|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
21.3.2015 19:38:23   
margom
Mislim da Beograd mogu da biraju svi, ali i da si ti mogla da biras Valjevo za drugostepenu, nesto se o tome ovde i pisalo malo ranije.....U svakom slucaju iskustva su kao i za sve drugo razlicita, mi smo birali Visegradsku jer tamo ne traze da suprug daje spermogram, priznaju rezultate koje donesete.....a kasnije sve ide bzo, u Valjevu nema liste cekanja iako je dr Bane JEDINI lekar...a na beogradskim klinikama gde ih po deset radi VTO urade malo vise godisnje zena nego Valjevo, bas nam je pricao doktor o statistici.
Eto toliko, odo' da spremim vecerasnje bocke....... user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1926
21.3.2015 19:43:11   
JACIKA77
pitala sam ja u Nemanjinoj kada sam predavala papire i rekli su mi da moram posto sam iz Bg-a ovde da idem na drugostepenu,da ne mogu u Valjevu zato mi nije jasno kako je Arucak bila na drugostepenoj u Bg-u a iz Uzica je a znam da tamo ima komisija jer je moj muz morao tamo da ide na komisiju da bi overio upute za vto

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1927
21.3.2015 19:48:12   
margom
Hmmmm, u ovoj zemlji izgleda j... lud zbunjenog, opstenarodno ludilo, zezaju nas kako stignu....onda ni meni nije jasno kako moze u BG ako postoji drugostepena za zene u Uzicu...pominjem drugostepenu za zene jer se ne radi o overi papira, vec o pregledu UZ i zasedanju strucne komisije koja pregleda papire....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1928
21.3.2015 20:19:45   
arucak
Nisam ja bila na drugostepenoj,pitala sam gde ce me poslati posto sam iz Uzica.Mi tek predajemo papire

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1929
21.3.2015 20:22:15   
arucak
Mislim da Valjevo ne radi komisije

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1930
21.3.2015 20:27:28   
margom
Koliko ja znam Valjevo radi drugostepene, ali pitanje je koji gradovi gravitiraju prema njima administrativno, da bi se moglo traziti da se tamo to obavi. Cak sam citala ovde na temi da su prilicno detaljni na komisiji, valjda UZ radi neki dr iz Beograda. Mogla bi da probas da se raspitas kod tebe u fondu, tj. tamo gde predajes papire na prvostepenoj, oni bi trebali to da znaju..... U svakom slucaju zelim ti srecu gde god da odes.....user posted image

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1931
21.3.2015 20:28:23   
arucak
Jacika77 pomesala si me sa novom devojkom ona je pisala da je prosla komisije.user posted image Mi smo skupili rezultate skedece nedelje tek predajemo papire na prvostepenu komisiju u Uzicu.Tu cu birati Valjevo da radim vto.A drugostepena je valjda odredjena svaki grad pripada gde ce ici na drugostepenu.Ja opet nisam sigurna sve sam to citala na forumu.Vi ste ovo prosle pa pomagajteuser posted image

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1932
21.3.2015 20:34:19   
arucak
Margom hvala!Bilo bi super da u Valjevu ima drugostepena.Ako mogu da te zamolim da mi razjasnis sta radi prvostepena a sta drugostepena komisija?

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1933
21.3.2015 20:52:51   
JACIKA77
izvini sada sam primetila da je moja greska user posted image na drugostepenu se ide tu odakle si,trebalo bi da Uzice imaju drugostepenu

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1934
21.3.2015 21:00:55   
arucak
Ja sada imam toliko pitanja da bih vas udavilauser posted image Javljam se kad zavrsimo sa prvostepenom sta su mi rekli gde,kako,sta. . .Drzim vam palceve i da me vucete za nos kad se vidimo u Valjevu,ja na stimulaciju vi sa veeeeeelikooom betom!user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1935
21.3.2015 21:03:27   
JACIKA77
Dace bog kako koja bude zavrsila da sledecu vuce za nosic user posted image

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1936
21.3.2015 21:54:13   
Yellena008
Arucak, prvostepena komisija ti je u filijali RZZO kojoj pripadas, a ako se tu opredelis za Valjevo onda ides u Valjevo na drugostepenu, koja postoji naravno kod njih i u kojoj su ti Dr. bane i Dr.Rajko sa kojima inace i radis u toku procesa tako da mozes da zamislis koliko su super cak i kad su u komisiji....ja sam iz Loznice pa znam kako sam prolazila komisije.....pozzz i drzimo ti fige da brzo prodjes to i budes na programu....jesi radila inseminaciju koju?

< Poruku je uredio Yellena008 -- 21.3.2015 21:58:46 >

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1937
21.3.2015 21:59:38   
JACIKA77
iz Loznice se ide na drugostepenu u Valjevo ali mislim da iz Uzica ne moze ali videce sta ce joj reci kada bude predavala papire

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 1938
21.3.2015 22:23:52   
Yellena008
I to si dobro rekla, najbolje ces Arucak znati kad pitas u svojoj filijali...samo kod vas u Uzicu isto nema strucnih ljudi koji se bave VTO-om kao i u Loznici,zato sam ja pomislila da ces i ti u Valjevo kao i ja....Beograd je drugo,u Beogradu mogu da na drugostepenoj komisiji budu strucni ljudi koji znaju nesto vezano za vantelesnu, kod nas u Loznici ne znaju cestito pojedinci ni ultrazvuk da gledaju,a kamoli nesto vise....cas_t izuzecima koji cu stvarno sjajni ginekolozi....

< Poruku je uredio Yellena008 -- 21.3.2015 22:24:27 >

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1939
21.3.2015 23:57:25   
arucak
Jelena 008 nisam radila inseminaciju nikada,ja sam prirodno ostajala trudna i imala vanmatericne.Dve.Sada nemam jajivode .

Direktna veza do poruke: 1940
22.3.2015 0:01:50   
arucak
Jajovode.Sta ste radile za smestaj?Celo vreme putovale?Milica embriolog mi je rekla da u nekom momentu moram biti tamo par dana?Jeste li iznajmljivale smestaj negde?Povoljno naravnouser posted image

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1941
22.3.2015 0:38:31   
JACIKA77
Yellena008,Margom i ja smo tek pocele bockanja...sto se mene tice ja cu iz Bg-a non stop putovati nije to bas mnogo daleko a i ne zadrzava se mnogo izvade ti krv ako treba uz i kuci...lakse mi je da budem kod svoje kuce

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1942
22.3.2015 9:38:59   
arucak
user posted image Jel ima neka od vas polucisticne jajnike?Ja imam pa se bojim te stimulacije da ne preteramo nikada nisam koristila hormone ni stimulaciju.Jel se cesto ide na ultrazvuk?

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1943
22.3.2015 10:03:34   
Yellena008
I ja cu da putujem,meni je razdaljina 70 km...sto kaze Jacika nema nigde nego kod svoje kuce...ne ide se puno puta....ja sam npr bila u petak pa sad idem u utorak, Margom ide ubsredu,za Jaciku nisam najbolje zapamtila ali mislim i ona sreda....sve zavisi kako ko reaguje na stimulaciju....i kakv progrram ima...nista nije isto....

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 1944
22.3.2015 12:23:11   
margom
Yellence, kako ide bockanje..jesi li potre''fila ugao hehehe....ja ili sam toliko dobra u davanju ili nesto ne radim kako treba, ali niti imam modrice, niti podlive, jedva vidim sutradan gde sam prethodno vece sebi dala inekcije...ne boli me ni na dodir....bolucka i pecka samo dok se daje i jos nekih par minuta posle i to je sve...... A osecam se potpuno normalno, kao da nisam u procesu...tako je makar za sada...user posted image
A da, user posted image nikad slabija i kraca, danas cetvrti dan i nema nsta, moooozda neka bleda tackica na toalet papiru i to je to..... Kako je kod tebe Yeco? Ljubim vasssss.....

< Poruku je uredio margom -- 22.3.2015 12:29:38 >

Direktna veza do poruke: 1945
22.3.2015 12:26:30   
margom
Arucak, ima punoooo devojaka sa PCOS, imala sam cak utisak u petak da sam ja bila jedina bez toga, sve devojke oko mene su bile sa tim problemom...neka epidemija izgleda.....Ne brini, doktor posebnu paznju poklanja tome, i opreznije daje stimulaciju.....evo npr. devojka sa kojom sam ja kasnije caskala koja ima PCOS dobila je samo jedan tip stimulacije tj. Gonal jer je kandidat za hiperstimulaciju, koliko se secam izbrojao joj je dr preko 15 antralnih folikula.....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1946
22.3.2015 17:41:44   
arucak
Ista sam ti takva!user posted image Valjda cu ubosti jedan pravi folikulcic da ga dobro oplodimo hahahaha Jeste li za vreme stimulacije radile?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1947
22.3.2015 18:24:53   
Yellena008

IZVORNA PORUKA: margom

Yellence, kako ide bockanje..jesi li potre''fila ugao hehehe....ja ili sam toliko dobra u davanju ili nesto ne radim kako treba, ali niti imam modrice, niti podlive, jedva vidim sutradan gde sam prethodno vece sebi dala inekcije...ne boli me ni na dodir....bolucka i pecka samo dok se daje i jos nekih par minuta posle i to je sve...... A osecam se potpuno normalno, kao da nisam u procesu...tako je makar za sada...user posted image
A da, user posted image nikad slabija i kraca, danas cetvrti dan i nema nsta, moooozda neka bleda tackica na toalet papiru i to je to..... Kako je kod tebe Yeco? Ljubim vasssss.....

Draga moja ista situacija i kod mene. Malo one obicne igle ostavljaju trag ali nasla sam i za to resenje. Jel tebi od Gonal-a ostaje visak spriceva i igala? Evo treca za koji minut i nista se ne premecuje,ja se uplasila da li dobro radim,ali sad vidim da je i kod tebe tako...Ljubim vas sve...Jacika kako je kod tebe? Da nismo Margom i ja lude? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1948
22.3.2015 19:10:59   
lakixox
Devojke pozdravljam Vas puno. Ja sam ona koju je doktor uplasio sa samo dva folikula.
Uh bila sam ocajna.
Primila i ja bocke treci put i super napredujem. Sama sebe bockam. Nadam se da ce na sl uz biti vise folikula.
Margom i ja sam u sredu na uz pa se vidimo skapirala sam ko si pa se vidimo na caskanju dok cekamo.
A da i kod mene user posted image
kratko trajala

Direktna veza do poruke: 1949
22.3.2015 19:15:34   
Yellena008
Pozz Lakixox....nadamo se da ce biti bolje sledeci put....izgleda smo sve dobile neki komentar...valjda tako mora...tako cemo shvatiti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

puzanje
suzyyy

kad je vase dete propuzalo,al da se oslonilo na ruke??

6 mj (26%)

8 mj (41%)

godinu (15%)

nije puzalo (19%)

Ukupan broj glasova: 27

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here