|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Žena iz Smedereva trudna u 60. godini
3.1.2013 17:23:53   
dunja RR
Nina bila je pre par godina u jednoj epizodi Private practice baš jedna identična situacija ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 26
3.1.2013 17:27:19   
17 joka
meni je sve to OK. ako oni tako zele i osecajuuser posted image

u pravu ste i meni je zao sto ce dete rano ostati bez roditelja ali sigurno su svesni toga....

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 27
3.1.2013 17:32:31   
nina26
Dunjci, eto ima takvog slucaja i u stvarnom zivotuuser posted image

Eh, na sta su majke na sve spremneuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 28
3.1.2013 17:40:21   
Figaro88
Kada su mi doktori rekli da mi trudnoca nije preporucljiva moja mama koja ima 44g je rekla da bi nam ona rado bila surogat ako zelimo drugo dete.Zalosno je sto u nasoj zemlji to nije dozvoljeno.Ali ona sebi ne bi rodila dete sada zato sto ne zna da li bi bila za njega tu dovoljno dugo i da li bi imala zivaca za jos jedno dete.A zamisli tek sa 60user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 29
3.1.2013 18:03:20   
Olga75
evo tema SUROGAT MAJKA molim da nastavite tamo o tome user posted image
a ovo , pa neka rodi , svu srecu zelim , nit sam eticki komitet nit cu ga hraniti
da li je hrabro , sebicno ili suludo , ne znam

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 30
3.1.2013 18:18:57   
Mishica 77
Nisam ni ja eticki komitet ali mislim da se za ovakve situacije i traba oformiti etička komisija ili šta već pa da se odlučuje da li odobriti ili ne. Kad već postoje razne komisije i konzilijumi koji odlučuje kako i da li nešto treba činiti ili ne(mislim na zdravstvo), zašto ne i za ovo?
Ovo je lično mišljenje i ne želim gnev i osude samo moram da prokomentarišem.
Želim da dete bude živo, zdravo i dugovečno. user posted image
Nadam se da mama baka ima love da kupuje sebi zdravlje kad već pameti nema.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 31
3.1.2013 18:27:20   
Olga75
ko zna zasto ona do sada nije bila trudna ili usvojila dete , zasto se nije ostvarila kao majka , njena stvar koja sad nekako mene vodi u drugu krajnost
zena od sezdeste da radja , jeste neprirodno , devojcica od petnaest da radja , da li je neprirodno ?
mislim eto , jos jedna eticka dilema , bar kod mene

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 32
3.1.2013 18:37:12   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: nina26

Dunjci, eto ima takvog slucaja i u stvarnom zivotuuser posted image

Eh, na sta su majke na sve spremneuser posted image

Pa da, majke su čudo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 33
3.1.2013 18:49:39   
pocahontas
jao pa ja sad moram da odgovorim da nemam nikakvu eticku dilemu po pitanju radjanja sa 15 i sa 60. apsolutno nije isto. da ne budem pogresno shvacena, ni slucajno ne opravdavam tinejdzersku neodgovornost niti mislim da je u redu radjati sa 15, sto otvara i pitanje abortusa (ciji nisam protivnik). stava sam da radjati u poznim godinama nije nista drugo do sebicluk, odnosno sebicno zadovoljavanje svoje potrebe da se ostvari roditeljska uloga, a bez razmisljanja o posledicama i daljem zivotu tog deteta.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 34
3.1.2013 18:56:41   
Olga75
pa kazem da ovo otvara mnoga pitanja za eticki komitet
a svi smo vlasnici svog tela
i tako
samo na glas razmisljam

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 35
3.1.2013 18:57:00   
Ivanka 75
Ceo dan se mislim da li da napisem nesto u ovoj temi...
Ja sam dete rodila sa punih 35 ona sada ima samo 2 godine i veoma mi je zao sto nisam ranije radjala samo zbog vremena koje mogu da provedem s njom. Kad podje u prvi razred ja cu imati 42 a moja majka je moju sestru poslala na faks sa 42, a da li cu ja to docekati pitam se.... Mracne misli znam... ali to je ipak jace od mene.
Opet, sa druge strane se pitam da li je roditeljstvo samo radjanje ili mozda odgajanje?
Mislim da je ipak trebalo dosta ranije da razmislja o tome da se ostvari kao majka, makar i usvojenom detetu pored koga bi verovatno uzivala u svakom trenutku odrastanja, pruzila mu sve sto moze, da bude tu kad je potrebna pa i da dobije unučad.
Pozdravljam njenu odluku i divim joj se na hrabrosti, nije to bilo lako ni za nju ni za njenog partnera.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 36
3.1.2013 19:27:57   
Mishica 77
15 ili 60.... Nije baš isto ali podjednako strašno. Ova nezrela psihički i fizički nedovoljno razvijena, a ova izanđala. Sve u svemu o obema treba brinuti. Isto kao i o bebi....
Nije tema i neću da raspredam o maloletnici.
I jeste da su svi vlasnici svog tela ali opet se povinuju pravilima koje nalaže zdravstvo kada je to potrebno.
Moderno doba....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 37
3.1.2013 20:04:15   
jovana13
moram off iako nije tema. Nisam ostala trudna sa 15 vec 17,5 rodila dete u 18 i neki mesec. Sad imam i drugo i moje a i misljenje mnogih oko mene je da sam je ocuvala do sad bolje od mnogih koje imaju po 30 i postaju majke. Apsolutno zavisi od osobe, ja nisam pogresila i volim sto sam mlada mama u srecnom braku sa 2 dece.. Izvinjavam se sto nije to tema.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

Direktna veza do poruke: 38
3.1.2013 21:48:41   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

I jeste da su svi vlasnici svog tela ali opet se povinuju pravilima koje nalaže zdravstvo kada je to potrebno.

Tako je. Ja ne znam koji to zakon i ustanova dozvoljavaju ET osobi sa 60 godina, kada se tako svesno rizikuje njen zivot bez preke potrebe. Samo da se uzmu pare.user posted image Zidovi materice neelasticni, doping hormonima posle klimaktericnog doba koji donosi povisen faktor rizika od kancera za preko 50%, toksini u organizmu...ma uzas!!!

I zasto kao i sve ostale zene nije otisla na botox, ako je vec zelela podmladjivanje, posto mi ovo mirise bas na touser posted image

Nini, ni taj slucaj ne odobravam. Rizik je preveliki, zrtva je prevelika. Ja bih prodala imanje i platila surogat majku, ali svoju ne bih mogla izlagati takvom riziku. Ali svako ima svoje.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 39
26.1.2013 14:26:36   
babby
Nije mi jasno da u svim ovim komentarima niko ne spominje ljubav a ocigledno se radi o tome sad ne treba je osudjivati svako zna svoje razloge najbolje,neko ce roditi dete sa 20-30 god. i bacice ga a ova zena sa 60 kao prvo rizikuje svoje zdravlje a ipak ga zeli , to je samo jedna mala dusa koja nebi ni bila rodjena da nije njih dvoje tako kasno nisu nasli ljubav ,nek im je sa srecom.

< Poruku je uredio babby -- 26.1.2013 14:27:52 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 40
26.1.2013 14:33:10   
17 joka
Niko  ne  garantuje  ni  da  ako     imas  dete  sa 30  godina  da  ce  te  dete   nedaj  Boze  ostati  bez  roditelja  rano  i  biti   samo

njimase  divim   na  hrabrosti  i  zelji  za  tako  nesto  u  tim  godinama
ja  licno  nikada  tako  nesto   ne  bih  smela  u  tim  godinama,ali  ko  sam  ja  da  sudim

neka  su  oni  samo  zdravo  i  srecno,  a  ostalo  je  nebitno.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 41
26.1.2013 14:36:14   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: babby

a ova zena sa 60 kao prvo rizikuje svoje zdravlje a ipak ga zeli

A da li ova žena sa 60 zna da je ona manje bitna u celoj situaciji i da je mnogo bitnije to što ona ugrožava i zdravlje bebe? Ne samo u trudnoći već i u procesu porođaja.

IZVORNA PORUKA: babby

Nije mi jasno da u svim ovim komentarima niko ne spominje ljubav

Naravno, kada to nije poenta priče. Dete ne mora obavezno da bude dokaz ljubavi. Postoje i drugi načini, a pogotovu kod tako zrelih ljudi kao što su ti baka i deka.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 42
26.1.2013 14:38:29   
Ivanka 75
Volela bih da za koju godinu televizija opet poseti ovu porodicu a novine da pišu o njima... da nas obaveste šta se dalje dešavalo.
Jer, nije mala stvar roditi dete u tim godinama.

Direktna veza do poruke: 43
26.1.2013 14:43:13   
babby
Misice ni ja licno nebih smela da se resim tako nesto da uradim ali sto rece Joka ko sam ja da sudim o tome i i dalje kazem da to mora da postoji ljubav jer je ona pokretac svega neverujem da se njih dvoje ne vole bez obzira na godine.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 44
26.1.2013 14:49:13   
17 joka
pa  bas  niko  i  nista  sad nemoze  da  to  promeni
a  ja  samo  mogu  reci  da  su   ludo  hrabri  i  da sigurno  postoji  velika  ljubav  i  zelja  ili  nesto  deseto  za  tako  nesto

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 45
1.11.2013 18:34:49   
New Mom
Čudo: Trudna u 52. godini

Glumica Ljiljana Jakšić u 52. godini čeka svoje prvo dete. Popularna Salveta iz humorističkog serijala „Kursadžije“ vantelesnom oplodnjom začela je i za desetak dana rodiće ćerku.

Izvor

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 46
2.11.2013 7:05:25   
17 joka
19 Oktobra na uzvlacenju za besplatnu VTO bilo je preko 100 parova bila je tamo i Ljiljana Jakšić kakve je ona stihove čitala i mazila svoj stomak,kada su svi plakali...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 47
2.11.2013 8:13:34   
vikiveki
Kako je ona sada srećnauser posted image mogu samo da zamislim koliku sreću sada Ljilja oseća, posle toliko godina ostati trudnauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 48
2.11.2013 8:51:57   
nata11
Zar se nije ova zena iz Smedereva vec porodila_

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 49
2.11.2013 19:21:24   
serpica
Eh Nato i mene to zanima ko zna kako je sve proslouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Ankica ili Anica?
taki_82

Ankica (35%)

Anica (65%)

Ukupan broj glasova: 62

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here