milia
|
posle rodjenja deteta suprug je postao nezainteresovan. Nisam se promenila u trudnoci, ali su, cini se, dve stvari doprinele - umor, i zvocanje. Tj. on kaze kako zvocam. Ja mislim da je to krajnji bezobrazluk. Iako je mm suprotnost balkancu, mene nervira kad moram da mu nacrtam sta treba da uradi po kuci. Zasto ne bi mogao da se seti sam? Zato sto ga mrzi, pretpostavljam, a onda da na mene padne sav posao po kuci samo da ne ispadne da ga podsecam, tj. zvocam , to nece moci. I tako, nema seksa. Bas sam patila, prosla sam kroz sve faze, probala da pricam s njim, sve lepo kao u filmu, ali nema rezultata, dok me to nije potpuno ubilo u pojam. Sada, iako nekad luda za njim, ja vise ne zelim svog supruga. A on, posle prve godine, kao da se prenuo. Sada me juri po kuci, a ja stalno izbegavam i smisljam gluposti. Nece mi se, pa to ti je. I vidim da sad on nekako to prozivljava. I pita me sta nije u redu. Mislim da sam negde u sebi jos ljuta na te opaske o zvocanju i eto, baksuz sam, znam, ali ne mogu. I kad se nakanim, jednostavno sam odsutna. A bas sam volela seks. Da stvar bude grotesknija, ljuta sam na mm i zbog toga sto me je ubio u pojam i ohladio me. I tako u krug. Ovo ne vodi nicemu. Poceli smo da se svadjamo oko gluposti. Cini mi se da smo se popeli na taj tobogan sa koga ljudi samo skliznu i rastave se. Ni zbog cega posebno. A mozda je samo kriza?
|