Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 10:45:48
|
|
|
|
jovana jojo
|
Jole ti si uvek pozitivna koliko mogu primetiti! ko danas ide kod dr na pregled SRECNO...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 10:46:35
|
|
|
|
Jole84
|
Takve smo ti mi Jovane
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 10:53:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja dosla sa Ac.Dobro je proslo.Sada mirovanje. Nema sunca sta je sa njom? Jole
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 11:01:58
|
|
|
|
Jole84
|
Cece bitno da je gotovo! Kako je bilo? Sad odmarkaj i čekaj lepe rezultate
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 11:29:42
|
|
|
|
Dani.kv
|
Devojke vidim opustene ste i uzivate u stomacicima. Tako i treba. Vreme brzo prolazi. Evo ja jos malo pa osmi. Vik pitaj koliko su bebice teske i kad planiraju da te hospitalizuju? Ja osmog januara najkasnije odlazim na odeljenje
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 11:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole,nista strasno.Mali gledalu bebu,onda boc boc i tako..
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 11:40:05
|
|
|
|
jovana jojo
|
Cece jel to AC nesto poput testa sto se vadi injekcijom iz stomaka plodova voda? Ja sam samo dabl test radila, je li ko od vas isao na 4D
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 12:35:42
|
|
|
|
Jole84
|
Dani kako si ti Vreme leti! Za čas nam stižu Božič bata i seka Cece samo nek si prebrinula,sad leškari i mazi tibu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 12:43:37
|
|
|
|
viking
|
Hvala devojke, javljam vam obavezno, ali odmah posle pregleda idem u školicu roditeljstva pa neću sigurno stići do kompa pre 22h, čisto da mi se ne zabrinete Jole, što se privatnosti tiče, to i mm stalno govori, pošto je bio šokiran koliko se sve vidi na 4D isto je rekao - Ovo je teško kršenje privatnosti! A još su i goli! Hoću Dani, ali s obzirom na to da je ovo prvo upoznavanje ne znam da li ću odmah dobiti baš sve informacije. Mada, idem spremna, sa spiskom pitanja
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 12:48:07
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro si nam javila,da ne dignemo uzbunu do večeras Uzbuđena sam na tvoj red Bogami uskoro ću i ja na 4d,neka se leptir malo stidi
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 12:51:07
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Takve smo ti mi Jovane Vik, LO javljajte sta rade bebane! Cece vazno da je sve dobro proslo, sad malo odmaraj kako su ti rekli Apropo privatnosti, u prosloj trudnoci, kad sam bila 7. mesec, moj doca se nesto razboleo pa ga je menjao neki mlad lekar koji je na jednom pregledu do te mere analizirao polni organ moje bebane da sam ga na kraju zamolila da joj vise ne remetimo privatnost i rekla da znam da je devojcica i da ne moramo sad da je zagledamo do besvesti sad mi je jako smesno kad se toga setim, a tada sam odlepila... za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 13:42:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Zenice hvala vam.Lezim,dragi uzeo bolovanje pa se sada mazimo i pazimo.Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 15:00:37
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jovana jojo Cece jel to AC nesto poput testa sto se vadi injekcijom iz stomaka plodova voda? AC jeste vađenje plodove vode. Evo teme za 4D: KLIKJa planiram da i ovaj put spojim eho i EUZ da tad odem na 4D. Mi sinoć bili kod genetičara, dobili izveštaj, tako da za AC sve spremno.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 15:19:41
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav zenice! Hahahaha, Poc, bas si me nasmijala sad, mi mame bas o svemu mislimo, i oko svega brinemo...a kad ja rekoh Joletu da ne narusava privatnost svojoj curi, tako me je moj momak cuo i jutros ga je dr jeeeeeeeeeeedva premjerio....sestra mu je ostavila igraonicu u naslijedstvo i sad momak ima prostora da pobjegne gdje hoce...kako dr krene da mu premjeri nogicu, tako on pobjegne....sou zivi, i tako dr se sve mrsti dok ga pokusava uloviti na uz, i govori odavno me nije ovako neka beba nasetala a ja mislim kako se moj dragi vec vrti ispred vrata i pita se zasto ga toliko dugo ne zovu da udje unutra i zasto se nista i ne cuje i stvarno se zamislio zbog toga...a dr je sigurno preko 15 minuta pokusavao da ga premjeri... zna dijete vec sad da se sakrije kad mu smetamo Uglavnom sve je u redu, stanje od ponedjeljka nepormijenjeno sto se tice grlica, beban izuzetno zivahan i pokretljiv, mjere odgovaraju starosti trudnoce i to je to... Cece super sto se sve zavrsilo konacno, sad jedna briga manje...javi nam rezultate AC mada vec sad znam da ce biti uredan nalaz, ali ces saznati i pol. Dani jos malo! Jovana, dr bas znaju da zakazu nekad, pogotovo kad se radi o necemu sto nije njihovo polje djelovanja...nazalost...al bice to sve ok, vjerujem! Samo pozitivno razmisljaj! Vik, javljaj nam sto prije kako je proslo....joj pa ti si krenula u skolicu, meni je to bilo pravo uzivanje dok sam isla, ovaj put necu ali je super iskustvo pa preporucujem svima da se upisu barem na teorijski dio.... Uh al se ja raspisah...ljubim vas debelice moje!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 17:14:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Lo hvala.Jos ako Bog da da i nalaz bude ok.A pol,hmmm potpisali da ne zelimo do poroda
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 20:26:16
|
|
|
|
pocahontas
|
bravo za aktivnog batu vik rece da nece pre 22h pisati! NM valjda cemo sledece nedlje uspoeti da se organizujemo za kafu..kad ti ides na AC?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 29.11.2013 21:05:22
|
|
|
|
New Mom
|
Zakazano je za 10.12. Ajd probajte. Dacu sve od sebe jer mi je i ispitni rok od ponedeljka.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 0:18:13
|
|
|
|
viking
|
Ćao drage devojke, evo i mene, malo kasnim, ali neplanirano smo posle školice otišli s drugarima na kafu.... Elem, sve je super na UZ, bebe su "po standardu", doktorka je super i baš sam izašla srećna iz ordinacije. Čak je i mene pohvalila, ne samo bebe Idem da pišem malo detaljnije u Trećem tromesečju, da ne pisešm dva puta isto, a realno tamo pripadam. To što ne mogu da se odlepim od vas, to je druga priča
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 9:34:46
|
|
|
|
little_one
|
Hehehhe...s.ad cemo mi za tobom Vik, da te stignemo! Bravo za pregled a i za tebe! Sve napreduje kako treba i to je najbitnije...idem da citam sta si tamo pisala....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 10:03:16
|
|
|
|
Jole84
|
LO dakle bila jurnjava po stomaku Bitno da mi je zetko dobro
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 10:30:03
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro ženice
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 10:37:33
|
|
|
|
little_one
|
Op op Jole, jel ti to nudis mladu MOze, moze...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 11:25:55
|
|
|
|
New Mom
|
Kako ste zene? Meni dan zapoceo povracanjem, a mislila sam da je to iza mene.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 12:16:27
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja treba da odem do prodavnice a mrzi me Moram i da napravim tortu (tražila sam neke brzinske od 15min.da se puno ne zamaram ) sutra je mm rođendan NM još imaš mučnine? Uh... E da, pitala ja dr za pojas, i rekao mi da pomalo nosim ako mi prija, ali da ne preterujem,jer on slabi mišiće kičme i onda bude kasnije jo gore
< Poruku je uredio Milica cica -- 30.11.2013 12:18:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 30.11.2013 14:40:10
|
|
|
|
Jole84
|
LO mora da na vreme gledam da mi devojče ide u dobru kuću šalim se,možda bude i drugar NM zar opet? Mico imaš onu tortu "lenja žena" baš se brzo pravi a ukusna je. Ja bila sa mm da gledam krevete,trebao bi mi jedan za tu sobicu gde ću da budem sa bebom..pa na vreme da se informišem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRegenerativna medicina i matične ćelijeMatične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?