredi ili nadje prozvan jer se ne odnosi ni na koga ovde.

sta je za vas ono osnovno sto zelite da imate i za drugo dete,osim da su siti i zdravi naravno, nemojmo samo svadju da napravimo, zanima me cisto razlicita gledanja na zivot i nase potrebe, znaci da li zelite da obezbedite svojoj deci buducnost u vidu faxa,stana, kola ili ste za to da imaju sta da jedu...

< Poruku je uredio isidora88 -- 6.9.2012 12:43:09 >


_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:48:09   
Anoniman
Pored onog najosnovnijeg da nisu goli, bosi i gladni, želim da imaju za ekskurzije i letovanja/zimovanja sa školom, za sve ono na temu muzike, sporta, stranih jezika za šta pokaži interesovanje i istrajnost, da nepadam u nesvest svakog prvog septembra jer sam deci kupila školski pribor. Želim da im ja isfinansiram školarinu do kraja ali da od nekog uzrasta počnu da rade za džeparac da nauče vrednost novca. I već pisah da želim i kako planiram da im obezbedim stanove za početak, premda to ne smatram obaveznim ali bih zaista volela. Volela bih i da sutra imam dovoljno da im pomognem kad započnu svoj život kao što meni moji pomažu kad god naiđu crni dani.

Zaboravih da dodam da želim da izlaze kad za to dođe vreme i da uvek imaju pare za taksi da se vrate kući iz grada.

< Poruku je uredio gae_gr -- 6.9.2012 12:49:49 >

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 157
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:51:38   
Miss Piggy
Mislim da je u ovoj diskusiji doslo do ozbiljne zamene teza.Razmisljati o buducnosti je sebicluk,dok je biti neodgovoran/"spontan"/nepromisljen-nesebicnouser posted image .Osecam se bas lose kada procitam takve stvari.Normalno je da zelimo sve najbolje za svoje dete,normalno je i da zelimo vise dece,ali ne po svaku cenu.Smatram da nisam sebicna ako zelim da i sebi priustim neka sitna zadovoljstva (kafa sa drugaricom,odlazak kod frizera jednom u par meseci itsl.).Bez srecnih roditelja nema ni srecne dece!

_____________________________

" I can't think about that right now. If I do, I'll go crazy. I'll think about that tomorrow. "

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 12:52:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

tash rece svakom detetu stan od 20 kv, znaci treba ti bar 40.000 eura za to, svaka ti cas_t ako svojoj deci mozes to da obezbedisuser posted image



Naravno da nemam 40.000 eur. user posted image Ali ću ih imati za 20 godina, nadam se. Deo ćemo zaraditi, deo ću naslediti ja, deo će naslediti muž, nadam se da ću uspeti da sprovedem svoj plan.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 159
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 13:01:23   
isidora88
tash pa to je onda drugo user posted image
ali recimo da nemas nasledstvo ni ti ni tm, jel bi se upustila u radjanje drugog deteta ili smatras nekom vrstom "obaveze" da obezbedis deci makar po 20kv?

ja se nadam da cemo deci uspeti da obezbedimo normalno detinjstvo, da idu na ekskurzije,letovanja,da se lepo obuku...ali za ostalo, fax,auto, stan, mozemo pomoci ako budemo imali, a ako ne morace sami da se potrudeuser posted image

i stvarno mislim da deca treba da zasluze ove poslednje 3 stavke, ja recimo kad bih imala 5 stanova ne bih ga dala deci dok ne zavrse makar jednu godinu faxa i ne zaposle se da imaju da placaju sebi racune za stan i hranu, ne pada mi na pamet da im dam stan i jos sve finansiram, ko zna gde bi dete tako zavrsilo, meni da su moji tako nesto napravili ja bih danas verovatno bila neka lujkauser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 13:05:29   
Anoniman
Mislim da nije luksuz nego odavno već nešto osnovno, bar za one koji žele da se školuju. jer bez fakulteta više ni sekretarica ne možeš da budeš a kamo li da nađeš neki bolji posao. I tek idu vremena kad će i fakultet biti malo u najezdi onih koji imaju mastere i doktorate.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 161
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 13:07:07   
tijatija
Uh... Ja neverujem da cu imati 80.000e da dam svakom 20.000 u kesu ali nikad se nezna... Mm ima stan solidan, Zavrsavamo vikendicu na plananini, abd, planiramo jos nesto da se sagradi put primorja. Naravno skolovanje se podrazumeva i sve sto ide uz to, sport i jezik obavezan ( naravno ko bude za sta zainteresovan)E sad za studije i za inostranstva i tako vece egzibicije neznam... to mogu uporedno uz skolovanje ako budu imali po koji dzeparac, prvenstveno cu ih uciti da budu samostalni, sto se trudim evo vec od malena, da znaju da cene i da sami zarade da se potrude, jer niko nemoze da predvidi koliko ce ziveti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 13:08:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

tash pa to je onda drugo user posted image
ali recimo da nemas nasledstvo ni ti ni tm, jel bi se upustila u radjanje drugog deteta ili smatras nekom vrstom "obaveze" da obezbedis deci makar po 20kv?




Smatram obavezom.
Da, verovatno bih rodila drugo, i morala bih mnogo više da se potrudim u stvaranju nego ovako.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 163
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 13:41:27   
minavb

IZVORNA PORUKA: Miss Piggy

Mislim da je u ovoj diskusiji doslo do ozbiljne zamene teza.Razmisljati o buducnosti je sebicluk,dok je biti neodgovoran/"spontan"/nepromisljen-nesebicnouser posted image .Osecam se bas lose kada procitam takve stvari.Normalno je da zelimo sve najbolje za svoje dete,normalno je i da zelimo vise dece,ali ne po svaku cenu.Smatram da nisam sebicna ako zelim da i sebi priustim neka sitna zadovoljstva (kafa sa drugaricom,odlazak kod frizera jednom u par meseci itsl.).Bez srecnih roditelja nema ni srecne dece!

Vrlo lepo receno. user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Miss Piggy)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:07:02   
liliana

IZVORNA PORUKA: gae_gr


Moj psihoterapeut kaže da dete koje do pete godine ne dobije brata ili sestru je psihološki jedinac.


Ja se sa ovim ne mogu složiti. Moje brat je mlađi od mene 5,5 godina i jako sam vezana za njega (naravno-i on za mene). OK-dok smo bili klinci - nismo se slagali, jer je razlika velika, ali sada - on je duša moje duše.user posted image

_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:14:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: liliana


IZVORNA PORUKA: gae_gr


Moj psihoterapeut kaže da dete koje do pete godine ne dobije brata ili sestru je psihološki jedinac.


Ja se sa ovim ne mogu složiti. Moje brat je mlađi od mene 5,5 godina i jako sam vezana za njega (naravno-i on za mene). OK-dok smo bili klinci - nismo se slagali, jer je razlika velika, ali sada - on je duša moje duše.user posted image



Suština je upravo o tome: tek sad. Ovo se odnosi na ponašanje deteta u detinjstvu, ne znači da nikad ne možete ostvariti prisan odnos. I dalje ne znači da se braća im sestre sa velikom razlikom ne vole ali da se sve dok ne odrastu i ne sazre ponašaju kao jedinci. Naravno, za svako pravilo postoje izuzeci.

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 166
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:26:27   
Jeca*
Evo ja cu da demantujem, čisto kao dokaz da zaista nije tako u mom slučaju. Ja imam 6 godina i 3 meseca stariju sestru i 6 godina i 3 meseca mladjeg brata. Nikada se nije osetilo to da smo "kao jedinci". Ja sam ta spona koja premoscuje njihgovu razliku u godinama od 12 i po godina i jedina mana je bila to sto je ona otisla u Bg da studira kad je on bio relativno mali pa je patila sto propusta dobar deo igranja sa njim, ali smo celog zivota jako povezani, jedni druge smo cuvali, igrali se, ja izlazila sa sestrinim drustvom, on sa mojim...off topic
ja sam volela da izmedju Luke i drugog deteta napravim razliku 4 godine, to mi nije uspelo, ali radovacu se kad god da se rodi drugo. Bozja volja! Ja se na drugo odlucujem iskljucivo zato sto ne zelim Luki da uskratim ovo osecanje koje ja nosim prema bratu i sestri celog zivota. Da li imamo dovoljno? Pa ne znam da li imamo dovoljno ni za Luku, ali dacemo sve od sebe i radicemo kao crncni, da im priustimo najvise sto mozemo..tako su i moji i mislim da je to i smisao za zivota. A naravno da zivot nije lak i da te uvek nesto saplice, ali nadam se najboljem user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:26:56   
liliana
Gea, ne mislim na sad kao sad kad ja imam 37, a on 31 god. Mislim na period od recimo pre 15-ak- 20 god, pa na ovamo.user posted image
Moraš priznati da ima dosta slučajeva da je razlika između braće i sestara (braće-braće, sestara-sestara) zanemarljiva, pa se opet ne slažu. user posted image

< Poruku je uredio liliana -- 6.9.2012 15:29:00 >


_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:29:43   
MERYEN
user posted image draga,iscekujemo uskorouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 15:42:53   
oxy7
Iskreno, kada smo se odlučili na drugo dijete nismo baš stavili na papir koliko planiramo da zaradimo i šta ćemo im od nekretnina jednog dana ostaviti. Bilo je sasvim dovoljno to da sada možemo da priuštimo sve što je potrebno bebi i malom djetetu.

Naravno da razmišljamo o budućnosti, ali ne idemo baš predaleko, možda i zbog toga što imamo sigurne poslove, svoju kuću i stan, prosječne plate i dodatni prihod. Ništa veliko, ali dovoljno za normalan život. Što se tiče faksa, nadam se da će im osiguranje koje im uplaćujemo biti dovoljno za školarinu.

Radjala bih i treće, ali sam matorauser posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 16:10:07   
bojanica7
kad bolje razmislim, ni mi nismo mnogo razmisljali o drugoj bebi) mi smo se za drugu bebu odluccili kad sam ja bila pozelela da imam bebu u stomaku i kasnije u kuciuser posted image . a mm je na odusevljeno odreagovao, kao i prvi put) o drugim stvarima nisam mnogo razmisljala verovatno jer nemamo nekih vecih problema (a ni ambicijauser posted image ) naravno da bi moglo biti boolje: da sacekamo da muz nadje stalan posao, a ne da radi honorarno projekte, da ja nadjem kakav-takav posao, da obzebdimo veci stan (zivimo u 35 kvadrata, alli nasih), da zavrsimo fakultete *oboje apsolventi vec sto godina)... prosto bi nam onda bilo lakse. al eto, kao sto rekoh, da smo ambiciozniji i strpljiviji, verovatno bismo cekali da se to sve sredi pa onda druga beba. ovako, dobro nam je i zelimo jos jednu bebu da je volimo user posted image
a ovi gorenavedeni uslovi ce se nadam se ispuniti dok budemo pozeleli trece dete user posted image

_____________________________

Panta rei

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 16:15:29   
viking
Činjenica je da će svako odlučiti za sebe i proceniti svoje mogućnosti, ali i svoje želje koje se razlikuju od porodice do porodice. Jasno je da niko ovde neće umreti od gladi i žeđi, za to će uvek biti i u tom kontekstu jeste tačno "gde ima za jedno ima i za drugo", ali razlika je u tome što neki roditelji smatraju da je dovoljno da deci obezbede krov nad glavom, hranu i garderobu, dok drugi žele da osim toga deci pruže više - putovanja (ne samo more), sportske aktivnosti, kurseve jezika u inostranstvu, žele više vremena sa svojom decom (činjenica je da što više dece imaš, manje vremena svakom pojedinačno možeš da posvetiš) i slično. I nema ničeg lošeg u tome. Uostalom, nisu ni nama naši roditelji sve isto dali. Neko je dobio više, neko manje, neko je i to malo lepo iskoristio a neko je mnogo proćerdao.

I kad sam već tu, da kažem da lično ne mislim da je bitan broj dece. I ne razumem rađanje zbog bele kuge, religije i sličnih stvari. Mislim da treba roditi (i prvo i peto podjednako) samo ako u srcu osećaš da to silno želiš i ni zbog čega više.


_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 16:17:22   
bratzz
Bojanice user posted image sve se sredi samo kad se ljudi vole i lepo se slazu, a deca dodju kao motivacija da se potrude da stvore jos viseuser posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 16:20:54   
MicinaMama
Ja nisam o tome morala ni razmisljati,meni je mm sklepao drugo dete i eto gacuser posted image ...niti me je ko sta pitao niti sammorala odlucivati,ali znam da sam presrecna uz svoje dve devojcice.

Svejedno sam ljubitelj dece,tako da planiram da ih imam 3-oje...jedino za cetvrto bih se omisljalauser posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Kako se odluciti na drugo dete?
6.9.2012 16:23:08   
minavb
I nije ni smesan ni sebocan onaj koji dobro izvaga hoce li imati decu, i koliko ce ih imati.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here