Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:12:39
|
|
|
|
viking
|
Ne, ne, neću danas, to sam navela primer ilustracije radi. Mada, dan je tek počeo, videćemo
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:17:45
|
|
|
|
pocahontas
|
jao lo videla sam sliku na fb kod nas nema snega uopste, mada je juce ispadao ceo dan, nije se zadrzao...jedva cekam prvi pravi sneg, valjda ce do tada i moja pahuljica prohodati pa da moze da trcka po snegu ja sutra idem na kontrolu, bas sam nesto nestrpljiva, bolucka me stomak pa samo da vidim bebu pa da se smirim sto mse tice plakanja, u prvoj trudnci sam se jednom rasplakala na pocetku (i to zbog filma montevideo, odmah sam znala sam trudna jer placem zbog tako necega) i na samom kraju sam se par puta rasplakala dok sam se mazila sa mojom kucom (svesna sam koliko ovo zvuci bolesno) malo od miline i ljubavi, a malo jer nece zauvek ziveti..mm se svaki put smejao, a ja onda udri jos jace.. i plakala sam kad sam dosla iz porodilista dokle god me nije vodio da vidim psa, a to je bilo 6 dana posle porodjaja, onda sam iskulirala a zato sam u ovoj trudnoci prava placimikica, samo da beba ne bude takva odoh sad da kuvam rucak, mozda pustim koju suzu jer sam zaboravila da kupim tikvice, a beba ih bas voli...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:20:07
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik kako si nam ti? Jel bebane skakuću?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:22:53
|
|
|
|
jole82
|
Hehe..ma znam šta reče, al zgodno mi bilo da se našalim Uživajte trudničice
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:24:48
|
|
|
|
Jole84
|
Poc,Vik baš me nasmejaste za plakanje ja mislila da sam najgora što plačem jer se mm nešto šalio na račun bebe,glupost živa Kod nas još nema snega,LO pošalji malo Za sve jedan veliki
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:49:52
|
|
|
|
jovana jojo
|
Kod nas jos nista od snega Dobro jutro trudnice, ja sam rano ustala ali sam zavrsavala posla po kuci i za danas sam gotova. Sutra mi je rodjendan pa sam finalne radove ostavila za sutra, sve lepo rasporedila... kod mene sve programirano, glava me jutros bolela samo zato sto kafu nisam popila pre 9h. Sve mi se remeti ako nije tacno u minut...
< Poruku je uredio jovana jojo -- 26.11.2013 11:50:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 12:46:24
|
|
|
|
Jole84
|
Samo da znate da je i kod mene pao sneg,sad ću da plačem,spičila me emocija
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 12:49:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Samo da znate da je i kod mene pao sneg,sad ću da plačem,spičila me emocija Znaci da je devojcica cim places tako sam i ja prva dva puta a sad nisam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:02:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: serpica Znaci da je devojcica cim places tako sam i ja prva dva puta a sad nisam Ih, uopšte ne mora da bude. Ja sam u prvoj bila stena, u drugoj plakala za sve, a prvo žensko, drugo muško.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:18:26
|
|
|
|
jovana jojo
|
To sve zavisi od trudnice do trudnice! Jel vama iskacu bobuljice po licu? Meni ne mogu da se zaustave ali sve jedna nestane druga se pojavi. Pre trudnoce ih uopste nisam imala, svesna da su hormoni ali pomalo pocinje da me nervira. I jel imate vi predosecaj sta nosite ako niste jos to saznali?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:23:21
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi mora da bude devojčica da ispunim želju Leni a i da Toma ima žensku NM kako si Jovana ja sam jedno vreme sve pričala u muškom rodu,od silne želje da bude dečak jer sam se namučila,pa kao da mi se žensko ne muči. U svakom slučaju mi je svejedno,a i što bi moja mama rekla "rodi me majko srećnog pa me baci u baru,isploviću s ribom u ustima". Nek je živo i zdravo i srećno. Mada kako vreme prolazi sve više imam osećaj da je devojčurak,pa ne znam koji da pratim,prvi ili drugi Što se bubuljica tiče,ja sam ih imala u prva tri meseca i to baš,čim sam ušla u četvrti izgubile su se i ten mi je baš lep. Kakva je kod tebe situacija? Nego devojke jel se u peti mesec ulazi sa 17+1 ili sa 18+1? Porodiću se a da ne ukapiram računice
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:31:39
|
|
|
|
Milica cica
|
Peti mesec je od 18. do 22. nedelje, znači sa punih 18 ulaziš u peti mesec 23. do 27. šesti 28. do 31. sedmi 32. do 35. osmi 36. do 40. deveti
< Poruku je uredio Milica cica -- 26.11.2013 13:33:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:40:33
|
|
|
|
pocahontas
|
ja sam pod utiskom od jutros, pa moram i ovde da napisem, zena cedomira jovanovica je 5. put trudna, nevezano za politicko opredeljenje, brate mili 5. put prolazi kroz ovo! svaka joj cast... jao da padne i kod mene pa i ja da placem
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:41:21
|
|
|
|
jovana jojo
|
He meni je lice katastrofa blago receno i ten mi se izmesao kod ociju podocnjaci, pege, bledo lice posto je proslo leto i ne tamnim vise, ne znam kako bi opisala... ni ja nikako nisam mogla ukapirati koji sam mesec dok dr nisam pitala, sta cu oni samo u nedeljama pricaju kad god odem na pregled...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:44:38
|
|
|
|
Jole84
|
Jovana a jel ti tako bilo i u prvoj trudnoći? Povući će se verovatno uskoro. Poc svaka joj čast Ako ne nađeš razlog plači zbog ovog mog što pao,biće ti lakše Hvala Mici,tako sam i mislila,al da proverim Kako si ti?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:44:55
|
|
|
|
jovana jojo
|
A bre svi se od jutros uhvatili plakanja pocecu i ja plakati citajuci vase komentare Pa mozda se poradja carskim rezom, ma nije tesko trudnocu izneti samo da mi neko kaze da ce se umesto mene poradjati pristala bi
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:50:42
|
|
|
|
vikiveki
|
za drugo tromesečje od jutros ste baš aktivne morala sam da vas pohvalim
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 13:57:26
|
|
|
|
Jole84
|
Viki to zato što zahladnelo pa nema više mnogo šetnje
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 14:14:48
|
|
|
|
Dani.kv
|
Devojke lepo ste se opustile. Uzivajte
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 14:16:13
|
|
|
|
viking
|
Dobro sam Mico, evo gledam Rudolfa kako pravi kolače i oblizujem se a jedem cveklu Super su bebice, ritaju se, a u petak idem na UZ posle mesec dana, da vidim šta stvarno rade :) IZVORNA PORUKA: Milica cica Vik kako si nam ti? Jel bebane skakuću?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 14:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene sada zvali za AC u petak u 8 imam.Uhvatila me trema,doslo mi da placem
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 14:56:43
|
|
|
|
New Mom
|
Cece, bice sve OK. Videces! Ne boli nista, ko injekciju da dobijes. Popij bensedin ujutru, ako imas, pomocice ti da se opustis (iako ga daju da se opuste misici).
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve mi se pomijesalo,to bockanje nije nista,ionako se pikam svaki dan dva puta.Meni je to poslije,sta kao.Mirovanje,kakvo je,posledica,nalaz.Znaci na nuli sam
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:06:30
|
|
|
|
little_one
|
Cece bice to sve u redu! Samo polako!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:12:45
|
|
|
|
Jole84
|
Cece biće sve u redu,bitno da prebrineš to,posle si mirna
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSpisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Uloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?