Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 22:08:09
|
|
|
|
nina26
|
Joj trudnicice slatke samo da vas kako vas je lepo sve videti ovde
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 22:12:33
|
|
|
|
Jole84
|
Nina kako si nam ti?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 23:08:08
|
|
|
|
nina26
|
Super draga, trckaram za ovim mojim zvrkom odoh na pocinak, sike u ruke i krece nam zurka celu noc samo sam htela da vas pozdravim, a sledece god vas cekam u temi "dijetalni meni"
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 4.12.2013 23:12:29
|
|
|
|
Jole84
|
Ljubi zvrka u ime celog razreda
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 8:46:08
|
|
|
|
New Mom
|
Kod mene besana noc. Ako se nisam ja gusila od kaslja, Kaca je. Celu noc. Kako ste vi?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 8:50:58
|
|
|
|
little_one
|
Nina, batali temu dijetalni meni, hajde drugi krug Jutro trudnicice! Ja sam nesto bas pospana, najradije biih isla opet na spavanje al nista od toga....cekam da ovaj moj zvrk zaspi, jos uvijek pjeva u sobi a kad sam je stavljala u krevet trljala oci i zijevala a sad se raspjevala...ranoranioc mamin! NM ljubi Kacu, da sto prije prodje taj kasalj sto vas obe muci! Bas vas je dohvatilo Kako ste mi vi? Evo jedna kafica za sve!
< Poruku je uredio little_one -- 5.12.2013 8:52:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 10:28:33
|
|
|
|
jovana jojo
|
Jutro trudnice jeste za
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 11:27:22
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro, evo je pijem kaficu E mene sramota da kažem koliko sam spavala, od 22h do 10h ne sećam se kad sam zadnji put tako. NM uh baš vas je sastavilo ajd nam brzo ozdravite LO neka je neka peva, vidiš da je dete veselo a mami što se spava nema veze, ko još pita mame jojo kako si nam ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 11:31:57
|
|
|
|
Ushtipak
|
Pozdrav svim trudnicama! Trudna sam 21. nedelju, imam sina od 22 meseca
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 11:40:36
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Ushtipak Pozdrav svim trudnicama! Trudna sam 21. nedelju, imam sina od 22 meseca Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 11:58:16
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro drugenke...gde je ta kafa Ja pijuckam Mg donat i čekam tatu da mi donese burek NM jel ste bili kod dr? Baš vas debelo uhvatilo LO veselo dete,uskoro će nova godina Jojo kako si? Mico bar si se lepo naspavala,baš te briga Uštipak dobro nam došla!
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 12:09:46
|
|
|
|
Milica cica
|
Nego Jole zabušavaš nam sa tibom, kad će sličica?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 12:45:11
|
|
|
|
Suncepravde
|
Cao trudnice! Jel neko zna kako da stavim taj famozni tiker,znam da ima tema o tome ali ne znam gde sad da trazim....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 12:51:46
|
|
|
|
Milica cica
|
Sunce evo ovde KLIK
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 12:59:12
|
|
|
|
pocahontas
|
evo sunce http://www.ringeraja.rs/forum/m_2841/mpage_1/key_/tm.htm kako ste zenske? nm zelim vam da se brzo oporavite pa da se drugarimo na deda mrazu! ustipak dobrodosla! lo andreu je stiglo pretpraznicnno raspolozenje moja bubica i ja smo juce prvi put isle zajedno peske u prodavnicu (zivimo na drugom spratu bez lifta) i sve je dobro teklo dok nismo u povratku stigle do prvog sprata, e tu se ona umorila, a ja nasla u problemu jer je samo sela dole pa sam spustala kese, podizala nju...ma haos... dok smo dosle gore ja sam mislila da me je pregazio brzi voz...inace ona ne hoda samostalno moram da je drzim za obe ruke...ali sve to u rok sluzbe, bila sam taaako ponosna na nju cmoka za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 14:04:26
|
|
|
|
Milica cica
|
Uh poc ja ne smem da pešačim puno, a kamoli da nosim kese, ali znam i to da vi koji imate već decu nemate puno izbora.... Svi kažu "odmarati na levom boku" a ja kad ležim na levom boku preko dana još više imam kontrakcije nekako meni najviše prija polusedeći položaj, sa jastukom ispod leđa. Kako vi odmarate?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 14:37:53
|
|
|
|
mamica 91
|
Trudnicicee kako ste ? Moja lopuzica taman zaspala i ja se ulogujem na RR kad laptop zablokirao, mrtav jedva ga povatila u zivot ja bas i nemam vremena za odmor Una spava oko sat vremena po danu, a kad je budna uvek moram da je drzim na oku...a mene zanima kada ste radile sledeci UZV posle double testa, u kojoj sedmici ? je ne mogu docekati
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 15:01:51
|
|
|
|
little_one
|
Mamice ja sam radila tek u 20toj nedjelji, tj 21oj vec, iako sam imala kontrolu prethodni mjesec, prosla je bez uz. E sad ne znam gdje vodis trudnocu, i kod koga si u BL, pa mozda budes imala i uz pregled i na narednoj kontroli. Moj dr ne radi uz svaki mjesec. A Unicu cemo uskoro da upoznamo na paketicima!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 15:21:40
|
|
|
|
mamica 91
|
LO sa Unom sam radila u 16.ned. Pajcin mi je vodila prvu trudnocu, na poliklinici, a sad je Ives Sindrak..ma da sam sa Unom svaki mesec isla na UZ tako je dr. trazila, a i meni bilo super, nekako sam bila mirnija kad znam da je sve ok... gde ti vodis trudnocu ? Jaoo ona vec peva veju, veju pahulje i Meda maze,Meda maze
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 15:33:31
|
|
|
|
little_one
|
Ja sam na poliklinici kod Gorana Djukica, i prvu a sad i drugu trudnocu. Najcesce zakazuju uz svaki mjesec, al moj dr ne...u prosloj trudnoci sam isla privatno onaj mjesec kad me on ne bi zakazao, a ovaj put idem samo kod njega...valjda sam dosta rasterecenija ovaj put nego prvi... Joj mogu da mislim kako je slatka kad tako se raduje medu mazu Ova moja ima dva omiljena izraza koja kaze jasno, daaaaaaaaaaaaaj, i taeto a ostalo vecinu vremena nemamo pojma sta prica
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 15:41:55
|
|
|
|
mamica 91
|
Meni je prva trudnoca prosla kao u snu, nisam znala ni cega da se bojim ni cega ne (bila mlada sad sam omatorila ), a i bolje je tako, sve bilo u najboljem redu, msm i do sad je sve ok, ali ja sam valjda svesnija a i nacitala se svega i svacega pa sam sad sva pod nekim pritiskom sta kao ovo, sta ako ono...Nunica bas dosta prica, na mamu
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 15:52:21
|
|
|
|
little_one
|
Kad jednom prodjes kroz trudnocu i prvu godinu sa bebom, kasnije je sve lako....a to da si omatorila, cuti tamo...ja sam skoro 10 godina starija od tebe... Mada, da sam se zaljubila kako treba u tvojim godinama nista ne bi bilo ljepse nego roditi djecu mlad...uzivaj, za 10 godina ces uzivati, a sa (N)unicom ces moci i na zurke ako treba
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 16:25:26
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Milica cica Nego Jole zabušavaš nam sa tibom, kad će sličica? Mico slikaću ovih dana pa stavljam,ja i ne vidim neku promenu al drugarice kažu da mi je velika tiba I meni nije baš zgodno na levom boku,tačnije nije mi nikako zgodno,al šijem jastuk pa će valjda da mi odgovara. Kad tebi stiže tvoj? Mamice ja uz posle dabla radila u 16 nedelji,otprilike na svakih 4 nedelja. Doduše sad ću da ukradem još jedan pregled pošto u ponedeljak idem po upute za ks i nema šanse da odolim da mi i taj dr ne zvirne Poc bravo za šetnjicu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 19:47:12
|
|
|
|
Suncepravde
|
Postavila sam tiker, hvala na pomoci! Meni su posle AC, zakazali UZ u 21 nedelji-opet neki ekspertski
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 5.12.2013 22:52:34
|
|
|
|
Milica cica
|
Ovi mi još nisu poslali jastuk, moraću da ih zovem....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciCepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?