|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostatak sexa u braku
9.12.2010 18:55:15   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: tijana86

Jao zena i ja imam isti problem kao anonimna !user posted image Takodje sam tri godine u braku, i sve je bilo super cak smo pricali i o drugom detetu, a evo vec mesec dana nista. Cak mi je i dao nadimak debela svinja. user posted image Jer me je upoznao se 65kg a sada imam 90kg to mi je jedino opravdanje za njega. Pomozite mi ne znam sta da radim. Inace sam domacica i od kada sam se usala iz kuce nisma mrdunla.user posted image Poludecuuu!user posted image

Tijana meni je to stvarno ruzno od njegauser posted image ...i ja sam mm upoznala sa 60 kg a imala sam i 90 ali nikad nisam dozivela da mi kaze tako nesto,cak sta vise on je moja kocnica(stalno me tera da jedem).kad bi mi rekao tako nesto sigurno bih nasla nacin da mu uzvratim istom merom...nesto kao i "tvoj" je nekad bio bolji (sve mu diraj samo ponos ne user posted image )odmah bi se zapitao kako si se ti tad osecala

inace i ja pratim Oprhuuser posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 101
9.12.2010 19:27:33   
Diabla
user posted image ">
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Pa nisam ja znaci dzabe gledala Oprah-uuser posted image
IZVORNA PORUKA: Diabla

Daaaaa, ista stvar i kod nas. Mislim, hello???? Pa se ja pravdam: Oprah je rekla da je jednom mjesecno ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja nemam bas puno volje, narocito sada poslije porodjaja. Libido mi je na najnizem nivou. Ali bude sexa tu i tamo user posted image Ali to je samo zato jer MM napada non stop user posted image
Inace, on misli da se svi drugi seksaju bar 2 puta dnevno i onda sazaljeva sebe kad nema seksa odredjeni period. Pa se naljuti. Pa dodje opet da se umiljava dok ja ne popustim user posted image I tako u krug.

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 102
9.12.2010 19:32:37   
Verus
D user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 103
9.12.2010 19:36:19   
ika979
Ako trezveno razmislimo, zakljucicemo da je Oprah sasvim u pravu user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 104
9.12.2010 19:38:26   
Diabla
I da je podrzavamouser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ika979

Ako trezveno razmislimo, zakljucicemo da je Oprah sasvim u pravu user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu ika979)
Direktna veza do poruke: 105
9.12.2010 19:53:10   
Anck Su Nmaun
Kod nas dodje oko jednom nedeljno, brojcano nisam zadovoljna ...ali   on radi po ceo dan .. a uvece smo obicno izmoreni ... a nije da nemamo zelju.... i eto....user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 106
9.12.2010 20:01:06   
Olga75
sex u braku ??? mi ove godine jednom a prosle malo redje user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 107
9.12.2010 20:03:11   
ika979
Oce dusha, ali............. user posted image  
Realno, tempo zivota je takav, da nazalost namece tavu situaciju. Kod mene je bar tako. Cim se rasteretimo, skor raste...user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 108
   [Obrisana poruka]
9.12.2010 20:34:01   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ika979)
  Direktna veza do poruke: 109
9.12.2010 20:35:48   
anajid
bez njega

Muza ili sexa???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 110
   [Obrisana poruka]
9.12.2010 20:37:04   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 111
9.12.2010 20:38:35   
Verus
e jesi blesauser posted image
IZVORNA PORUKA: olga75

sex u braku ??? mi ove godine jednom a prosle malo redje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 112
9.12.2010 20:52:31   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja nemam bas puno volje, narocito sada poslije porodjaja. Libido mi je na najnizem nivou. Ali bude sexa tu i tamo user posted image Ali to je samo zato jer MM napada non stop user posted image
Inace, on misli da se svi drugi seksaju bar 2 puta dnevno i onda sazaljeva sebe kad nema seksa odredjeni period. Pa se naljuti. Pa dodje opet da se umiljava dok ja ne popustim user posted image I tako u krug.

Uh Choopa, kao da sam ja pisala post user posted image
ali - vratiće se sve u normalu user posted image ...user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 113
9.12.2010 20:52:42   
Daca88
Joj temauser posted image
MM i ja se sexamo jednom nedeljno,i to isključivo vikendom jer preko nedelje nemamo vremenauser posted image .
Seksali bi se mi češće,nego što me nervira nama se SVAKI DAN neko nacrta u gosteuser posted image Mi spavamo do 8,i onda obavezno zvono,a imamo zajebane komšije koje ako im ne otključaš počnu gađati prozore sa komadićima zemljeuser posted image user posted image kobajagi brinu se što ne otvaramo kad oni ZNAJU da smo kućiuser posted image špijuni neki teški...e onda neko dođe na kafu pa zasedne...pa dođe neko od porodice...pa treba se ići u prodavnicu ili na pijacu.Naravno tu su obaveze oko bebe...pa kuvanje,spremanje,sudovi,usisavanje...i hop već bude 13h i mm kreće na posao,radi do 22h a dok dođe kući to je 23h,okupa se,večera,i legne da spava,a i ja budem umorna,a što je interesantno niko od komšija ne dolazi kada sam sama,oni baš vole da dolaze kada je kući mm,kao da namerno nedaju mladima da se voleduuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 114
9.12.2010 20:54:01   
Podrum Š.
Sram ih bilo user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 115
10.12.2010 11:48:37   
caca81
Ja ne znam da li me muž "kažnjava" za neimanje sexa tokom druge trudnoće i 10 meseci posle porođaja, ali on tvrdi kako mu je jednom mesečno sasvim dovoljno, a meni nije, i onda ga ja napadam svako veče, u toku dana pričam šta ću da mu radim...i onda se to svede na 3x nedeljno, ali i to mi je malo...user posted image
+ otkrila sam neke nove poze, koje mi baš prijaju i uvek sam spremna za nešto novo, a on nije...user posted image

< Poruku je uredio caca81 -- 10.12.2010 11:50:25 >

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 116
10.12.2010 12:21:13   
indy_25
Moj muz kad sam se tek porodila izbjegavao je sex i nakon 30 dana ja mu kazem sto nece da se sexamo user posted image  kaze on mene je strah. Ja kazem njemu kad mene nije strah sto bi tebe bilo. I tako svodilo se na sve jednom sedmicno sto je za mene jako malo. Jednu noc sam mu rekla ako on ne moze s obzirom da je njemu tek 30 g i da smo frisko u braku a ne 15 g da cu ja lijepo naci drugog koji ce me zadovoljavati user posted image . Ne znam jel to shvatio ozbiljno ali se promijenilo ili sam ja pocela malo da sebe ne zapostavljam da se sminkam sredjujem i mrsam pa mu se zelja vratila. Imamo sex dva do 3 puta sedmicno.

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 117
10.12.2010 14:10:46   
Jele
Sad sam se smejala samoj sebi kada sam skontala da se mi radi sexa nalazimo u dnevnoj sobi, pošto spavamo odvojeno, ja sa Strahinjom u jednoj, on sada sa Urošem u drugoj sobi... Ne pamtim kada smo vodili ljubav na bračnom krevetu, ali neka, ovako je zanimljivije user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 118
10.12.2010 22:44:33   
tijana86
Drage miije mnogo sam tuzna user posted image ! On mene i dalje odbija! I ne znam sta da radim ! user posted image Bas sam bzv

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 119
10.12.2010 23:58:04   
Alexis79
tijana draga a da se ti malo posvetis sebi.

Neka promena frizure ,sminke , ti ces se osecati lepse i zadovoljnije.

Ili ako moze uplati neku rekreaciju,pricaj sa svojim muzem pa krenite zajedno na nesto.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 120
11.12.2010 7:51:03   
indy_25
IZVORNA PORUKA: Jele

Sad sam se smejala samoj sebi kada sam skontala da se mi radi sexa nalazimo u dnevnoj sobi, pošto spavamo odvojeno, ja sa Strahinjom u jednoj, on sada sa Urošem u drugoj sobi... Ne pamtim kada smo vodili ljubav na bračnom krevetu, ali neka, ovako je zanimljivije user posted image

I mi ovako spavamo ja spavam u Sarinoj sobi da bi je cula jer oboje spavamo uh ne cujemo dijete nikako. I onda kad je noc kad peremo zube on kaze meni hajde navrati kod mene malo ili ja njemu hajde dodji kod mene u sobu user posted image . Ko cimeri smo al eto uspjeva i tako. Inace daanas smi dolazi iz Las Vegasa bas sam ga pozelila i njega i NJEGA user posted image  

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 121
11.12.2010 7:53:31   
Lu
Ja sam zaboravila i da razmišljam o sexuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 122
11.12.2010 7:55:08   
indy_25
Lu nisam ni ja razmisljala ovih 10 dana dok nije bio tu ali kad je tu onda razmisljam. Tvoj muz nije tu pa zato vjerovatno nemas potrebu ali kad dodje vjerovatno se napadate user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 123
11.12.2010 8:02:22   
Lu
Samokontrolauser posted image  user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 124
11.12.2010 11:59:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tijana86

Drage miije mnogo sam tuzna user posted image ! On mene i dalje odbija! I ne znam sta da radim ! user posted image Bas sam bzv

tijana, slazem se sa alexis - mozda da napravis neku malu promenu kako bi se ti osecala zadovoljnije i zenstvenije. a posto sam procitala i tvoj raniji post i sto si napisala kako te je nazvao - ja bih tu mozda udarila i nisko - uvratila uvredom, pogotovo ako moze na finjaka. a u krajnjem slucaju bih se zainatila da izgubim par kilograma, da pocnem da izlazim i da mu dam do znanja da ako on nece ima ko hoce. suvise si ti mlada (pretpostavljam da si 86 godiste) da bi dozvolila sebi da prihvatis takvu situaciju. ajde, glavu gore i u napad!

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Na odmoru sa decom odmorićete se 17 minuta...
Da li ste sreli roditelja kom nakon putovanja sa decom nije bio potreban još jedan odmor?

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here