AtenA
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Drage moje, citam ovu temu od pocetka, i dok nisam naisla na nju mislila sam da samo ja imam ovakav problem (tj. da sam imala). Pricajuci sa svojim slobodnim prijateljicama, ili prijateljicama koje ne zive sa svojim momcima, partnerima ili kako da se izrazim(jer dolazim u fazu kada mi "momak" zvuci smesno), sve su me gledale sa nekim blagim sazaljenjem. Sada kada se osvrnem i prisetim da pre udaje i pre pocetka zivota u dvoje, sve mi je nekako jasno. I ja sam imala lude sexy akrobacije, i zanimljiva mesta na kojima se to desavalo. ali tada sam zivela samo za sebe. Stvari se menjaju, mm je isfrustriran od posla, razmisljanja o finansijama, kako cemo-gde cemo-koliko cemo gde para potrositi i sl. da ponekad moje navaljivanje bude jos samo jedna obaveza. Pre braka kada bi se videli, to je bilo "posebno" vreme, kada odmaramo od sopstvenih problema, sexa je bilo i kolicinski i kvalitetom, dok danas delimo zivot i probleme, tako da kada smo zajedno to i nije neki "beg" od briga. Tako da sam dobro razmislila (A verujte da me to dugo mucilo) shvatila sam da mu je (mm) kao i meni,potrebno da se oseti onako opusten kao kada smo se zabavljali. Tako da spustim loptu, pustim ga da se odmori, da razbistri glavu, i na neko vreme ne izgovaram sve sto mi padne na pamet, i ne davim ga sitnicama koje i sam zna, jednostavno ga ostavim samog sa sobom.. Tada mi se vraca onaj muskarac kog sam zavolela, opusten, nasmejan, tada se smejemo i zabavljamo. A jedna stvar vodi drugoj, moj ne toliko nervozni i zabrinuti za buducnos muzic obraca paznju na mene. Jer kao sto smo mi zene ponekad isfrustrirane i umorne, i nije nam uvek do kuvanja rucka ili bilo cega sto se od nas ocekuje, tako su muskarci isfrustrirani od svojih obaveza.a svi dobro znamo da frusracija lose utice na bracnu sobu ili vec gde "to" radite. Zato nemojte se nervirati i brinuti zasto sexa nema, jer to je samo posledica, vec lecite uzrok, pokusajte da se setite onog osecaja pre braka i svih silnih obaveza i problema. Dugacko od mene, neko se mozda nebi slozio, ali meni je pomoglo. ja se slazem u potpunosti!Jer sam ja takva da ne mogu kada sam opterecena drugim stvarima,mogu ali nije to to,a mm to ne kapira,on i kada je umoran,nervozan,isl. njemu je do sexa,jer je njemu na neki nacin to izduvni ventil!On je posle seksa opusteniji,veseliji i mirniji...
|