|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:15:33   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 76
   RE: Nedostatak sexa u braku
9.12.2009 18:20:24   
anuksunamun
pa ti si srecna zena onda ...daj neku konkluziju za ovu temu ...vidis ima zena kod kojih nije tako...a ja bih prva da sam na mestu muskaraca koje zene peglaju i zvocaju,totalno zapostavila...jer sam za devizu "il se lepo dogovori ..ili se raskantaj "malo sam radikalna ali sta ces

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 77
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:22:56   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 78
9.12.2009 18:31:50   
anuksunamun
gagi procitaj jos jednom moju poruku,ne treba ni da razmislis ,a sve ce ti biti jasno,ja nisam rekla da se treba tucati non stop...nego sam rekla -citaj izmedju redova :ako se zeli dobar sexualni zivot u braku,treba sa svojim partnerom pre svega da budes dobar prijatelj i naravno onda ljubavnik"..nisam pominjala konkretno tvoj primer ,ali verujem ti da ti je muz potentan i da te zadovoljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 79
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:32:45   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 80
9.12.2009 18:36:54   
anuksunamun
banja luka je divan graduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 81
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:39:00   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 82
9.12.2009 18:40:45   
anuksunamun
cuj bila ,muz mi je bosanac ,pa znam da malo sporije zakljucujete :):):)

Direktna veza do poruke: 83
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:42:27   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 84
9.12.2009 18:45:18   
anuksunamun
on je iz sarajeva (bio)posto je pravoslavac -on kaze bio :):)bila sam u banja luci kod njegove tetke ..i banja luka je lep gradic -mene podseca na novi sad

Direktna veza do poruke: 85
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 18:47:26   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 86
29.12.2009 17:24:29   
majdule
evo supruga i ja 6 godina guramo, za sada nemamo takvih problema fala bogu !!!user posted image

Direktna veza do poruke: 87
29.12.2009 17:27:30   
Anoniman
Majdule, javi se na spisak RR tata, ako si tata. A i ako nisi. user posted image

(odgovor članu majdule)
  Direktna veza do poruke: 88
16.10.2010 0:18:32   
milia
posle rodjenja deteta suprug je postao nezainteresovan. Nisam se promenila u trudnoci, ali su, cini se, dve stvari doprinele - umor, i zvocanje. Tj. on kaze kako zvocam. Ja mislim da je to krajnji bezobrazluk. Iako je mm suprotnost balkancu, mene nervira kad moram da mu nacrtam sta treba da uradi po kuci. Zasto ne bi mogao da se seti sam? Zato sto ga mrzi, pretpostavljam, a onda da na mene padne sav posao po kuci samo da ne ispadne da ga podsecam, tj. zvocam , to nece moci.
I tako, nema seksa. Bas sam patila, prosla sam kroz sve faze, probala da pricam s njim, sve lepo kao u filmu, ali nema rezultata, dok me to nije potpuno ubilo u pojam. Sada, iako nekad luda za njim, ja vise ne zelim svog supruga. A on, posle prve godine, kao da se prenuo. Sada me juri po kuci, a ja stalno izbegavam i smisljam gluposti. Nece mi se, pa to ti je. I vidim da sad on nekako to prozivljava. I pita me sta nije u redu. Mislim da sam negde u sebi jos ljuta na te opaske o zvocanju i eto, baksuz sam, znam, ali ne mogu. I kad se nakanim, jednostavno sam odsutna. A bas sam volela seks. Da stvar bude grotesknija, ljuta sam na mm i zbog toga sto me je ubio u pojam i ohladio me. I tako u krug. Ovo ne vodi nicemu. user posted image
Poceli smo da se svadjamo oko gluposti. Cini mi se da smo se popeli na taj tobogan sa koga ljudi samo skliznu i rastave se. Ni zbog cega posebno.
A mozda je samo kriza?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 89
25.11.2010 18:37:12   
danki
IZVORNA PORUKA: danki

Jao ljudi,desava mi se nesto cudno,mislila sam da ce proci ali traje vec duze vreme i ne mogu to vise da drzim u sebi,glupo mi je sto moram ovo da kazem ali ja sam totalno izgubila zelju za seksom,ma nikakva stimulacija ne pomaze,jednostavno sam mrtva hladna prema svemu sto me je nekad i tekako palilo,najgore mi je tokom odnosa sto moram da glumim da mi je lepo,volim svog partnera,dugo smo zajedno,i ne mogu da zamislim nekog drugog,pa sta je onda u pitanju moze li neko da predpostavi jer ja ne znam kome da se obrati...

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 90
25.11.2010 18:38:51   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: danki

Jao ljudi,desava mi se nesto cudno,mislila sam da ce proci ali traje vec duze vreme i ne mogu to vise da drzim u sebi,glupo mi je sto moram ovo da kazem ali ja sam totalno izgubila zelju za seksom,ma nikakva stimulacija ne pomaze,jednostavno sam mrtva hladna prema svemu sto me je nekad i tekako palilo,najgore mi je tokom odnosa sto moram da glumim da mi je lepo,volim svog partnera,dugo smo zajedno,i ne mogu da zamislim nekog drugog,pa sta je onda u pitanju moze li neko da predpostavi jer ja ne znam kome da se obrati...

draga koliko već radite na bebi, sorry nisam u toku?

možda je pritisak zbog svega toga, svima nam se to neki put desi.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2010 18:39:12 >

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 91
25.11.2010 18:46:10   
danki
tek nepuna dva meseca,ali se oko toga uopste neoptercujem,kad se desi desice se,nego sto nemam zelju za odnosima,nemam nikakav osecaj,pokusavam da se skoncetrisem al ne ide

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 92
25.11.2010 20:11:20   
Anoniman
danki i ja sam ti pisala u crticama da verujem da je to zbog toga sto sad  osecate sex kao obavezu. ali ako ti kazes da nije tako...

(odgovor članu danki)
  Direktna veza do poruke: 93
25.11.2010 23:42:03   
choopa choops
Ja nemam bas puno volje, narocito sada poslije porodjaja. Libido mi je na najnizem nivou. Ali bude sexa tu i tamo user posted image Ali to je samo zato jer MM napada non stop user posted image
Inace, on misli da se svi drugi seksaju bar 2 puta dnevno i onda sazaljeva sebe kad nema seksa odredjeni period. Pa se naljuti. Pa dodje opet da se umiljava dok ja ne popustim user posted image I tako u krug.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 94
9.12.2010 13:24:50   
tijana86
Jao zena i ja imam isti problem kao anonimna !user posted image Takodje sam tri godine u braku, i sve je bilo super cak smo pricali i o drugom detetu, a evo vec mesec dana nista. Cak mi je i dao nadimak debela svinja. user posted image Jer me je upoznao se 65kg a sada imam 90kg to mi je jedino opravdanje za njega. Pomozite mi ne znam sta da radim. Inace sam domacica i od kada sam se usala iz kuce nisma mrdunla.user posted image Poludecuuu!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 95
9.12.2010 13:29:36   
magnetic
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja nemam bas puno volje, narocito sada poslije porodjaja. Libido mi je na najnizem nivou. Ali bude sexa tu i tamo user posted image Ali to je samo zato jer MM napada non stop user posted image
Inace, on misli da se svi drugi seksaju bar 2 puta dnevno i onda sazaljeva sebe kad nema seksa odredjeni period. Pa se naljuti. Pa dodje opet da se umiljava dok ja ne popustim user posted image I tako u krug.

Potpuno ista prica kod mene,ali se nadam da cu se uskoro vratiti na staro,jer i mene samu nervira ta moja bezvoljnost

< Poruku je uredio magnetic -- 9.12.2010 13:32:16 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 96
9.12.2010 13:32:37   
Diabla
Daaaaa, ista stvar i kod nas. Mislim, hello???? Pa se ja pravdam: Oprah je rekla da je jednom mjesecno ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 97
9.12.2010 15:17:49   
Alexis79
Ja sve imam utisak da od kako radimo na user posted image ,da je sexa sve manje.user posted image

Tu je naravno posao koji mm radi i po 12 sati dnevno,pa druge obaveze i gluposti.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 98
9.12.2010 18:46:48   
NadaR

IZVORNA PORUKA: tijana86

Jao zena i ja imam isti problem kao anonimna !user posted image Takodje sam tri godine u braku, i sve je bilo super cak smo pricali i o drugom detetu, a evo vec mesec dana nista. Cak mi je i dao nadimak debela svinja. user posted image Jer me je upoznao se 65kg a sada imam 90kg to mi je jedino opravdanje za njega. Pomozite mi ne znam sta da radim. Inace sam domacica i od kada sam se usala iz kuce nisma mrdunla.user posted image Poludecuuu!user posted image

user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 99
9.12.2010 18:50:36   
Verus
Pa nisam ja znaci dzabe gledala Oprah-uuser posted image
IZVORNA PORUKA: Diabla

Daaaaa, ista stvar i kod nas. Mislim, hello???? Pa se ja pravdam: Oprah je rekla da je jednom mjesecno ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Na odmoru sa decom odmorićete se 17 minuta...
Da li ste sreli roditelja kom nakon putovanja sa decom nije bio potreban još jedan odmor?

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here