Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 10:57:19
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro ženskice,ajdete na kafu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:04:26
|
|
|
|
little_one
|
Jole da znas da bi prijala jedna...a ja sam se ulijenila, Andrea mi spava a ja se izlezavam nakon dorucka....jutrosnja kafa me nista nije razbudila...tako da daj ovamo jednu, dok mi je dijete jos u carstvu snova! Kako si nam ti? Mrda li se snajka?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:25:54
|
|
|
|
Jole84
|
Kuvam odmah i požuri da se ne ohladi Ako ako samo odmaraj dok Andreica dremka,imate li još snega? Nama sinoć bili jedni prijatelji sa klincem uzrasta kao Andrea,mnogo je sladak u ovom periodu,čak mi je i mazio stomak Juče sam bila u šoku od snajke Kad oni otišli ja sela da malo odmorim i češkam trbu i odjednom vidim da mi stomak otišo u levu stranu,gilickanje i jedan "tvrđi" deo i jednu rupu...al sam objasnila Tačno sam skontala kako se pomerio beban,čak je počelo i da me bolucka u tom delu. Još uvek slabijeg inteziteta ali ipak vidljivo,mm se jedva načudio
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:32:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole,a da ti nama donese kafu u Bl. Ipak nas 2 a ti si se ponudila da kuhas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:34:50
|
|
|
|
little_one
|
Jole, nakon godinu dana samo postaju sve zanimljiviji....a za trbu sam skapirala, vidjeces ti tu jos akrobacija...noga u pluca a ruka u bubreg i tako to...cek da dodjes u 8mi, 9ti mjesec, ima da ti bude bas zanimljivo... Moj momak jos ne pravi te akrobacije jer ima prostora koliko hoces, sestra mu napravila pravu igraonicu unutra i ima prostora da se okrene a da ni ne primjetim..al dobro osjetim kad lezim na boku a on se krene gurkati u stilu mama lezis na meni...prostora molim Kafa....mmmmm....mirise i ovdje....Cece, slazem se u potpunosti, Jole je mladja, sta joj fali da potegne do nas malo Kako si nam ti Cece?
< Poruku je uredio little_one -- 4.12.2013 11:36:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:35:11
|
|
|
|
Jole84
|
Cece bogami kako sam poletna pešaka bih mogla da dođem do vas LO mogu da zamislim kako će tad da bude veselo,ja sam već sada u šoku šta taj leptir može juče sam se smejala,set_ila sam se kad si rekla da je prvo leptir pa riba
< Poruku je uredio Jole84 -- 4.12.2013 11:36:33 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:39:08
|
|
|
|
little_one
|
Ja sam Andreu zvala balerinazbog akrobacija u stomaku, a ovaj malac je ko neki kik bokser vec sada...pa da prvo je leptir, pa riba, pa onda sta god da ti padne na pamet a da moze da izvodi akrobacije
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:53:19
|
|
|
|
Jole84
|
Bitno da su sportisti Cece kako si,jel leškariš? sad tek vidim da se javila Sunce
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 11:59:12
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Kad oni otišli ja sela da malo odmorim i češkam trbu i odjednom vidim da mi stomak otišo u levu stranu,gilickanje i jedan "tvrđi" deo i jednu rupu...al sam objasnila Tačno sam skontala kako se pomerio beban,čak je počelo i da me bolucka u tom delu. Još uvek slabijeg inteziteta ali ipak vidljivo,mm se jedva načudio Meni se to redovno dešava, deformiše mi se stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:01:33
|
|
|
|
Milica cica
|
Meni je bilo smešno kada sam čitala po nedeljama kolika je beba, pa kažu "sada je vaša beba veličine ppatlidžana" reko al' je uporedi
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:03:07
|
|
|
|
Jole84
|
Joj da,ili pomorandže Kako si ti Mici?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:05:19
|
|
|
|
New Mom
|
Sunce, welcome back! Cece, kako si? Devojke koje ste pridosle u drugi razdred, dobrodosle sve! Imam i ja deformisanje stomaka al gornjeg od gasova. Dole leptiric mrda al jos ne jako intenzivno. Da vec ne znam da je to to ne bih ni znala. Ja sam prespavala bukvalno celo pre podne. Uzasno sam, glava, grlo, strasno. Imam inace u petak kod dr UZ.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:10:59
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Joj da,ili pomorandže Kako si ti Mici? Dobro sam, juče je bilo čupavo sa povraćanjem, ali verovatno sam pojela nešto što mi nije prijalo. Jel ti još piješ Siofor?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:26:36
|
|
|
|
Jole84
|
NM a jel piješ nešto zbog nazeba? Možda bi trebalo da zalečiš to antibioticima,da se više ne vraća. za petak Mico ja sam ga izbacila u 16 nedelji,a ti?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 12:41:32
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja sa ga pila do kraja 3.meseca. I kako sad ideš na kontrolu, jel paziš šta jedeš? Meni insulin sad na kontroli malo skočio....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 14:23:00
|
|
|
|
Jole84
|
Mici moja IR je bila blaga,tako da nemam kontrole,siofor sam pila više zbog pco i kvalitetnijih ovulacija,a slatkiše još uvek ne jedem,mada povremeno pojedem nešto malo.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 15:57:18
|
|
|
|
little_one
|
Jole al ocigledno je bila dovoljno jaka da ometa ovulacije...isto kao i meni....ja sam bas kao i ti ostala trudna sa Andreom, cekajuci ciklus da krenem sa stimulacijom...nevjerovatno je koliko zena ima taj glupi pcos i koliko ga tesko rjesavaju zahvaljujuci nasim dr, cast onim informisanim i zainteresovanim izuzecima....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 17:00:15
|
|
|
|
buba m
|
Zdravo trudničice! Samo da se javim i da vas pozdravim. Zeza me internet ovih dana pa nisam mogla da se uključim! Sutra konačno idem na uz! Prošli je bio pre 6 nedelja. Jedva čekam da vidim bebu! Danas mi neprestano skakuće po stomaku!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 18:06:40
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja išla na kafu sa društvom, sedela sam sat vremena jedva izdržah, počeo me boleti želudac. A stalno imam ove lažne kontrakcije, više me smaraju
< Poruku je uredio Milica cica -- 4.12.2013 18:07:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 19:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Stomacici, da li se vama desava da vam nesto stalno curka a da je pod terapijom utrogestana?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 19:20:21
|
|
|
|
Milica cica
|
Pa curka utrogestan,ne?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 19:26:12
|
|
|
|
viking
|
Cece, ne brini, curka stalno :)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 21:00:38
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik jel ti još koristiš Utrogeston? Koji dozu? Ja sam sad na 2*200, ali dr hoće da mi smanji na 1*200.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 21:14:53
|
|
|
|
viking
|
Ja još uvek 3x200, niko ne pominje smanjivanje...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 22:02:12
|
|
|
|
Jole84
|
LO da znaš,mada meni nije bio problem samo pco već i druge stavke...al srećom u zadnjih godinu dana upala sam u ruke dobroj dr,nadam se da ću za drugo isto kao ti,bez ovolko muke Cece curka i meni,smučiše mi se više mokre gaće al šta je tu je Šta radite ženske? Ja se udremala u podne pa ću noćas da gluvarim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciCepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?