Anoniman

| 

IZVORNA PORUKA:  Tash      Mare ima bronhitis!       Na 6  sati inhalacija fiziološki 1,5ml + berodual 0,2ml, između samo  fiziološki.    Lupkanje po leđima u stavu sa glavom na dole.   Bisolvon  kapi 2x3 kapi, da iapovraća ili iskaki šlajm.       Kontrola sutra u  13h.              IZVORNA PORUKA:  Jeca RR      kako bre sad to???               IZVORNA PORUKA:  Ana RR      A joooj bre Tash    pa dokle  više?               IZVORNA PORUKA:  Tash      Pa spustilo mu se iz grla na pluća.  Ma, znala sam ja to još juče, videlo  se po njemu, i zvala me je juče  dr, kaže, ceo vikend misli na njega pa  da pita kako je, ja kažem, ona  rekla da uključim berodual u inhalaciju,  na 8 sati. Tako da sam ja sa  berodualom počela juče. Danas je pomerila  na 6 sati, izgleda je gore  nego što je mislila.             IZVORNA PORUKA:  BubaMira         IZVORNA PORUKA:  Tash      Mukica,  znaš kako kašlje.                Videh  na FB malopre ...    A baš si pisala da je Luka imao probleme , a  Marko bio ok ... I eto sad i Markić ...         Ja  sam imala bronhitis kad sam bila mala , i sećam se da je moja mama  imala nbeku luuudo dobru alternativu , rekle joj neke strinke sa sela  ... Ako te zanima - mogu pitati , moja mama dan danas priča kako je mene  to spasilo ... Mislim da je naka mazalica na predeo grudi , nisam  sigurna ...            IZVORNA PORUKA:  Tash      IZVORNA PORUKA:  Ana RR      IZVORNA  PORUKA:  Tash      Mukica, znaš kako kašlje.                 Ebemu  miša       baš mi je žao                 Proći  će, samo ne znam zašto mi ne veruju kada kažem da škripi u plućima,  zašto onda svi kažu "ma on je mali se zvuk prenosi po celom telu"... Ja  sam astmatičar, ja čujem kad je iz pluća, ja sam juče uzela pumpicu bar 3  puta jer mi njegovo disanje izaziva gušenje...                IZVORNA PORUKA:  Vučko.ba.      ja mislim da je svinjska i  guščija mast najbolja, al da nadješ od nekoga ko ima svoje životinjke a  ne ona kupovna, pa na prsa, i malo u flašicu pomiješano s mlijekom Tasho  pa probaj            IZVORNA PORUKA:  Tash      Bubo, možeš pitati, ali je verovatno  svinjska mast pa platnene krpe i tako preko noći.                

|