Jelena81
|
Nego... citam... imala sam isto probleme, zahladjenje po pitanju sexa.... Ja sam pricala, navaljivala, pa kada sam digla ruka, moj co'ek zivno!!! ista prica, kratko u braku, dva puta mesecno... Pitala sam ga sta cemo raditi kada budemo bili 10 godina u braku, da li cu zaboraviti kako se to radi? elem, sad smo normalizovali i ucestili... i da... mm se dooosta ugojio, a ispod 30 mu je+ dodajte stresan posao u drugom gradu i svakodnevna putovanja na posao u 6 i vracanje oko 18 h...I ja budala jos navaljujem... Eh, samo kada se setim sreca pa je sada napokon dobio ovde posao pa ga vise vidjamo! A po pitanju lepote... pa drage moje, zar postoji i jedna zena koja je uspela posle trudnoce sa decom( na 100% prirpdan nacin) uspela da povrati stari izgled? u ovu pricu racunam zenu, muza i dete( decu), dakle nikakva pomoc sa strane, jer je ja nema, pa zato stavljam primer... Ne treba se oklembesiti, biti nemaran, ali naci slobodnog vremena, za setnju, film,ako je dete malo, za zajednicke trenutke provedene sa detetom... A bubuljice... Ja ih i danas imam... koza mi je takva... obavezon pre nego sto dobijem, sva budem tufnasta... Pitam li se hocu li do klimaksa biti takva Davno sam citala neki test, tipa :Da li ste spremni da budete roditelj, gde se izmedju ostalog navodi, da ako ste spremni da vas najnoviji kauc iz ekskluzivne prodavnice dozvolite deci da ispolivaju sokom i umazu sa jelom, svoju sobu preuredite u deciju i jos dosta primera( vec sam rastegla), onda ste zreli za dete :) mozda svi imaju period koji im je potreban da shvate neke stvari. Ja sam prva! Nego, samo ne gubi nadu, bice sve ok, treba svima vremena da se priviknu na situaciju, ali ce vremenom sve doci na svoje P. S. izvinjavam se zbog pisanja romana, ali me ponese trenutak...
|