|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostatak sexa u braku
24.11.2009 12:06:52   
Anoniman
Mislim da sve Anonimne treba da se razvedu ili da se bace sa terase!

Sve smo mi imale takvih problema u jednom momentu, sedenjem na Ringeraji vaš muž neće postati zainteresovaniji.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 51
24.11.2009 12:07:06   
Anoniman
ja jesam...uciteljice...user posted image user posted image user posted image
joj.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 52
24.11.2009 12:09:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Sve smo mi imale takvih problema u jednom momentu, sedenjem na Ringeraji vaš muž neće postati zainteresovaniji.

mislim da ovo nije bilo fer...iskreno!
sedim na rr kad on nije tu , kao prvo.
kao drugo, cemu onda rr uopste?
ni rucak nece biti spremljen, ni knjiga procitana ni film odgledan ...ako sedimo na RR..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 53
24.11.2009 12:09:50   
Anoniman

Savet tvoj je ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 54
24.11.2009 12:10:41   
Anoniman

Glup komentar

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 55
24.11.2009 12:13:49   
Anoniman
Nemam savet, ali je ovo odlično napisano!

IZVORNA PORUKA: lilly.79

Moje mišljenje je da ni previše razgovora nije dobro, jer u principu, muškarci nisu baš "razgovorni", oni su više od akcije. Nemoj mu to stalno ponavljati a ni slučajno "nabijati na nos", dosadi! Pokušaj da se setiš šta ga je pre privlačilo na tebi, kod tebe. Evocirajte neke uspomene, nađite se u gradu (bez deteta!) kao pre kada ste se tek zabavljali, idite na kafu, razgovarajte neobavezno ( a ne o problemima na poslu), popijte i jedno pićence ako će vas to opustiti...
Kod kuće ponekad napravi malo romantike, napravi neki ručak bogat afrodizijacima user posted image , napravi romantičnu atmosferu, nastoj da ga opustiš, izmasiraj ga ako treba, to može biti vrlo sexi user posted image
Osim toga, izdvoj vremena da sa njim porazgovaraš i o ozbiljnim temama, saslušaj njegove probleme, uključi se i u taj deo njegovog života, nađite zajednička rešenja, i podržavaj ga što više! Tako će se opustiti a posle sve kreće svojim tokom.
Držim palčeve user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 56
24.11.2009 12:16:51   
Anoniman
Savet koji je lilly napisala je OK i to se zove savet.
da nekom kazes da se baci sa terase ili razvede nije lepo i nije fer!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 57
24.11.2009 12:18:20   
Anoniman
Svašta s vama, to nije bio savet! user posted image

To je samo značilo da nije smak sveta i da će proći.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 58
24.11.2009 12:20:38   
guppy RR
Molim za mir u ovoj temi ... nema potrebe da se vređate, pa još ANONIMNI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
24.11.2009 12:27:39   
Ellenica
Drage moje, citam ovu temu od pocetka, i dok nisam naisla na nju mislila sam da samo ja imam ovakav problem (tj. da sam imala).
Pricajuci sa svojim slobodnim prijateljicama, ili prijateljicama koje ne zive sa svojim momcima, partnerima ili kako da se izrazim(jer dolazim u fazu kada mi "momak" zvuci smesno), sve su me gledale sa nekim blagim sazaljenjem.
Sada kada se osvrnem i prisetim da pre udaje i pre pocetka zivota u dvoje, sve mi je nekako jasno.
I ja sam imala lude sexy akrobacije, i zanimljiva mesta na kojima se to desavalo.
ali tada sam zivela samo za sebe.
Stvari se menjaju, mm je isfrustriran od posla, razmisljanja o finansijama, kako cemo-gde cemo-koliko cemo gde para potrositi i sl. da ponekad moje navaljivanje bude jos samo jedna obaveza.
Pre braka kada bi se videli, to je bilo "posebno" vreme, kada odmaramo od sopstvenih problema, sexa je bilo i kolicinski i kvalitetom, dok danas delimo zivot i probleme, tako da kada smo zajedno to i nije neki "beg" od briga.
Tako da sam dobro razmislila (A verujte da me to dugo mucilo)
shvatila sam da mu je (mm) kao i meni,potrebno da se oseti onako opusten kao kada smo se zabavljali.
Tako da spustim loptu,
pustim ga da se odmori, da razbistri glavu, i na neko vreme ne izgovaram sve sto mi padne na pamet,
i ne davim ga sitnicama koje i sam zna, jednostavno ga ostavim samog sa sobom..
Tada mi se vraca onaj muskarac kog sam zavolela, opusten, nasmejan, tada se smejemo i zabavljamo.
A jedna stvar vodi drugoj, moj ne toliko nervozni i zabrinuti za buducnos muzic obraca paznju na mene.
Jer kao sto smo mi zene ponekad isfrustrirane i umorne, i nije nam uvek do kuvanja rucka ili bilo cega sto se od nas ocekuje, tako su muskarci isfrustrirani od svojih obaveza.a svi dobro znamo da frusracija lose utice na bracnu sobu ili vec gde "to" radite.
Zato nemojte se nervirati i brinuti zasto sexa nema, jer to je samo posledica, vec lecite uzrok, pokusajte da se setite onog osecaja pre braka i svih silnih obaveza i problema.

Dugacko od mene, neko se mozda nebi slozio, ali meni je pomoglo.user posted image

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
24.11.2009 12:33:17   
Anoniman
Svaka čast Ellenice! user posted image

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 61
24.11.2009 12:40:48   
Ellenica
Hvala hvala
Mnogo je vremena i razmisljanja bilo potrebno da se dodje do ovoga.
Nije lako pogotovo za one koji su sveze u braku pa ocekuju sve "odma i sad".

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 62
24.11.2009 12:42:35   
AtenA
IZVORNA PORUKA: Ellenica

Drage moje, citam ovu temu od pocetka, i dok nisam naisla na nju mislila sam da samo ja imam ovakav problem (tj. da sam imala).
Pricajuci sa svojim slobodnim prijateljicama, ili prijateljicama koje ne zive sa svojim momcima, partnerima ili kako da se izrazim(jer dolazim u fazu kada mi "momak" zvuci smesno), sve su me gledale sa nekim blagim sazaljenjem.
Sada kada se osvrnem i prisetim da pre udaje i pre pocetka zivota u dvoje, sve mi je nekako jasno.
I ja sam imala lude sexy akrobacije, i zanimljiva mesta na kojima se to desavalo.
Stvari se menjaju, mm je isfrustriran od posla, razmisljanja o finansijama, kako cemo-gde cemo-koliko cemo gde para potrositi i sl. da ponekad moje navaljivanje bude jos samo jedna obaveza.
Pre braka kada bi se videli, to je bilo "posebno" vreme, kada odmaramo od sopstvenih problema, sexa je bilo i kolicinski i kvalitetom, dok danas delimo zivot i probleme, tako da kada smo zajedno to i nije neki "beg" od briga.
shvatila sam da mu je (mm) kao i meni,potrebno da se oseti onako opusten kao kada smo se zabavljali.
Tako da spustim loptu,
pustim ga da se odmori, da razbistri glavu, i na neko vreme ne izgovaram sve sto mi padne na pamet,
Tada mi se vraca onaj muskarac kog sam zavolela, opusten, nasmejan, tada se smejemo i zabavljamo.
A jedna stvar vodi drugoj, moj ne toliko nervozni i zabrinuti za buducnos muzic obraca paznju na mene.
Jer kao sto smo mi zene ponekad isfrustrirane i umorne, i nije nam uvek do kuvanja rucka ili bilo cega sto se od nas ocekuje, tako su muskarci isfrustrirani od svojih obaveza.a svi dobro znamo da frusracija lose utice na bracnu sobu ili vec gde "to" radite.
Zato nemojte se nervirati i brinuti zasto sexa nema, jer to je samo posledica, vec lecite uzrok, pokusajte da se setite onog osecaja pre braka i svih silnih obaveza i problema.

Dugacko od mene, neko se mozda nebi slozio, ali meni je pomoglo.user posted image

ja se slazem u potpunosti!Jer sam ja takva da ne mogu kada sam opterecena drugim stvarima,mogu ali nije to to,a mm to ne kapira,on i kada je umoran,nervozan,isl. njemu je do sexa,jer je njemu na neki nacin to izduvni ventil!On je posle seksa opusteniji,veseliji i mirniji...

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 63
24.11.2009 12:50:35   
Dora

Tako da spustim loptu,

user posted image Ne reaguju svi na stres isto, ali stres je razlog zašto se ljudi menjaju. Sve si u pravu, mislim da si nam svima dala dobar savetuser posted image

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 64
24.11.2009 13:02:38   
Ellenica
Jaoj zene, sedim i smejuljim se od ovih pohvala, i to jos u ovakvoj temi.

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 65
24.11.2009 13:40:09   
Anoniman

Jaoj zene, sedim i smejuljim se od ovih pohvala, i to jos u ovakvoj temi.

Ellenica http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k020.gif
u pravu si za sve...
mislim da je najveci problem da covek shvati da nisu svi isti..
meni je trebalo isto vremena da shvatim da sam ja kao na primer Atenin muz (meni je seks izduvni ventil, mogu uvek i to me opusta) ali mm nije takav...On samo kad je rasterecen, opusten moze i hoce...
Najveca greska je pritisak.

ellenica user posted image user posted image

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 66
24.11.2009 13:50:09   
Anoniman
I ranije je bilo stresa i problema mozda i vise ne znam. Ja ga ne pritiskam cekam da se nesto promeni ne znam dokle da cekam ili prosto nadjem ljubavnika user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 67
24.11.2009 13:54:41   
Lilly*
Ljubavnik sigurno neće rešiti problem user posted image Nego, zašto čekaš da se nešto promeni, potrudi se da se nešto promeni, napisano je ovde nekoliko dobrih saveta user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 68
24.11.2009 14:08:48   
sephora
drage moje,
čitala sam šta sve ovde pišu drugari sa RR povodom ovog vašeg problema i ja mislim da ipak MORATE da posednete muževe i da lepo i dugo popričate sa njima...neka stave karte na sto, šta god da je razlog u redu, ali neka otvoreno kažu a ne da vi razbijate glavu...pričajte sa njima kao što to sada sa nama radite isto tako otvoreno i iskreno iznesite svoja osećanja, strahove, sumnje i potrebe...tražite to isto i od njih...samo izaberite trenutak za razgovor kada su dobre volje nikako u drugom trenutku...ima ljudi čiji je libido nizak, to nije greh ali iako je tako nađite neko rešenje i za to, nađite se na sredini...oni moraju da se otvore pred vama, tako jedino možete rešiti problem i nadam se da ćete uspeti, molim se za to, iskreno...

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 69
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:02:46   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 70
9.12.2009 18:05:24   
anuksunamun
ljudi sex je sirotinjska zabava :):):) ako vec imate decu smatraje se srecnicama ...sve vreme sveta vam ostaje za citanje knjiga i unapredjivanje sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 71
9.12.2009 18:07:47   
anuksunamun
salim se naravno,mislim da je elena zakljucila ovu temu ,bravo!!

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 72
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:09:10   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 73
9.12.2009 18:13:26   
anuksunamun
gagi dont worry,ja sam ipak mali sexualni maniac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zene smaraju muskarce -to je generalno..normalno je ako mu stalno przis mozak da mu se vise ne dize ...mislim svi treba da se zamislimo u kontra situaciji ...mislim jako prosto sam ovo opisala :):) ali tako je najbolje za ovu temu -cini mi se

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 74
9.12.2009 18:13:29   
Lu
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ljudi sex je sirotinjska zabava :):):) ako vec imate decu smatraje se srecnicama ...sve vreme sveta vam ostaje za citanje knjiga i unapredjivanje sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sam jadna sirotauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Na odmoru sa decom odmorićete se 17 minuta...
Da li ste sreli roditelja kom nakon putovanja sa decom nije bio potreban još jedan odmor?

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here